Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

problem CA je nacin na koji oporezuje, a sto se ekonomije tice ona je u samom vrhu od svih usa stejtova. osim struje za koju mislim da pripada arizona gridu, iako sve vise solarnog ima, CA je nezavisna teritorija.

ne znam sto je po tebi odvratna, prelepa je drzava i za razliku od ostatka usa daleko opustenija. mozda i previse. a o liberalnosti da ne pricam....

Одлично. Само што је Калифорнија у сталном и озбиљном дефициту. И то остали лаћају. То да је најача економски нико не спори. Него држава троши више него што пара прави. То што је либерална не видим да је то плус. А опет  то није проблем кад би своје лудило држали унутр својих граница.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

@irejz: Prekini vise da ljude nazivas olosom i rasistima. Jesil' krsten?

A kako treba rasiste da zovem?

EDIT:

Je l treba da se podsetimo kako ova wanna be WASPovka pokusava da iscupa praziluk:

filip david bese jevrejske krvi? da nema knjiga neke veze sa jevrejima? znaci od 156 srpskih knjiga pobedila je ona gde se opet poltronise politickoj korektnosti... 

...u stvari nije mi jasno zasto su crnci toliko za hilari...valjda zato sto i oni lazu cim zinu pa se lako indetifikuju sa njom.... 

Edited by Eraserhead
Posted

Ti sve koji se ne slazu sa tobom nazivas rasistima, islamofobima, kurcopalcima... Spusti bre loptu malo.

Duge su cetiri (ako Bog da i osam :naughty: ) godina... Cir ima da navuces, kako si krenuo.

Posted

ovaj bi od svega napravio spin:)

gotivim gosn davida, u to vreme su ngo gazile po svemu srpskom. al nikad mi nije bila jaca strana da objasnjavam kako se to radi neprirodnim putem, po meni mentalno nasilnicki. a za potpunu jednakost sam svih ljudi, za brakove i usvajanja homo parova, itd.

Posted

Duge su cetiri (ako Bog da i osam :naughty: ) godina... 

E - to - iz tvojih usta u Bozje ushi, ne? 

Posted (edited)

na dejli fejl sajtu/portalu, komentari su svi pro putin, pro tramp...

jes desničarski tabloid, no i vrlo čitan...

Edited by boshoku
Posted

na dejli fejl sajtu/portalu, komentari su svi pro putin, pro tramp...

jes desničarski tabloid, no i vrlo čitan...

Ja se uvek pitam sta na danashnje vreme znaci biti desničarski a sta biti levičarski - i sta ondaK.

levo? desno? 

Trump? Baba? 

baba? Trump?

Sad ce i on (Trump) da bude "na izvol'te" pa cemo da vidimo kako ce to da izgleda sledece 4 godine (ili - bobu mozda hvala -  i svih 8). Jedino po cemu se - za sada - razlikuje od Baglame je sto nije bio dovoljno krupan "Yes, I can" pa mu nisu dodelili Nobela. Ali - nikad nije kasno, ne? 4/8 godine/a je dug period, ne?

Posted

pa kao, očisti isis; spreči imigraciju; skloni dilere ko duterte na filipinima... taj neki rad, no si generalno u pravu - više ne postoji razlika levo-centar-desno

Posted

pa kao, očisti isis; spreči imigraciju; skloni dilere ko duterte na filipinima... taj neki rad, no si generalno u pravu - više ne postoji razlika levo-centar-desno

Ovo se nede desiti ni kad/ako im neki drugi Tito dodje za POTUSa. War on drugs koji je USofA "proglasila" (kao i mnoge druge war-ove) je od tog "biznisa" napravio (krajem proslog veka u tadashnjmi US$$) world-wide bizmis vredan 300 milijardi istih dorla. Od kojih, cenim, dobar deo puni dzepove nekih drzavljana USofA. Dakle - s takvim poslovima nema zezanja. Dakle - nikad. Mislim - mozda ukloni sitnije™ dilere da ne smetaju krupnijim, to bi imalo vise smisla, ne? A ISIS? Dok god ISIS ima musterije koje redovno kupuju naftu - pishi propalo jer je i to - vidi gore - bizmis koji puni dzepove... - da ne ponavljam - jasno, ne? 

