Eraserhead Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Kako mozes da zivis u zemlji sa 48% nenormalne populacije? Pa to gore nego u Srbiji. Isto kao sto sam ziveo u Srbiji za vreme Milosevica.
namenski Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Isto kao sto sam ziveo u Srbiji za vreme Milosevica. Dakle, konacno propade Amerika, a? Neka je, nacekasmo se vala
Eraserhead Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Dakle, konacno propade Amerika, a? Neka je, nacekasmo se vala Ma nece propasti ali zlo je zlo.
Sammael Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Isto kao sto sam ziveo u Srbiji za vreme Milosevica. Stojiš u redovima za osnovne životne namirnice? U supermarketima nema ništa osim konzervi sardine? Ako mrko pogledaš pandura dobiješ pendrečenje, ako si pri tome na nekom javnom skupu rizikuješ da te privedu? Juri te vojna policija da ideš da oslobađaš, ne znam, Gvadalaharu? Na granici ti naplate taksu kad izlaziš? Kupuješ kačkavalj i šunku sa haube automobila na buvljaku? Lekove ti švercuju iz Kanade?
Eraserhead Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Nije u pitanju poredjenje Milosevica i Trampa nego je pitanje bilo kako mogu. Pa mogu kao sto sam mogao i onda. I sada kao i onda smatram da je protiv zla svako normalan. Ovo vise nije pitanje Hilari ili Tramp nego globalnog zagrevanja, zdravstvenog osiguranja, stava prema oruzju, postavljanja clanova familije na vazne pozicije, podelama u drustvu, stava prema saveznicima, kubi, iranu izraelu... jednostavno stetocina.
copkillah Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Amerika je svakako bila protiv jednog zla na ovim izborima i to zlo je poslala u, nadam se, penziju.
MNE Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Isto kao sto sam ziveo u Srbiji za vreme Milosevica. znači gdje ti odeš odatle treba bježati :D
namenski Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ma nece propasti ali zlo je zlo. Beda ste i ti i Rodja: zar toliko malo poverenja imate u (americku) demokratiju, sistem, da kukate i лелечете do neba, sve kose cupajuci i u glavu se udarajuci, a nama ostalima zamerati da smo bezdusni nemaci pojma. Koliko do juce ste je branili i na recept prepisivali svima; znaci li to da se demokratija vazi samo kad vama odgovara, kad pobedi opcija koja je po vasem ukusu? Nema sad kukanja, demokratija je rekla svoje, za par dana pozdrav novom predsedniku i svako na svoje radne zadatke -_-
Eraserhead Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 (edited) Beda ste i ti i Rodja: zar toliko malo poverenja imate u (americku) demokratiju, sistem, da kukate i лелечете do neba, sve kose cupajuci i u glavu se udarajuci, a nama ostalima zamerati da smo bezdusni nemaci pojma. Koliko do juce ste je branili i na recept prepisivali svima; znaci li to da se demokratija vazi samo kad vama odgovara, kad pobedi opcija koja je po vasem ukusu? Nema sad kukanja, demokratija je rekla svoje, za par dana pozdrav novom predsedniku i svako na svoje radne zadatke -_- Romney bi bio opcija koja nije po mom ukusu. McCain bi bio opcija koja nije po mom ukusu. Bush svakako nije bio po mom ukusu. Ovo je opcija koja je van te cele dimenzije. A demokratija nije problem. Videli smo kroz istoriju kako ljudi biraju zlo na demokratskim izborima. znači gdje ti odeš odatle treba bježati :DNije da mi nije palo na pamet. :D Edited January 17, 2017 by Eraserhead
frn1782 Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ne brini Milo ce te primiti da se vratis ako dodje do najgoreg.
wall Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Nije u pitanju poredjenje Milosevica i Trampa nego je pitanje bilo kako mogu. Pa mogu kao sto sam mogao i onda. I sada kao i onda smatram da je protiv zla svako normalan. Ovo vise nije pitanje Hilari ili Tramp nego globalnog zagrevanja, zdravstvenog osiguranja, stava prema oruzju, postavljanja clanova familije na vazne pozicije, podelama u drustvu, stava prema saveznicima, kubi, iranu izraelu... jednostavno stetocina. Pa ništa, onda da se bombarduju, nema druge.
namenski Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 (edited) Romney bi bio opcija koja nije po mom ukusu. McCain bi bio opcija koja nije po mom ukusu. Bush svakako nije bio po mom ukusu. Ovo je opcija koja je van te cele dimenzije. A demokratija nije problem. Videli smo kroz istoriju kako ljudi biraju zlo na demokratskim izborima. Jebiga onda. Izgleda da tebi demokratija ne bi bila problem jedino u slucaju da se glasacko telo sastoji od tebe, Rodje i eventualno Andurila... -_- @ Wale, taman sam hteo da to predlozim Mislim, suptilnije to malo. Edited January 17, 2017 by namenski
wall Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ti kao stariji i iskusniji trebao si da me ispraviš i predložiš prvo sankcije.
Eraserhead Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Jebiga onda. Izgleda da tebi demokratija ne bi bila problem jedino u slucaju da se glasacko telo sastoji od tebe, Rodje i eventualno Andurila... -_- @ Wale, taman sam hteo da to predlozim Mislim, suptilnije to malo. Oces reci da svako ko je izabran na demokratskim izborima je ok?
namenski Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ti kao stariji i iskusniji trebao si da me ispraviš i predložiš prvo sankcije. Sankcije su gubljenje vremena: osim toga, mi smo humaniji, cemu da se Amerikanci muce, svercuju benzin, cuce po coskovima, valjaju devizzzzze... Treba udariti odmah, onda lepo poslati tamo neku vojsku, plave slemove, jebemliga, videti sa Rusima, taj rad...
Recommended Posts