Jump to content

USA Izbori

Tko? 121 members have voted

1. 1. Za koga bi ste glasali da ste u mogucnosti?

• Kreten
      43
    • Zlobaba
      24
    • Beli listic
      17
    • ne bih se cimao
      37

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Aaaa

Na kraju Hilari neće uzeti nijednu od 3 Prosperove nade (Pensilvanija, Mičigen, Viskonsin).

Edited by vememah

Jel ova definitivna pobjeda reality TV?

Evo CNN se setio da pozove™ Ajowu za Trampa

odoh da spavam pa sutra ujutro u radnju sa oruzjem, valja se pripremiti.

Evo CNN se setio da pozove™ Ajowu za Trampa

Da, jbt, nakon 11+ razlike....

T na 11000 ili 0,2% u PA

AZ spucali na 61% gore nego Floridu malopre.

Edited by Toni Sumaher

Kod mene petarde već.

238-209

Batali taj šugavi CNN, na Foxu je 254-209, a kod svih drugih (ABC, NBC, CBS, PBS, Sky News, BBC) 244-209.

Edited by vememah

Ovo se desi kada potpuno propustis da osetis duh vremena. Ljudi su hteli promenu. Pre 8 godina hope&change kandidat je bio Obama. Obama nije dovoljno doneo za veliki % onih koji su za njega glasali. Umesto da im daju jos veceg hope&change kandidata (Sandersa) Demokrate su na silu progurale Hilari (i sve te price ali Sanders nije demokrata bla bla su nebitne - kako je uopste doslo do toga da Sanders jedini bude protivkandidat? Tako sto se ceo establisment Demokrata sklonio i sklanjao svakog drugog jer je na Hilari ,,dosao red" - mora ona pa ona). Republikanski establisment nije uspeo da uradi nesto slicno (jer nije bilo ociglednog prestolonaslednika koga je valjalo krunisati) i svi su ih sazaljevali ali ispada da ce oni daleko bolje proci.

E da, ona moronka sa CBCija koja lamentira vec satima nad sudbinom svoje Amerike je upravo rekla Tramp = Hitler :isuse: i pre toga "I want Hillary to go out there in her concession speech and say - I'm disappointed in America. This wasn't about me, it was about all of you!" :lolol: lost in space jebote

Viskonsin skoro 100000 na 78%. mislim da je to to.

Dow futures down 862 points

Nikkei u padu više od 6%

Na 94% u PA T ima 10500 razlike i 0,2%

Da, ovo bi mogao biti The Lehman Moment of 2016. Ionako smo due for a major correction, if not a recession.