Budja Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ako je tacno - :Hail: Nope. Trump accuses CNN of 'fake news' over reported Celebrity Apprentice plansPresident-elect denies reports he plans to remain an executive producer amid widespread concern over spread of fake news on social media Videcemo sta ce biti i sa ovim WP/NYT zajednickim Putin-snajka-Putin poduhvatom.
Eraserhead Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) oprezno s ovakvim vestima, Eras čita... Za sada sve ide kako bi ja samo pozeleo. Ljudi su glasali za autoritarnog psiha i to treba i da dobiju sa sve Putinovim mafijaskim bitangama. A ne da mi sada Tramp izigrava umerenjaka sa Romnijem Edited December 10, 2016 by Eraserhead
Takeshi Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 doduše tramparu tek treba da izaberu elektori, ništa nije sigurno :D majkl mur je pogodio rezultat izbora, sad da vidimo da li ce i to ^_^ Michael Moore correctly predicted that Donald Trump would win the 2016 election – but now he is making another prediction: the President-elect will not make it to the White House. “Would you not agree, regardless of which side of the political fence you’re on, this is been the craziest election year?” he added. “Nothing anyone predicted has happened – the opposite happened. So is it possible, just possible, that in these next six weeks, something else might happen – something crazy, something we’re not expecting?”
Eraserhead Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 tol'ko razočaran znači. pimajkumu! Svaki put kad neko zlo dodje na vlast.
apostata Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Za sada sve ide kako bi ja samo pozeleo. Ljudi su glasali za autoritarnog psiha i to treba i da dobiju sa sve Putinovim mafijaskim bitangama. A ne da mi sada Tramp izigrava umerenjaka sa Romnijem Romni će dobiti mjesto ambasadora u J. Osetiji ili Abhaziji.
MNE Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Nope. Videcemo sta ce biti i sa ovim WP/NYT zajednickim Putin-snajka-Putin poduhvatom. najvjerovatnije ništa, mislim da samo ispituju reakciju jer bi tu trebala gomila podmetanja da bi se ta teorija napravila iole plauzibilnom
Eraserhead Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Cela ta prica je promasena. Na celo amerike nisu dosli putinovi placenici nego biznis ekipa koju ne interesuju stvari kao sto su demokratija i ljudska prava kao komunistu Obamu. Oni ce se s Putlerom dogovoriti da bi prosirili biznise tamo. Ako im ne bude dao onda ce ga pljuvati gore nego demokrate.
urkozamanje Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Svaki put kad neko zlo dodje na vlast. Jbt.. jbt.. jbt. Tebe ladno nije sramota?
Eraserhead Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Jbt.. jbt.. jbt. Tebe ladno nije sramota? Naravno da ne. Ja sam dosledno protiv svih Vucica, Putlera, Trampova, Asada i ostalih govana. Oni koji vole ili zmure na nekog njih su ti koji treba da se stide. Recimo ti.
dillinger Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Cela ta prica je promasena. Na celo amerike nisu dosli putinovi placenici nego biznis ekipa koju ne interesuju stvari kao sto su demokratija i ljudska prava kao komunistu Obamu. Oni ce se s Putlerom dogovoriti da bi prosirili biznise tamo. Ako im ne bude dao onda ce ga pljuvati gore nego demokrate. Čekaj zar neće zavladati ful protekcionizam i nacionalsocijalizam i šta sad ti imaš protiv biznis ekipe, niskih poreza itd? Edited December 10, 2016 by dillinger
Eraserhead Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Čekaj zar neće zavladati ful protekcionizam i nacionalsocijalizam i šta sad ti imaš protiv biznis ekipe?Protekcionizma ce biti koliko im bude odgovaralo. To je populisticka prica koju valja rabiti dok treba. Kad sklope neki dil onda ce to proglasavati svojom pobedom i zaboraviti na protekcionizam. Biznis ekipa nikad nije bila moj fazon. Ovoj zemlji je potrebno da vise vodi racuna o siromasnima nego bogatima. Meni licno ce ako Tramp ovo sto je naumio ostvari biti daleko bolje ali po meni je to lose za drustvo i vecinu ljudi. Edit: Kao sto sam vec rekao pre par nedelja porez je taksa za zivot u civilizovanom drustvu. Edited December 10, 2016 by Eraserhead
mlatko Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Znaci poreski obveznici bi trebalo da imaju tezinu glasa koliko poreza plate? Takozvane Delije Grobare pokopaše.
Weenie Pooh Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Biznis ekipa nikad nije bila moj fazon. Ovoj zemlji je potrebno da vise vodi racuna o siromasnima nego bogatima. Berniebro! Pie in the sky useful idiot sexist!
Recommended Posts