dillinger Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Zid ka Meksiku koji, btw već postoji, daleko je veći problem po planetu od nuklearnog okršaja sa Moskvom.
Eraserhead Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 (edited) muslimani i meksikanci nisu druga rasa, vecina njih to je kao da kazes da su srbi i hrvati rasisti jer mrze jedni druge Que? Da li je potrebno da bude 50% ili 75% neke populacije druge rase da bi se mrznja prema njima zvala rasizam ne znam. Zovi ga kako oces, sustina je ista. Zid ka Meksiku koji, btw već postoji, daleko je veći problem po planetu od nuklearnog okršaja sa Moskvom. Samo sto se taj okrsaj nece dogoditi, a zid i globalna elspanzija netrpeljivosti oce. Edited January 13, 2017 by Eraserhead
Meazza Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 muslimani i meksikanci nisu druga rasa, vecina njih Vecina njih jesu tamnije puti od WASP-ovaca. Ima tu osnova za rasizam.
dillinger Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Que? Da li je potrebno da bude 50% ili 75% neke populacije druge rase da bi se mrznja prema njima zvala rasizam ne znam. Zovi ga kako oces, sustina je ista. Samo sto se taj okrsaj nece dogoditi, a zid i globalna elspanzija netrpeljivosti oce. Pa neće se dogoditi ako rusofobi nastave da gube izbore, slažem se.
Eraserhead Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Pa neće se dogoditi ako rusofobi nastave da gube izbore, slažem se. Rusozderi hteo si reci. To sa rusofobima je potpuna budalastina. Ti rusofobi su restartovali odnose sa Rusijom pre 6 godina i smejali se Romniju kada je nazivao Rusiju neprijatelem. Ovi sada imaju veci potencijal za znacajniji sukob. Oni su se svadjali oko trivijalnih stvari kao sto su ljudska prava a ovi ce oko onoga sto je stvarno bitno, pare, nafta...
namenski Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 ...oko trivijalnih stvari kao sto su ljudska prava a ovi ce oko onoga sto je stvarno bitno, pare, nafta...Opa, spala knjiga na 2 slova, ljudska prava trivijalna, a?Pa jos ako te cuje Anduril, najebo si, koliko onomad je ubedjivao prisutne da je Amerika 1 moderni Robin Hud koji vitla Planetom donoseci pravdu sirotinji koja stenje pod raznim diktaturama
MNE Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Que? Da li je potrebno da bude 50% ili 75% neke populacije druge rase da bi se mrznja prema njima zvala rasizam ne znam. Zovi ga kako oces, sustina je ista. netrpeljivost prema Meksikancima postoji zato što ilegalno ulaze u USA i uzimaju slabije plaćene poslove Amerima a ne zato što su bolje osunčani tu netrpeljivost prema njima ima i dosta američkih crnaca čije poslove Meksikanci većinom i uzimaju možda i dio dolazi od toga što su prije nekih 150 god. bili u vrlo zajebanom ratu, i naša netrpeljivost prema Turcima potiče od toga a period je otprilike isti
Eraserhead Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Da, moj komsija Dzo svaki dan kuka zato sto su mu ilegalni meksicki imigranti uzeli posao djubretara o kome je celog zivota mastao.
