Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ako je tacno - :Hail: :Hail:

Nope.

Trump accuses CNN of 'fake news' over reported Celebrity Apprentice plans

President-elect denies reports he plans to remain an executive producer amid widespread concern over spread of fake news on social media

Videcemo sta ce biti i sa ovim WP/NYT zajednickim Putin-snajka-Putin poduhvatom.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

oprezno s ovakvim vestima, Eras čita... :fantom:

Za sada sve ide kako bi ja samo pozeleo. Ljudi su glasali za autoritarnog psiha i to treba i da dobiju sa sve Putinovim mafijaskim bitangama. A ne da mi sada Tramp izigrava umerenjaka sa Romnijem

Edited by Eraserhead
Posted

doduše tramparu tek treba da izaberu elektori, ništa nije sigurno :D

majkl mur je pogodio rezultat izbora, sad da vidimo da li ce i to  ^_^

Michael Moore correctly predicted that Donald Trump would win the 2016 election – but now he is making another prediction: the President-elect will not make it to the White House. 

“Would you not agree, regardless of which side of the political fence you’re on, this is been the craziest election year?” he added. “Nothing anyone predicted has happened – the opposite happened. So is it possible, just possible, that in these next six weeks, something else might happen – something crazy, something we’re not expecting?”

Posted

tol'ko razočaran znači. pimajkumu!

Svaki put kad neko zlo dodje na vlast.

Posted

Za sada sve ide kako bi ja samo pozeleo. Ljudi su glasali za autoritarnog psiha i to treba i da dobiju sa sve Putinovim mafijaskim bitangama. A ne da mi sada Tramp izigrava umerenjaka sa Romnijem

Romni će dobiti mjesto ambasadora u J. Osetiji ili Abhaziji.

Posted

Nope.

Videcemo sta ce biti i sa ovim WP/NYT zajednickim Putin-snajka-Putin poduhvatom.

najvjerovatnije ništa, mislim da samo ispituju reakciju jer bi tu trebala gomila podmetanja da bi se ta teorija napravila iole plauzibilnom

Posted

Cela ta prica je promasena. Na celo amerike nisu dosli putinovi placenici nego biznis ekipa koju ne interesuju stvari kao sto su demokratija i ljudska prava kao komunistu Obamu. Oni ce se s Putlerom dogovoriti da bi prosirili biznise tamo. Ako im ne bude dao onda ce ga pljuvati gore nego demokrate.

Posted

Svaki put kad neko zlo dodje na vlast.

Jbt.. jbt.. jbt. Tebe ladno nije sramota?

Posted

Jbt.. jbt.. jbt. Tebe ladno nije sramota?

Naravno da ne. Ja sam dosledno protiv svih Vucica, Putlera, Trampova, Asada i ostalih govana. Oni koji vole ili zmure na nekog njih su ti koji treba da se stide. Recimo ti.

Posted (edited)

Cela ta prica je promasena. Na celo amerike nisu dosli putinovi placenici nego biznis ekipa koju ne interesuju stvari kao sto su demokratija i ljudska prava kao komunistu Obamu. Oni ce se s Putlerom dogovoriti da bi prosirili biznise tamo. Ako im ne bude dao onda ce ga pljuvati gore nego demokrate.

Čekaj zar neće zavladati ful protekcionizam i nacionalsocijalizam i šta sad ti imaš protiv biznis ekipe, niskih poreza itd?

Edited by dillinger
Posted (edited)

Čekaj zar neće zavladati ful protekcionizam i nacionalsocijalizam i šta sad ti imaš protiv biznis ekipe?

Protekcionizma ce biti koliko im bude odgovaralo. To je populisticka prica koju valja rabiti dok treba. Kad sklope neki dil onda ce to proglasavati svojom pobedom i zaboraviti na protekcionizam. Biznis ekipa nikad nije bila moj fazon. Ovoj zemlji je potrebno da vise vodi racuna o siromasnima nego bogatima. Meni licno ce ako Tramp ovo sto je naumio ostvari biti daleko bolje ali po meni je to lose za drustvo i vecinu ljudi.

Edit: Kao sto sam vec rekao pre par nedelja porez je taksa za zivot u civilizovanom drustvu.

Edited by Eraserhead
Posted

Znaci poreski obveznici bi trebalo da imaju tezinu glasa koliko poreza plate?

Takozvane Delije Grobare pokopaše.

Posted

Biznis ekipa nikad nije bila moj fazon. Ovoj zemlji je potrebno da vise vodi racuna o siromasnima nego bogatima.

Berniebro! Pie in the sky useful idiot sexist!

giphy.gif

• Create New...