dragance Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 U smislu ako bude hteo da uradi nešto što nije po volji GOPu, da će doći do sukoba, teranja SoS i kampanje po medijima da ga smene. Na kraju će mu nešto naći i sa tim ga ili uceniti da igra po njihovom ili sledi impeachment. Potreban je samo jedan izgovor. Dovoljno detaljno? Šta ti nudiš u zamenu ako sam ja u pravu?
theanswer Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Pa mediji su već protiv njega, kampanja od strane establišment gop je moguća, to priznajem ali neće ništa biti toliko daleko da ide do impeachmenta. A biće sa Trampom dosta truckavih trenutaka to stoji. Ako se okrene izolaciji biće uvek na meti Mekejna i Greema i ekipa, ako bude hteo da troši imaće problem sa fiskalnim konzervativcima, ali neće biti nikakvog full blown napada na njega, to je moje mišljenje. Ja ne tražim od tebe da se slikaš u crno-belom dresu, dovoljno mi je što ću biti u pravu. Eto ako ja ne budem mogu da stavim nešto u potpis, promenim avatar, nebitno.
Eraserhead Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Cela situacija je toliko suluda da me ne bi cudilo da ga se ljudi ne bi ni secali par meseci nakon sto je smenjen.
theanswer Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Realno, usro si se ko grlica. Realno mi je samo zao sto sam opet pojusao da komuniciram sa tobom na normalan nacin, ocigledno je to uzaludan trud.
dragance Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Koji si ti car, ni šalu ne kapiraš. Ok, produži dalje mladac-sveznalac.
Eraserhead Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 TwitterTrump: Nobody should be allowed to burn the American flag - if they do, there must be consequences - perhaps loss of citizenship or year in jail!
Eraserhead Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Ja ga ne razumem. Niko ne pali zastavu jer ne voli zemlju vec jer skrece paznju na neki problem. Ovo je banalizacija.
ObiW Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 TwitterTrump: Nobody should be allowed to burn the American flag - if they do, there must be consequences - perhaps loss of citizenship or year in jail! Pa jeste tako u Srbiji, onaj sto je palio americku zastavu na Trgu Republike uhapsen i zavrsio u zatvoru.
Кристофер Лумумбо Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 (edited) TwitterTrump: Nobody should be allowed to burn the American flag - if they do, there must be consequences - perhaps loss of citizenship or year in jail! Edited November 29, 2016 by Кристофер Лумумбо
apostata Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Make Mia Khalifa ambassador to Saudi Arabia This petition will be delivered to:Donald Trump https://www.change.org/p/donald-trump-make-mia-khalifa-ambassador-to-saudi-arabia
Takeshi Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 kelijana nastavlja sa poducavanjem sticenika. Challenging the Boss in Public? For Kellyanne Conway, It’s Part of the Job By denouncing Mr. Romney even as Mr. Trump was preparing for their second meeting, this time over dinner on Tuesday, Ms. Conway was simply doing what she knows Mr. Trump likes: encouraging a public airing of conflicting views when he is unsure of what path to take.
Recommended Posts