Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

I kako se u taj narativ uklapa cinjenica da su i trump i hillary kandidati za koje niko normalan nije hteo da glasa?

Stvar je vrlo prosta -- i pored svih naznaka, svi su propustili da primete u kakvom trenutku zive. I republikanci i demokrate. Prvi su ucinili sve da sprece Trumpa, drugi su progurali kandidata kojeg niko osim njih nije hteo.

Pa, sada ce normalni da iskuse kako je to kad se ne glasa.

Problem sa americkim sistemom je malo veci nego Dem vs Rep, ima tu nesto i oko odluka Vrhovnog suda oko finansiranja, uloge medija, korporacija, itd. 

Tramp ce se sasvim lepo sloziti sa svim tim najgorim elementima i mobom koji ga je izabrao, a upravo ce normalni najvise nastradati kao i u svakom populizmu.

trampara ujedinitelj!

slutim i ulicu u beogradu u skorije vreme :D

Ne znam, meni ovde nije nista smesno - kao sto nije ni bilo kad je Bus izabran posto je bilo jasno da ce napraviti neki haos sa kojim zivimo sve do danas.

Ali, cenim da ce tu na forumu da se slavi/podsmehuje i ako Tramp baci negde atomku, deportira milione ili ako grab them by the pussy postane (opet) normalno ponasanje.  

Edited by Anduril
Posted

ko bi reko čuda da se dese

i trampara zlobabu raznese :o

- da li je moguće da je izgubio kandidat sistema, koji je imao histeričnu podršku medija, holivuda, showbiznisa, svih manjina...

- da li je moguće da je klića koju je je sistem 50 godina mazio, pazio i spremao za ulogu prve žene predsednika ne pobedi tramparu koji nije imao čak ni punu podršku svoje partije [emoji38]ol:

Pa to samo pokazuje koliko je taj establishment retardiran. Ne vrede im ni sve poluge moci kad imaju low iq. Visedecenijska negativna selekcija cini svoje, kao i u uk, i all over europe u ostalom.

Sent from my F8132 using Tapatalk

Posted

breaking news: eraser se vraca u srbiju!

IMG_20150121_095536.jpg

Posted

@anduril

jasta, krivi su beli listici :fantom:

Posted

Ne znam, meni ovde nije nista smesno - kao sto nije ni bilo kad je Bus izabran posto je bilo jasno da ce napraviti neki haos sa kojim zivimo sve do danas.

Ali, cenim da ce tu na forumu da se slavi/podsmehuje i ako Tramp baci negde atomku, deportira milione ili ako grab them by the pussy postane (opet) normalno ponasanje.  

Jedini razlog zašto priča o bacanju atomke danas ne deluje van pameti kao što bi bila pre deset godina je dosadašnji business as usual uključujući tu i Obamu.

A Trump ok, svakako je lik koga nije teško zamisliti kako u veselju pritiska po dugmićima.

Posted

2qvcozl.jpg

:lolol:

Oće nam sad Clinton fondacija refundirati što je uplaćeno? :fantom:

Posted

Pa, sada ce normalni da iskuse kako je to kad se ne glasa.

Da. I onda bi trebalo da upru prstom u krivca, a to je DNC.

Pussy grabber 2

return to the white house

Sequel koji se ceka od 2000.

Posted

a baba je kao svetionik i čuvar slobode ?

Nije svetionik nego baklja. 

Posted

E da, ako zanemarimo za trenutak naš prirodni evrocentrizam, postoje zemlje za koje je ovo definitivno jeste loša vest.

Ne znam odakle ti ideja da ovo nije losa vest za Evropu - EU i Kina ce se naci verovatno najvise na udaru. Bice svasta, ali, izgleda da ljudi ne kapiraju...

Posted

a baba je kao svetionik i čuvar slobode ?

ne, ja bih to okačila i da je ona pobedila :D

• Create New...