MancMellow Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Super je ovo sa twitterom. Da parafraziram: nastupio je čas kad između naroda i predsednika ne može i ne sme biti više posrednika
hazard Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Mene zanima da li će nastaviti da ovako tvituje-šituje i nakon što zasedne u belu kuću. Mislim, jedno je biti kandidat, pa i izabrani, a drugo je biti stvarno predsednik posle toga
Pečorin Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Naravno da hoće, to je jače od njega. A ko bi ga sprečio? Ovo će biti jako zabavno :D
Frank Pembleton Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Mene zanima da li će nastaviti da ovako tvituje-šituje i nakon što zasedne u belu kuću. Mislim, jedno je biti kandidat, pa i izabrani, a drugo je biti stvarno predsednik posle togaJa to teško mogu da zamislim.Ali mogu da zamislim da divertuje nekom od dece da aka tnjiter...
Weenie Pooh Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Deca valjda akaju svako svoj. Još kad im gurne da vode porodični posao kao ono što on zamišlja da se zove "blind trust", neće biti vremena za netvorking.
Prospero Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Mene zanima da li će nastaviti da ovako tvituje-šituje i nakon što zasedne u belu kuću. Mislim, jedno je biti kandidat, pa i izabrani, a drugo je biti stvarno predsednik posle toga pobeda na izvorima (čekamo elektorski koledž) ga nije učinila smirenijim i normalnijim, sumnjam da će to uraditi prelazak u kuću s manje zlata, luksuza i andrmolja i dosadna sastančenja i papirologija. biće prosto nesrećan i moraće da pokaže frust ^_^
Eraserhead Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 pobeda na izvorima (čekamo elektorski koledž) ga nije učinila smirenijim i normalnijim, sumnjam da će to uraditi prelazak u kuću s manje zlata, luksuza i andrmolja i dosadna sastančenja i papirologija. biće prosto nesrećan i moraće da pokaže frust ^_^ Ma jok tek ce onda da bude u fazonu "sta seru ovi ja sam bre car".
theanswer Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ja to teško mogu da zamislim. Ali mogu da zamislim da divertuje nekom od dece da aka tnjiter... Teško je meni bilo zamisliti da će ovako da tvituje i kao president elect. Tako da sad očekujem da će lagano da nastavi.
dragance Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Ako ne bude igrao kako GOP kaže, sada kada imaju većinu u oba doma, impeachovaće ga samo tako. Pence bi taman lepo legao i Rajanu i Hakabiju, Gingriču, a bome i Djulijaniju. Uvideće brzo da "moć" koju ima je samo fasada.
hazard Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 pobeda na izvorima (čekamo elektorski koledž) ga nije učinila smirenijim i normalnijim, sumnjam da će to uraditi prelazak u kuću s manje zlata, luksuza i andrmolja i dosadna sastančenja i papirologija. biće prosto nesrećan i moraće da pokaže frust ^_^ u svakom slucaju bice zbilja jedno sasvim novo i drugacije presidency...onaj topik je poranio 8 godina sa naslovom
theanswer Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Ako ne bude igrao kako GOP kaže, sada kada imaju većinu u oba doma, impeachovaće ga samo tako. Pence bi taman lepo legao i Rajanu i Hakabiju, Gingriču, a bome i Djulijaniju. Uvideće brzo da "moć" koju ima je samo fasada. Kako da ne. Nisu ljudi u kongresu baš toliko glupi pa da se zameraju svojoj bazi.
theanswer Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Tramp je čovek koji je izabran posle svih ovih stvari koje su iskrsle u kampanji. Da ubije čoveka u oval office pitanje je dal bi ga impeachovali. Pola Kongresa duguje Trampu što su izabrani ovog novembra. Rajan je na konferenciji za štampu dan posle izbora bukvalno virio iz njegovog anusa. Ovo je sad Trampova partija, bar dok je on predsednik a videćemo za ubuduće.
dragance Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Sve je to ok dok se ne zamera previše sistemu, jer sada zna da ne može bez ekipe. Zašto bi onda uopšte primao Romnija? Evo, da se nadjemo ovde za manje od 4 godine pa da analiziramo. Obučem se u crno beli dres za foto sešn ako ne bude rascepa pre kraja ovog mandata. Deal?
theanswer Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Sve je to ok dok se ne zamera previše sistemu, jer sada zna da ne može bez ekipe. Zašto bi onda uopšte primao Romnija? Evo, da se nadjemo ovde za manje od 4 godine pa da analiziramo. Obučem se u crno beli dres za foto sešn ako ne bude rascepa pre kraja ovog mandata. Deal? Ne znam kako misliš rascepa? Nije još primio Romnija, ali Romni je sjajan pr potez.
Recommended Posts