On ce biti jedan onako - lik™ koji ce poshteno da odigra ulogu POTUS - i to je to. Ni manje ni vise od (svih) svojih prethodnika. Ovde ide mali naklon Dragoshu (salonskom fashisti) Kalajici koji je aledzedli izjavio nesto slicno kad su ga pitali za R Regana. 

A da ce da se tali s kim god moze/hoce - i to nema sumnje. I sa kolegom™ koji je u mladjim danima radio u sluzbama™... :)

Posted

moja hani je ZA, prema tome - nema mi druge.   :fantom:

nicole-kidman.jpg

Posted

U cemu je problem sa Trampom/Trampizmom?

Dosao na vlast vojnim udarom, namestenim izborima sa 108% glasova, Rusi hakovali?...

Ili su plodovi demokratije slatki samo kad se uklapaju u tvoju™ tvrdu demokratsku liniju?

Poređenje baba i žaba. Kilari i Obama su već unesrećili ogroman broj ljudi širom sveta dok Tramp tehnički nije odgovaran još uvek ni za jednu smrt, nijedno bombardovanje svadbe, drone strike itd.

Ma Tramp je cool, dobro, pomogli mu malo FBI, ruski leakovi, gerrymandering a nije dobio ni vecinu glasova, ali sve je to super republikansko-demokratski. I ja se razmisljam da glasam za Seselja sledeci put posto je covek verovatno najmnaje ukrao od svih blizu vlasti pa je zati i najmanje los. Dobra logika.

Posted

republikansko-demokratski

najzad i od tebe nešro inteligentno - da, apsolutno nema razlike između te dve partije

Posted

Ma Tramp je cool, dobro, pomogli mu malo FBI, ruski leakovi, gerrymandering a nije dobio ni vecinu glasova, ali sve je to super republikansko-demokratski. I ja se razmisljam da glasam za Seselja sledeci put posto je covek verovatno najmnaje ukrao od svih blizu vlasti pa je zati i najmanje los. Dobra logika.

Jebote, kako podmuklo podmeces: nisam napisao niti nagovestio svidja li mi se Tramp ili ne, da li je cool ili acool, samo sam te i iskljucivo pitao u cemu je problem sa dizanjem kurca na demokratski izabranog predsednikaa najdemokratskije drzave sveta?

Dakle: ili je on dosao na to mesto muljanjem, ruskim, efbiajevskim ili bilo cijim, ili nije?

Ako jeste, zasto vec nisi u sumi, s puskom u ruci, da branis demokratiju?

Ako nije, dakle ako je ipak Predsednik, a sva je prilika da naredne 4 godine jeste, dugujemo mu duzno postovanje, nevezano sa nasim licnim politickim opredeljenjima, jer, pitao sam te, da te podsetim - da li tvoje pljuvanje po Trampu znaci da su plodovi demokratije slatki samo kad nam to odgovara.

Ti umesto toga podmeces da sam ja, mi - zdusni podrzavaoci trampova, putina, asadova, mesas seselja u ovom slucaju zaista ni krivog ni duznog ni potrebnog...

Ma daj bre...

Posted

moja hani je ZA, prema tome - nema mi druge. :fantom:

nicole-kidman.jpg

+1000

Meril Strip je stvarno precenjena

Posted

Najbolje da su Trampovi glasači glasali za njega jer se najmanje nakrao. Ipak Amerika nije Srbija pa je samim tim i paralela smehotresno šuplja. Nepostojanje dokaza za smele tvrdnje o zajedničkoj zaveri FBI i Kremlja je sada već standard, to se uzima kao nova liberalna dogma.

• Create New...