bradilko Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Tramp kaze Rusi hakovali ali ja ne verujem - rekli na PPP. Sve je to zavera prvo Hilari, CNN i Obama a sada im se pridruzio i Tramp.vjerovatno da su rusi i ranije hakovali..zašto im je sad uspelo? a vodeća sila usa nikad jača, kako reče danas obama.. a rusija desetkovana lošom cenom nafte.. šta kaže šoroš na sve ovo?
MNE Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 ali kako je ovo vrhunski izgovor za sve buduće gubitnike izbora u svim državama, "Rusi hakovali jbg" evo se i bremaineri žale da je BrExit "hakovan", merkelka(ili neko iz njene partije zaboravih) već unaprijed izjavila da je to završena stvar i slično, mslim da su čak i Francuzi nešto najavili pošto je evo Le Pen preuzela vođstvo u anketama
koksy Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 (edited) Pa nije, smejalo se tome nedeljama na gomili strana - zna se ovde znanje pa i dalje mislim da je to neka zavera CNN, WP i NYT. Mora biti. e drago mi je zbog tebe: svirali smo qrcu ovde i radovali se bakinom*) porazu, sad je došlo i tvojih par minuta za slavlje. *)baka - gospođa nepoznatih godina koja ima unuče (deka je skoro isti qrac prema onoj staroj "da baka ima qrac - bila bi deka") Edited January 11, 2017 by koksy
Redoran Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Pa nije, smejalo se tome nedeljama na gomili strana - zna se ovde znanje pa i dalje mislim da je to neka zavera CNN, WP i NYT. Mora biti. Pa i jeste, sve dok najzad ne vidimo neki kredibilan dokaz. To što se Trampara priključio obožavanju jednog diletantskog rekla-kazala izveštaja i dalje ne znači da su hakeri radili za rusku vladu.
James Marshall Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Znači sad se vjeruje i Trampu samo ako priča protiv Rusa
theanswer Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 (edited) Smešno je što ljudi očekuju sad od Tilersona da on kaže kako mu je Putin bff, pa ko bi ga potvrdio nakon toga, Rubio, Mekejn, Greem i ekipa. Nema u senatu 50 sandersa i 50 renda pola Edited January 11, 2017 by theanswer
Roger Sanchez Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Nekako mi toplije oko srca što se ovo događa CNN-u, sheikh-funded smećetu... How's that contract they gave Corey working out?
koksy Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Nekako mi toplije oko srca što se ovo događa CNN-u, sheikh-funded smećetu... ovaj sienenovac malo manje uporan od našeg kvazimodoa.
Roger Sanchez Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 https://twitter.com/hdevreij/status/819252439832547330
dillinger Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 (edited) Zanimljive izjave Tillersona danas. Misliš - ispravne? Prvo brak sa establišmentom sad i uskakanje na antiruski bandwagon, fakat predsednik po tvojoj meri. Edited January 11, 2017 by dillinger
Meazza Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Znaci Ruskies drze POTUSa za jaja? LOOOOL Prvo ga doveli na vlast a sad mu porucuju da znaju sta je radio proslog leta. :ziga:
Eraserhead Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Misliš - ispravne? Prvo brak sa establišmentom sad i uskakanje na antiruski bandwagon, fakat predsednik po tvojoj meri. Tesko da su ispravne.
Roger Sanchez Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Ivanka Trump 48 min · When my father takes office as the 45th President of the United States of America, I will take a formal leave of absence from The Trump Organization and my eponymous apparel and accessories brand. I will no longer be involved with the management or operations of either company.I have appointed Abigail Klem as president to lead my brand. She will work with a board of trustees to manage the strategic and day-to-day operations of the business; I am confident that under her leadership the company will continue creating smart, solution-oriented product and content. My brothers will oversee The Trump Organization, and I know that in their capable hands the business will thrive.My husband, Jared, and I will be moving with our family to Washington, D.C., where Jared will serve as Senior Advisor to the President. I plan to take time to settle our three young children into their new home and schools.I'm grateful for the overwhelming amount of outreach I've received from people all across America who have shared their stories and offered to extend their ideas and expertise in the areas I am deeply passionate about, including the education and empowerment of women and girls; leveling the playing field for female entrepreneurs and job creators and unleashing the potential of women in the workplace. I am eager to hear more from them as I determine the most impactful and appropriate ways for me to serve our country.Thank you to those of you who've lent your voices and perspective. To those of you I’ve yet to meet, I look forward to working with you and for you. Sou, tko će držati Donald-remote control više na kraju, ćerce ili zet?
Recommended Posts