Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ima i ovo za EU

He predicted that more countries would follow the same path.

"I think people want . . . their own identity, so if you ask me ... I believe others will leave."

a jes' ga Vladimir Vladimirovič uteg'o, svaka čas'!

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako on sa ovim stavovima bude predsednik duze od godinu dana, poverovacu u demokratiju :D

Posted

U.S. Decline to Banana Republic Accelerates as Trump Places Son-in-Law Jared Kushner in White House

Jon Schwarz

DONALD TRUMP’S INTENTION to name his son-in-law Jared Kushner to a senior White House post violates ethical standards – and the smell test.

A 1967 anti-nepotism law states that a government official can’t hire relatives “in the agency in which he is serving or over which he exercises jurisdiction or control.” Kushner’s lawyers are said to be preparing to argue that the White House is somehow not an “agency” and so Trump can do as he wishes, but they are probably wrong and without a change to the law the appointment of Kushner would likely lead to litigation aimed at forcing him out.

And legalities aside, a world leader turning his son-in-law into one of his foremost advisers has an extremely creepy vibe, because it’s straight out of the third world dictator playbook. Raul Castro’s son-in-law has worked for him for decades and now runs the Cuban military’s businesses. Saddam Hussein’s son-in-law was perhaps his top deputy and supervised his WMD programs during the 1980s. Further back, Benito Mussolini’s son-in-law served as his foreign minister (until Mussolini had him executed).

Posted

Razočaran sam duboko američkom obaveštajnom zajednicom

Mislim Rusi su imali i Koštuničine orgije na kaseti a gde neće Trumpa što bez žene dolazi u Moskvu i to na izbor za mis, ali ovo javno vitlanje je kontraproduktivno. Američka puritnska javnost je progutala i Bilove i Donaldove pa i Kenedijeve i Huverove eskapade, mislim da ni malo začenjeniji materijal više nije nešto negativno.

Posted

• Promised to "keep" Twitter as president, saying, "I can go bing, bing bing" and respond to "dishonest" news

bing, bing, bing?

Posted

lud, pijan, drogiran... sve zajedno?

šta on trabunja, ni semiolozi skloni postmodernizmu, protumačiti ne mogu

primio se na pobedu, pa bahanališe (s urinom, mejbi?)

Posted

da samo znas sta mu rade sa svih strana, dobro je normalan ...

ovoliko mrznje, ovoliko anti propagande iz svakog establishmenta ne pamtim u zadnjih 20 godina.

Posted

Danas je u Americi najteže biti Drumpf. :cry:

Posted

da samo znas sta mu rade sa svih strana, dobro je normalan ...

ovoliko mrznje, ovoliko anti propagande iz svakog establishmenta ne pamtim u zadnjih 20 godina.

ma kapiram da ga jebu i dalje sa svih strana (ovi tvoji idioti holivudci, pogotovu), no treba da odmori od tvitera, definitivno

Posted

Da vidimo na sta ce to da lici.

Trampara, opet.

"We're going to have insurance for everybody. There was a philosophy in some circles that if you can't pay for it, you don't get it. That's not going to happen with us."

People covered under the law "can expect to have great health care," he added.

"It will be in a much simplified form. Much less expensive and much better."

Posted (edited)

Trampara, opet.

Nema u tebe te britke analitike, jel, samo opušteno, kad je Trampara u šitanju, pardon, pitanju. :fantom:

Edited by Roger Sanchez
Posted (edited)

ma kapiram da ga jebu i dalje sa svih strana (ovi tvoji idioti holivudci, pogotovu), no treba da odmori od tvitera, definitivno

da odmori od tweetera slazem se...holivud je ..nemam reci...ja mislim da su klintonka, biden i obama na svake dve nedelje dolazili ovamo da skupljaju pare...holivudjani samo prave histeriju.

treba pratiti james woodsa na tviteru ....lud lud :)

roger imas neki problem?

Edited by mustang
Posted

Nepratim to oko zdravstva a i prekomplikovano. Ko i izbori, porezi, berza i popusti u mekdoanaldsu.

Nego ne vidim da se puno komentariše što je napao zajebanu farmakomafiju i skupe lekove. Ima li tu ralne namere i podrške iodkoga u tom war on drugs ili je demagogija neka.

Posted

Trampara, opet.

stvarno misliš da on ima neki plan koji se odjednom stvorio i koji nisu pominjali prošlih pola godine ?

• Create New...