boshoku Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 https://www.6sqft.com/buzzfeed-editor-picks-up-a-2-25m-harlem-townhouse/
Eraserhead Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Ovo što rade Trampu je neviđeno do sad. Eto šta dobiješ kad ideš protiv sistema. Slušam morning joe, kao da smo u 1980. godini. Pričaju kako je u Rusiji normalno da te prate, snimaju, kao da u Americi nije, kao da je Snouden izmišljeni lik i svi oni programi eto tako bezveze. Jedino gore bi moglo da mu traze birth certificate. To bi tek bilo nevidjeno... Oh wait.
koksy Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 čini mi se da ovi izbori neće završiti do 2020, ako i tada.
ObiW Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Ali pazi kad je ladno rekao da ce drzave koje su mu donele pobedu imati bolju infrastrukturu i bezbednosti. Ovo je vec Velja Ilic style; glasaj za mene, asfaltiracu ti puteve.
francuski sobar Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Nepismeni prezident elekt iznenađjujuće dobar na ovoj preesici, mislio sam da će ga ispizditi i izbaciti iz takta. Čiji je onaj što ga je Tramp onako ladno odjebo :D
theanswer Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 (edited) Jim Acosta, cnn najjači deo you're fake news inače poznat po tome kad je pitao Obamu posle nekog isis napada "what can we do more to kill those bastards" Edited January 11, 2017 by theanswer
francuski sobar Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Jim Acosta, cnn najjači deo you're fake news inače poznat po tome kad je pitao Obamu posle nekog isis napada "what can we do more to kill those bastards" lol zato je Vuk i ekip au studiju ovako smrknuta. Realno Tramp nema lucidnost jednog npr. Šešelja, mislio sam da se boji konfrontacije sa nenaklonjenim i načitanima pa se zato drži tvitera ali dobro je ovo hendlovo. Opušteno.
boshoku Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Realno Tramp nema lucidnost lud li si... glup ko bulja, bezobrazan ko stoka i dalje bolji do li hilari
francuski sobar Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 lud li si... glup ko bulja, bezobrazan ko stoka i dalje bolji do li hilari Ma meni je i njegov engleski od 20 reči prekomplikovan da bih se trudio da slušam pažljivo. Već sam par puta reko ovde a to sam čuo od jedne kineske vračare baš na CNN-u :) .bitna je samo boja glasa, izraz lica i govor tela. Čitajući sve znake od ove konfrencije štete po njega biti neće.
francuski sobar Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 S druge strane Tajlerson je razočarenje. Kažu svi da je zajeban lik i čvrst pregovarač iza zatvorenih vrata ali za buduće prvo lice amerike u svetu ne bi škodilo malo šarma u javnom nestupu i debatne vrcavosti a ne da ga osrednji političari ko Rubio onako drkaju.
Anduril Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Tramp kaze Rusi hakovali ali ja ne verujem - rekli na PPP. Sve je to zavera prvo Hilari, CNN i Obama a sada im se pridruzio i Tramp.
dillinger Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Tramp kaze Rusi hakovali ali ja ne verujem - rekli na PPP. Sve je to zavera prvo Hilari, CNN i Obama a sada im se pridruzio i Tramp. PPP je u fazonu - hakovali, pa šta? Ljudi nisu u fazonu kao vas par da je samo američka nacionalna sigurnost bitna.
Anduril Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 PPP je u fazonu - hakovali, pa šta? Ljudi nisu u fazonu kao vas par da je samo američka nacionalna sigurnost bitna. Pa nije, smejalo se tome nedeljama na gomili strana - zna se ovde znanje pa i dalje mislim da je to neka zavera CNN, WP i NYT. Mora biti.
MNE Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Realno Tramp nema lucidnost jednog npr. Šešelja, Tramp nije inteligentan kao Šešelj ali je hiljadu puta pametniji od njega. Baš onako dobar primjer zašto su inteligencija i pamet vrlo različite stvari.
James Marshall Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Pa je li se zahvalio Rujama na tom hakovanju prezident-tu-bi? Ako nije, nije to lijepo s njegove strane.
Recommended Posts