Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

HRC štab veruje da tek treba da se računa inner city vote u Wayne-u i da će uspeti da nabije razliku tu kako bi stilga DT u MI.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nadaj se.

osm6WmQ.png

da nije malo prerano, a?

Posted

Severna Karolina ide Trampu. Ovo je bas big. Naravno, pod uslovom da izvuce FL.

Posted (edited)

Ima moja zena familiju u Alexandriji u Luizijani. Treba davidis kakvi su to ljudi. Svi uzimaju socijalnu pomoc, voze skupe kamionete a kuce im svake druge godine odnese poplava. Obamu mrze jer je "komunista" (citaj: negro). Zbog takvih nekad pozelim da neki Tramp ili Kruz dobije.

Jbg, sta da ti kazem. Ma koliko rigao na bakutu, nisam spreman na Trumpera. Stvarno nisam.

Ovi na CNN vide u Wayne c mogucnost da C preokrene u Michiganu. Tamo je sad 61:34 za C na 37% prebrojanih, Obama imao 71:28

Edited by Toni Sumaher
Posted

Što se tiče PA, jedino ako Pitsburg nešto iznenadi loše, inače plava. Mali su crveni okruzi gde je nizak procenat prebrojanih glasova.

Posted (edited)

Jbg, sta da ti kazem. Ma koliko rigao na bakutu, nisam spreman na Trumpera. Stvarno nisam.

Ovi na CNN vide u Wayne c mogucnost da C preokrene u Michiganu. Tamo je sad 61:34 za C na 37% prebrojanih, Obama imao 71:28

Ja sam pricao. Sad malo razmisljam neka dodje. Njegovi glasaci ce biti najvece zrtve njegove politike. Neka plate cenu. Edited by Eraserhead
Posted

CNN kao Ješić nakon meča s OFK-om.

Posted

pa kad si se udo u dak dajnasti :D

Taman tako.

Aligator im dodje ko nama prase. :D

• Create New...