Prospero Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 HRC štab veruje da tek treba da se računa inner city vote u Wayne-u i da će uspeti da nabije razliku tu kako bi stilga DT u MI.
Њујоркер Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Severna Karolina ide Trampu. Ovo je bas big. Naravno, pod uslovom da izvuce FL.
Toni Sumaher Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Ima moja zena familiju u Alexandriji u Luizijani. Treba davidis kakvi su to ljudi. Svi uzimaju socijalnu pomoc, voze skupe kamionete a kuce im svake druge godine odnese poplava. Obamu mrze jer je "komunista" (citaj: negro). Zbog takvih nekad pozelim da neki Tramp ili Kruz dobije. Jbg, sta da ti kazem. Ma koliko rigao na bakutu, nisam spreman na Trumpera. Stvarno nisam. Ovi na CNN vide u Wayne c mogucnost da C preokrene u Michiganu. Tamo je sad 61:34 za C na 37% prebrojanih, Obama imao 71:28 Edited November 9, 2016 by Toni Sumaher
MayDay Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Što se tiče PA, jedino ako Pitsburg nešto iznenadi loše, inače plava. Mali su crveni okruzi gde je nizak procenat prebrojanih glasova.
Eraserhead Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) Jbg, sta da ti kazem. Ma koliko rigao na bakutu, nisam spreman na Trumpera. Stvarno nisam. Ovi na CNN vide u Wayne c mogucnost da C preokrene u Michiganu. Tamo je sad 61:34 za C na 37% prebrojanih, Obama imao 71:28 Ja sam pricao. Sad malo razmisljam neka dodje. Njegovi glasaci ce biti najvece zrtve njegove politike. Neka plate cenu. Edited November 9, 2016 by Eraserhead
Eraserhead Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 pa kad si se udo u dak dajnasti :D Taman tako. Aligator im dodje ko nama prase. :D
Recommended Posts