November 9, 20168 yr HRC štab veruje da tek treba da se računa inner city vote u Wayne-u i da će uspeti da nabije razliku tu kako bi stilga DT u MI.
November 9, 20168 yr Ima moja zena familiju u Alexandriji u Luizijani. Treba davidis kakvi su to ljudi. Svi uzimaju socijalnu pomoc, voze skupe kamionete a kuce im svake druge godine odnese poplava. Obamu mrze jer je "komunista" (citaj: negro). Zbog takvih nekad pozelim da neki Tramp ili Kruz dobije. Jbg, sta da ti kazem. Ma koliko rigao na bakutu, nisam spreman na Trumpera. Stvarno nisam. Ovi na CNN vide u Wayne c mogucnost da C preokrene u Michiganu. Tamo je sad 61:34 za C na 37% prebrojanih, Obama imao 71:28 Edited November 9, 20168 yr by Toni Sumaher
November 9, 20168 yr Što se tiče PA, jedino ako Pitsburg nešto iznenadi loše, inače plava. Mali su crveni okruzi gde je nizak procenat prebrojanih glasova.
November 9, 20168 yr Jbg, sta da ti kazem. Ma koliko rigao na bakutu, nisam spreman na Trumpera. Stvarno nisam. Ovi na CNN vide u Wayne c mogucnost da C preokrene u Michiganu. Tamo je sad 61:34 za C na 37% prebrojanih, Obama imao 71:28 Ja sam pricao. Sad malo razmisljam neka dodje. Njegovi glasaci ce biti najvece zrtve njegove politike. Neka plate cenu. Edited November 9, 20168 yr by Eraserhead
November 9, 20168 yr pa kad si se udo u dak dajnasti :D Taman tako. Aligator im dodje ko nama prase. :D