Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

stvarno misliš da on ima neki plan koji se odjednom stvorio i koji nisu pominjali prošlih pola godine ?

šuti, vidjet ćemo na šta će to da liči ;)

možda na ovo pig1.gif

Trampara, opet.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ne znam, ali ovo jeste populistici i ne anti Obama, vec anti neki republikanci.

"We're going to have insurance for everybody. There was a philosophy in some circles that if you can't pay for it, you don't get it. That's not going to happen with us."
In an interview with the Washington Post, the president-elect said he was ready to reveal a new bill with congressional leaders. 
Edited by Budja
Posted (edited)

Nepratim to oko zdravstva a i prekomplikovano. Ko i izbori, porezi, berza i popusti u mekdoanaldsu.

Nego ne vidim da se puno komentariše što je napao zajebanu farmakomafiju i skupe lekove. Ima li tu ralne namere i podrške iodkoga u tom war on drugs ili je demagogija neka.

do sada a jos nije postao predsednik...uspeo je da spusti cenu onog jebenog air force one boinga, uspeo je da "predomisli" domacu auto industriju da ne otvaraju fabrike u meksiku za male aute nego u usa (verovatno ce dobijati neki drzavni incentive), uspeo je da ne pogorsa odnose sa rusijom, ojacao dolar....

za razliku od njega , obama pravi stetu cim otvori oci. danas su usa trupe u norveskoj na primer. tiho je odobrio dakota pipeline tj. fracking je na neki nacin legalizovao, digao vojni budzet, ostalo bez posla jos 20 000 radnika (u poslednjih 2 meseca) iz retail sektora a gde je walmart part time guys(?!)...itd...o odnosima sa rusijom da ne pricam....jos ne mogu da se povratim od soka on i bajden i medalja, picka place pokrao kosovo dok mu sin jase po albankama tamo...ma more... olos i oni i soros i rotshildi i klintonovi,  bushovi (btw kupuju neki sportski klub u NY)...

Edited by mustang
Posted (edited)

^^to je anti razum, ali moramo Trampari dati the benefit of temporarily losing our marbles, jel tak Budjo...

Edited by Roger Sanchez
Posted

^^to je anti razum, ali moramo Trampari dati the benefit of temporarily losing our marbles, jel tak Budjo...

Dobar si ti analiticar, samo nekako uvek promasis.

Tvoja kandidatkinja i 2008 i 2016 ode u istoriju.

Otuda i visak gorcine.

Posted (edited)

do sada a jos nije postao predsednik...uspeo je da spusti cenu onog jebenog air force one boinga, uspeo je da "predomisli" domacu auto industriju da ne otvaraju fabrike u meksiku za male aute nego u usa (verovatno ce dobijati neki drzavni incentive), uspeo je da ne pogorsa odnose sa rusijom, ojacao dolar....

za razliku od njega , obama pravi stetu cim otvori oci. danas su usa trupe u norveskoj na primer. tiho je odobrio dakota pipeline tj. fracking je na neki nacin legalizovao, digao vojni budzet, ostalo bez posla jos 20 000 radnika (u poslednjih 2 meseca) iz retail sektora a gde je walmart part time guys(?!)...itd...o odnosima sa rusijom da ne pricam....jos ne mogu da se povratim od soka on i bajden i medalja, picka place pokrao kosovo dok mu sin jase po albankama tamo...ma more... olos i oni i soros i rotshildi i klintonovi, bushovi (btw kupuju neki sportski klub u NY)...

Svaka cast Vuc... Pardon, Trumpu.

Edit:

UNITED STATES: Former officials, including Rudy Giuliani, have urged Trump to speak to Iranian group that seeks to overthrow Iranian govt

Edited by Eraserhead
Posted

Uglavnom me zabole i za drumpfa i za babu (ok, kapiram da mi oboje u odredjenoj meri mogu uticati na zivot, ali ja na njihov izbor ne mogu pa nema smisla opterecivati se), no mi je sad vec iznimno drag izbor drumpfa zbog kolicine frusta (izbija i kad je zamaskiran saljenjem) koji izaziva na forumu. Go drumpf, go! Yes you can!

Posted

Uglavnom me zabole i za drumpfa i za babu (ok, kapiram da mi oboje u odredjenoj meri mogu uticati na zivot, ali ja na njihov izbor ne mogu pa nema smisla opterecivati se), no mi je sad vec iznimno drag izbor drumpfa zbog kolicine frusta (izbija i kad je zamaskiran saljenjem) koji izaziva na forumu. Go drumpf, go! Yes you can!

ja ponavljam mesecima: win-win, ne? :)

Posted

Svaka normalna osoba je frustrirana dolaskom psiha na vlast. To je vrlo ljudsko osecanje kada se susreces sa zlom.

Posted

Kom forumu?

Na ovom na kome smo, frustrirana su dva čoveka. Uz njih, možda još njih 2-3 s vremena na vreme ukažu na to koliki je Tramp nedotupavni idiot (da ne ulazim u njegove policies kojih i nema, osim što je angažuje ljude koji su otvoreno protiv abortusa u 2017.godini (eeejj! jebote)). Svi ostali su u njegovom bandwagonu ili prosto mrze "Kilari" ili mrze Obamu ili prosto mrze USA ili sve to zajedno (i međusobno uzročno-posledično).

Meni će, recimo, biti gušt videti reakcije pravdoljubivih antiestablišment ppp-ovaca kad ovaj krene malo da ih iznenađuje.

Posted

prosto mrze USA

ja na ovom forumu, nisam primetio to - ne voli se tramp, ne voli se hilari, ne voli se putin blabla, al je sve kao diskusija, ne mržnja

Posted

Svaka normalna osoba je frustrirana dolaskom psiha na vlast. To je vrlo ljudsko osecanje kada se susreces sa zlom.

60 miliona Amerikanaca nisu normalni ili su zlo ?

Posted

60 miliona Amerikanaca nisu normalni ili su zlo ?

zasto bi bilo sokantno da se smatra da nesto nije u redu sa jednom petinom stanovnistva neke drzave. svaka drzava ima svojih 20% najgorih. prosetaj se mentalno po svetu pa vidi u kakvim se oblicima javljaju te petine. sta bi rekao za petinu najgorih ljudi u srbiji? da su ipak nekako ok u apsolutnoj razmeri, ono ljudi ko ljudi? nadam se da ne bi

Posted (edited)

Problematičniji su oni koji su glasali za Hilari. Tamo ima mnogo gorih likova nego u Trampovom biračkom telu kada se razgrne medijska manipulacija i kolektivna histerija trulog establišmenta koja celu scenu oko Hilari predstavlja kao "liberalnu" i "elitističku".

Kakve svetonazore možeš da imaš da glasaš za nekoga ko je toliko korumpiran i sklon političkim i finansijskim prevarama?

Jako upitne u najmanju ruku.

Edited by slow
  • Create New...