Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ovo je stvarno kao da je kod nas pobedio neki Secerovski.

on ume da se okruži ljudima koji su em bistriji, em obrazovaniji od njega, no, a spram likova koji se pominju, ništa za sad od toga

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ko su gospoda? Mosad?

Majkl Gouv, vodja Brexit kampanje...

Posted

A što je tandžara tako visoko, skoro na plafonu? Jel' da sitna deca i Donald ne mogu da dohvate?

Posted

Ima i ovo za EU

He predicted that more countries would follow the same path.

"I think people want . . . their own identity, so if you ask me ... I believe others will leave."

Posted

Paiho je aktivan na tviteru: .@NBCNews is bad but Saturday Night Live is the worst of NBC. Not funny, cast is terrible, always a complete hit job. Really bad television!

Posted

kao i sve druge statistike  i ova vrlo zavisi od definicije posmatranog događaja i seta podataka koji se bira, često da bi se dokazala početna teza. u ovom slučaju teza je da su beli muškarci krivi za sva zla sveta od nestanka dinosaurusa do danas.

ako su prema wikipediji belci grubo oko 64%, crnci 12%, latinosi 16% i azijati 5% onda procenti pucača od 48% belaca, 16% crnaca, i po 6% za azijate i latinose ne pokazuju nadzastupljenost belaca među masovnim pucačima. tiffany xie iz tvog prvog linka se poziva na radfem sajt koji tvrdi da su među srednješkolskim pucačima belci zastupljeni sa 79%. autorka je u to uključila i podatke iz evrope koja je preko 90% bela. ako se upotrebe njeni podaci samo na usa dobije se za srednjoškolce grubo 72% belaca, 14% azijata i po 4,5% crnaca i latinosa. pošto su neprijatelji belci njihova nadzastupljenost od 8% je krunski dokaz krivice belih muškaraca dok se nadzastupljenost od 9% azijata (imaju čak 3x više srednjoškolskih pucača od procenta stanovništva) i ne spominje. moj zaključak je da je u pitanju najobičnija feministička propaganda iliti prostije smeće.

drugi link ne radi dok treći ne razumem zašto si uopšte postavio.

izvor za procenat pucača: https://www.statista.com/statistics/476456/mass-shootings-in-the-us-by-shooter-s-race/

Znaci crnci, meksikanci, muslimani i ostali "problematicni" nisu nista skloniji nasilju od vas postenih belaca. Ok to i pokusavam da kazem. Hvala.

na čudan način to pokušavaš da kažeš. takođe, radi se samo o masovnim pucačima, za ostale vrste kriminala nisam upoznat sa statistikom, mislim da su crnci debelo nadzastupljeni ali nisam siguran i neću time da se bavim.

takođe, hvala i tebi na javnoj demonstraciji tolerancije diskutanata sa "liberalnih i naprednih" pozicija. čim se neko ne slaže strpamo ga u kutiju sa odgovarajućom etiketom i gotova stvar. što je grozno i primitivno kada rade nacionalisti, recimo,  u srbiji ali sasvim ok za social justice ratnike.

za tvoju informaciju, nisam baš jako beo u srbiji kada mi se sazna ime. do tada prolazim kao takav.

Posted

Koliko to ima srednjoskolskih pucaca da se moze ivesti iole validan statiticki zakljucak?

Ne verujem da se tu radi o hiljadama, pa ni stotinama.

Posted (edited)

Koliko to ima srednjoskolskih pucaca da se moze ivesti iole validan statiticki zakljucak?

Ne verujem da se tu radi o hiljadama, pa ni stotinama.

od '66 do '12 u usa 22, u kanadi 2 '89 i '92 i u evropi 8 od 1913(!) do '09. i zeznuo sam se, nisu samo srednjoškolski pucači već "school shootings", znači i fakulteti.

izvor podataka: https://davinasquirrel.wordpress.com/2012/04/13/school-shootings/

edit: ako sam dobro izbrojao. na šta ja bacam sat dragocenog sna, 'balo me raspravljanje na forumu.

Edited by eoten
Posted

hehe, andurilče posle šešelja, sad poteže i reddit :0.6:

Posted (edited)

na čudan način to pokušavaš da kažeš. takođe, radi se samo o masovnim pucačima, za ostale vrste kriminala nisam upoznat sa statistikom, mislim da su crnci debelo nadzastupljeni ali nisam siguran i neću time da se bavim.

takođe, hvala i tebi na javnoj demonstraciji tolerancije diskutanata sa "liberalnih i naprednih" pozicija. čim se neko ne slaže strpamo ga u kutiju sa odgovarajućom etiketom i gotova stvar. što je grozno i primitivno kada rade nacionalisti, recimo,  u srbiji ali sasvim ok za social justice ratnike.

za tvoju informaciju, nisam baš jako beo u srbiji kada mi se sazna ime. do tada prolazim kao takav.

A to sto su crnci debelo najzastupljeniji ima veze sa time sto su skloni nasilju ili sa tim sto su u proseku najsiropmasniji deo stanovnistva koji je samim tim i izlozen kriminalu? To sto postoji tolika izlozenost crnaca nemastini pa onda i kriminalu je pokazatelj jednog dubljeg rasizma koje prozima americko drustvo i koje se ne tice toga da li ces da koristis rec "nigger" ili ne.

Koliko se ja secam prvi si sa etiketiranjem "liberal" poceo ti. To je ovde manir ovih alt-right (citaj: fasisoidnih) grupacija i Trumpovih internet trolova a u Srbiji se na to jedino Fajgelj primio. Ne stoji ti to.

Sto se "belosti" tice. Eto sad si svoj na svome konacno. Uzivaj. Inace atipicno ime za Srbiju nemas samo ti.

Edited by Eraserhead
Posted

Neki ljudi godinama pisu na temu "a sta rade onim jadnim crncima po tim Amerikama" a ovi drugi pokusavaju da omalovaze i njih (te neke) i njihovo pisanje...

Ej zivot, lutalico,ne? 

Posted

težak je život balkan-liberals-fighting-for-a-righteous-cause in the us of a

lebac s nemerljivo mnogo kora :mellow:

no, uspeće, srce im je na mestu

Posted (edited)

.

stan-history_02.jpg

Edited by ObiW
  • Create New...