Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo što rade Trampu je neviđeno do sad. Eto šta dobiješ kad ideš protiv sistema. Slušam morning joe, kao da smo u 1980. godini. Pričaju kako je u Rusiji normalno da te prate, snimaju, kao da u Americi nije, kao da je Snouden izmišljeni lik i svi oni programi eto tako bezveze.

Jedino gore bi moglo da mu traze birth certificate. To bi tek bilo nevidjeno... Oh wait.

Posted

čini mi se da ovi izbori neće završiti do 2020, ako i tada.

Posted

Ali pazi kad je ladno rekao da ce drzave koje su mu donele pobedu imati bolju infrastrukturu i bezbednosti. Ovo je vec Velja Ilic style; glasaj za mene, asfaltiracu ti puteve.

Posted

Nepismeni prezident elekt iznenađjujuće dobar na ovoj preesici, mislio sam da će ga  ispizditi i izbaciti iz takta.

Čiji je onaj što ga je Tramp onako ladno odjebo :D

Posted (edited)

Jim Acosta, cnn najjači deo

you're fake news :lolol:

inače poznat po tome kad je pitao Obamu posle nekog isis napada "what can we do more to kill those bastards"

Edited by theanswer
Posted

Jim Acosta, cnn najjači deo

you're fake news :lolol:

inače poznat po tome kad je pitao Obamu posle nekog isis napada "what can we do more to kill those bastards"

lol zato je Vuk i ekip au studiju ovako smrknuta.

Realno Tramp nema lucidnost jednog npr. Šešelja, mislio sam da se boji konfrontacije sa nenaklonjenim i načitanima pa se zato drži tvitera ali dobro je ovo hendlovo. Opušteno.

Posted

Realno Tramp nema lucidnost 

lud li si... glup ko bulja, bezobrazan ko stoka

i dalje bolji do li hilari

Posted

lud li si... glup ko bulja, bezobrazan ko stoka

i dalje bolji do li hilari

Ma meni je i njegov engleski od 20 reči prekomplikovan da bih se trudio da slušam pažljivo. Već sam par puta reko ovde a to sam čuo od jedne kineske vračare baš na CNN-u :) .bitna je samo boja glasa, izraz lica i govor tela. Čitajući sve znake od ove konfrencije štete po njega biti neće.

Posted

S druge strane Tajlerson je razočarenje. Kažu svi da je zajeban lik i čvrst pregovarač iza zatvorenih vrata  ali za buduće prvo lice amerike u svetu ne bi škodilo malo šarma u javnom nestupu i debatne vrcavosti a ne da ga osrednji političari ko Rubio onako drkaju.

Posted

Tramp kaze Rusi hakovali ali ja ne verujem - rekli na PPP. Sve je to zavera prvo Hilari, CNN i Obama a sada im se pridruzio i Tramp.

Posted

Tramp kaze Rusi hakovali ali ja ne verujem - rekli na PPP. Sve je to zavera prvo Hilari, CNN i Obama a sada im se pridruzio i Tramp.

PPP je u fazonu - hakovali, pa šta?

Ljudi nisu u fazonu kao vas par da je samo američka nacionalna sigurnost bitna.

Posted

PPP je u fazonu - hakovali, pa šta?

Ljudi nisu u fazonu kao vas par da je samo američka nacionalna sigurnost bitna.

Pa nije, smejalo se tome nedeljama na gomili strana - zna se ovde znanje pa i dalje mislim da je to neka zavera CNN, WP i NYT. Mora biti.

Posted

Realno Tramp nema lucidnost jednog npr. Šešelja,

Tramp nije inteligentan kao Šešelj ali je hiljadu puta pametniji od njega.

Baš onako dobar primjer zašto su inteligencija i pamet vrlo različite stvari.

Posted

Pa je li se zahvalio Rujama na tom hakovanju prezident-tu-bi? Ako nije, nije to lijepo s njegove strane. 

• Create New...