mustang Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) pa i ja bih ..djubretar je placen minimum 25na sat plus ga stiti unija....covece bre ti pojma nemas sa zivotom! zivis u usa ko da zivis u tunguziji. niko ne mrzi meksikance da ja znam. mrze crnce, mrze belce. svi znaju da bi poljoprivreda otisla u qrc sa cenama da nema beracha za 5-6-7 dolara na sat ili da cuva decu za 10$/h ?! problem su druge delatnosti tipa gradjevine i bastovanstva zbog kojih su prvo irci kada su dosli poljaci ispusili, a onda poljaci i balkanci kada su meksosi poceli da rade za sebe i naucil dve reci engleskog. pola kalifornije nema potrebe da prica engleski, zahvaljujuci njima CA ekonomija sljaka...djoku bi da mora da placa legitimno svakoga. a da se zaposlis u waste managment nema sanse ako nemas vezu. nepotizam samo tako. i ne pecam se vise na eraserove price...covek je neinformisan i glup. ---- bacaju se da vide da li postoji neka veza izmedju trampa i putina...auh koliko su nenormalni Edited January 14, 2017 by mustang
Hella Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Da, moj komsija Dzo svaki dan kuka zato sto su mu ilegalni meksicki imigranti uzeli posao djubretara o kome je celog zivota mastao. 100k godišnje je sasvim solidna kinta Molina made $112,000 last year as a garbage truck driver and Sankar made $100,000 as a helper, riding on the back of the truck. Their wages have grown in eight of the last nine years, according to their bosses, brothers David and Jerry Antonacci, owners of Crown Container, a waste management company.
Eraserhead Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) ... To sto pokusavas da rasizmu das nekakvu intelektualnu notu te ne cini nista manje rasistom. Uostalom to je olos tokom istorije stalno i cinio. Amerika je zemlja koju su napravili ilegalni imigranti koji bi sada da novim ilegalnim imigrantima da zabrane da urade isto sto i njihovi dedovi da bi takvi kao ti mogli da izigravaju nekakve "prave Amerikance". EDIT: Ista stvar je sa terorizmom i muslimanima. Vecina teroristicih napada u USA je izvedena od strane belih amerikanaca sa oruzjem. Vecina pucnjava je izvedena od strane belih amerikanaca. Edited January 14, 2017 by Eraserhead
mustang Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) dude, done w/u Edited January 14, 2017 by mustang
Њујоркер Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) @irejz: Prekini vise da ljude nazivas olosom i rasistima. Jesil' krsten? Edited January 14, 2017 by Њујоркер
porucnik vasic Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 pa i ja bih ..djubretar je placen minimum 25na sat plus ga stiti unija....covece bre ti pojma nemas sa zivotom! zivis u usa ko da zivis u tunguziji. niko ne mrzi meksikance da ja znam. mrze crnce, mrze belce. svi znaju da bi poljoprivreda otisla u qrc sa cenama da nema beracha za 5-6-7 dolara na sat ili da cuva decu za 10$/h ?! problem su druge delatnosti tipa gradjevine i bastovanstva zbog kojih su prvo irci kada su dosli poljaci ispusili, a onda poljaci i balkanci kada su meksosi poceli da rade za sebe i naucil dve reci engleskog. pola kalifornije nema potrebe da prica engleski, zahvaljujuci njima CA ekonomija sljaka...djoku bi da mora da placa legitimno svakoga. a da se zaposlis u waste managment nema sanse ako nemas vezu. nepotizam samo tako. i ne pecam se vise na eraserove price...covek je neinformisan i glup. --- bacaju se da vide da li postoji neka veza izmedju trampa i putina...auh koliko su nenormalni Зато одвратна Калифорнија треба да буде држава за себе. Само не знам ко би им финансирао дефицит...Наравно да би имао ко да ради у пољопривреди кад би социјала била временски ограничена.
mustang Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) Зато одвратна Калифорнија треба да буде држава за себе. Само не знам ко би им финансирао дефицит...Наравно да би имао ко да ради у пољопривреди кад би социјала била временски ограничена. problem CA je nacin na koji oporezuje, a sto se ekonomije tice ona je u samom vrhu od svih usa stejtova. osim struje za koju mislim da pripada arizona gridu, iako sve vise solarnog ima, CA je nezavisna teritorija. ne znam sto je po tebi odvratna, prelepa je drzava i za razliku od ostatka usa daleko opustenija. mozda i previse. a o liberalnosti da ne pricam.... Edited January 14, 2017 by mustang
Recommended Posts