Jump to content

USA Izbori

Tko? 121 members have voted

1. 1. Za koga bi ste glasali da ste u mogucnosti?

• Kreten
      43
    • Zlobaba
      24
    • Beli listic
      17
    • ne bih se cimao
      37

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

HRC štab veruje da tek treba da se računa inner city vote u Wayne-u i da će uspeti da nabije razliku tu kako bi stilga DT u MI.

Nadaj se.

osm6WmQ.png

da nije malo prerano, a?

Severna Karolina ide Trampu. Ovo je bas big. Naravno, pod uslovom da izvuce FL.

Ima moja zena familiju u Alexandriji u Luizijani. Treba davidis kakvi su to ljudi. Svi uzimaju socijalnu pomoc, voze skupe kamionete a kuce im svake druge godine odnese poplava. Obamu mrze jer je "komunista" (citaj: negro). Zbog takvih nekad pozelim da neki Tramp ili Kruz dobije.

Jbg, sta da ti kazem. Ma koliko rigao na bakutu, nisam spreman na Trumpera. Stvarno nisam.

Ovi na CNN vide u Wayne c mogucnost da C preokrene u Michiganu. Tamo je sad 61:34 za C na 37% prebrojanih, Obama imao 71:28

Edited by Toni Sumaher

Colorado za Hilari

Što se tiče PA, jedino ako Pitsburg nešto iznenadi loše, inače plava. Mali su crveni okruzi gde je nizak procenat prebrojanih glasova.

A vidim da Nevada naginje u crveno

da nije malo prerano, a?

213IOOx.png

Jbg, sta da ti kazem. Ma koliko rigao na bakutu, nisam spreman na Trumpera. Stvarno nisam.

Ovi na CNN vide u Wayne c mogucnost da C preokrene u Michiganu. Tamo je sad 61:34 za C na 37% prebrojanih, Obama imao 71:28

Ja sam pricao. Sad malo razmisljam neka dodje. Njegovi glasaci ce biti najvece zrtve njegove politike. Neka plate cenu.

Edited by Eraserhead

pa kad si se udo u dak dajnasti :D

CNN kao Ješić nakon meča s OFK-om.

Fox News proglasio Floridu za Trampa.

Fox upravo stiklirao Floridu.

pa kad si se udo u dak dajnasti :D

Taman tako.

Aligator im dodje ko nama prase. :D

U PA na 68% samo 1,7% za C.