Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

što, liči

http://www.youtube.com/watch?v=A1wXEEQBHeQ

Hail to the Chief we have chosen for the nation,

Hail to the Chief! We salute him, one and all.

Hail to the Chief, as we pledge cooperation

In proud fulfillment of a great, noble call.

Yours is the aim to make this grand country grander,

This you will do, that's our strong, firm belief.

Hail to the one we selected as commander,

Hail to the President! Hail to the Chief!

Posted

ok, slušao sam je dok nije rekla sledeće: treba da se zapitamo zašto ljudi nisu glasali za nju i prva rečenica tu joj je some of them because of gender. druga stvar kada je pričala o izlaznosti afroamerikanaca, kaže generalno je bio veliki odziv osim u nekim mestima kao u NC gde je bio voter supression. na stranu to što postoji ne znam koliko 30 dana ranog glasanja u NC, ne vidim kako taj argument može da se provlači. jebeni njujork ima 0 dana ranog glasanja.

Posted

Dobro, pa samo nabraja razne moguće razloge. Minut kasnije kaže da je "the prospect of continued congressional investigation" uticalo na birače u ključnim precincts & counties, kao nosila je "a lot of baggage" ali nije ona kriva za to. 

Posted

posle ovog šabana tomi robinson deluje kao ciceron :fantom:

Posted

Ne. Mislim na to da mi je draža smrt (moja) nego život u svetu koji dizajnirate ti i MNE, ako te baš zanima.

Ovo oko tvog tumačenja sa ubijanjem dece sa Daunovim sindromom je taman onaj intelektualni i konverzacijski nivo koji bi krasio taj svet, tako da mi ne pada na pamet da u tome učestvujem. :)

Što se tiče Dveri, one imaju veze sa tobom, po tvom sopstvenom priznanju, tako da leave hrvatsku službu bezbednosti out of it, slobodno.

Ја не дизајнирам ништа, само те питам релативно просто питање, у логичком смислу а врло компликовано у етичком.  Ти избегаваш да ми даш одговор зато што је тема тешка и уместо тога потураш замену теза, покушаваш да некаквим театралностима представиш себе као жртву, која је шатро интелектуално и културно супериорна онако успут.  Што се тиче Двери, оне су потпуно бесмислено постављене у разговор, јер је овде прича о САД изборима не српској политичкој сцени. Што се тиче хрватске тајне службе то се односи на њеног заштићеног преставника овде на форму не на тебе.

do odredjenog relativno kasnog meseca pa makar mislio da je ljudsko bice. ali niti mislim niti ne misim da je ljudsko bice, nemam neki jak dozivljaj na tu temu. jedna majka moze da misli da jeste ljudsko bice i svejedno da zeli da ga ubije jer ne zeli da bude majka retardiranoj osobi, uzasava se i plasi se toga i meni je to prihvatljivo. ta majka moze da ne gubi ogromno zivotno vreme i energiju na poduhvat podizanja mentalno zaostalog coveka i umesto toga moze da ima drugo, normalno dete i moze biti kudikamo srecnija. to je svet koji je meni prihvatljiv. a svet u kome ce neko reci da ta majka ne moze to da ucini nego da mora da rodi tu bebu mi nije prihvatljiv.

Како је ово потпуно нељудски.

Posted (edited)
Britanija odbila Trampa, Faraž neće biti ambasador

London -- Britanska vlada i ministarstvo spoljnih poslova odbili su "sugestiju" Donalda Trampa da bi Najdžel Faraž bio dobar ambasador te zemlje u Vašingtonu.

Izvor: Danas utorak, 22.11.2016. | 21:39

Foto: Gettyimages

Dauning strit i Forin ofis Faraža, naprotiv, smatraju lošim kandidatom za diplomatiju zbog njegovih "zapaljivih" stavova, prenosi Gardijan.

Vlada Tereze Mej je "odbila da kritikuje Trampa", navodi Gardijan, ali je istakla da je "važno ponoviti da Ujedinjeno Kraljevstvo već ima neverovatno snažne i dugotrajne odnose sa Sjedinjenim Državama".

"Već imamo odličnog ambasadora u Sjedinjenim Državama i on će nastaviti da radi svoj posao", rekao je portparol premijerke.

Tramp je na Tviteru u noći između ponedeljka i utorka napisao: "Mnogi ljudi bi voleli da vide Najdžela Faraža kao ambasadora Velike Britanije u Sjedinjenim Državama. On bi radio odličan posao!"

:0.6:
Edited by Toni Sumaher
Posted

On da vodi diplomatiju na tw, oni da ozbiljno razmišljaju o tome :isuse:

Posted (edited)

Svi ga komentarisu ja ne kapiram kako su tako glupi umesto da ga ignorisu.

Krene da proziva i trola New York Times na Tviteru i eto odma condescending chlanka kako "to nije lepo".

Daju mu besplatan marketing i dizu rejting.

Zar ti ljudi ne kapiraju stvarno koliko ih veci deo javnosti prezire.

Ako zele da doakaju Mr. president-elect-u nek pisu nesto pozitivno za promenu lol

Edited by frn1782
Posted

Svi ga komentarisu ja ne kapiram kako su tako glupi umesto da ga ignorisu.

Krene da proziva i trola New York Times na Tviteru i eto odma condescending chlanka kako "to nije lepo".

Daju mu besplatan marketing i dizu rejting.

Zar ti ljudi ne kapiraju stvarno koliko ih veci deo javnosti prezire.

Ako zele da doakaju Mr. president-elect-u nek pisu nesto pozitivno za promenu lol

Kad su mogli kardinali iz Vatikana da komentarisu/odgovaraju na Dan Brown-ovu knjigu i 'fakte' iz nje kao da su stvarni - zasto ne bi jedan NYT (i sva ostala bulumenta™) komentarisala P-E-ov twitter, ne?

Posted

Donald Trump's Son Becomes Fictional Manga Idol in Japan

Japanese 'net users dub him a "bishonen" By Joseph Luster Posted 11/22/2016

News about President Elect Donald Trump might not be the exact type of item you come to Otaku USA for, but thanks to Japan we have some lighter fare to focus on for a moment. If you ever wondered how the election cycle affected Trump's youngest son, Barron Trump, well, according to a few Japanese Internet users he's taken on the life a bishonen ("beautiful boy") manga idol. 

http://otakuusamagazine.com/LatestNews/News1/Donald-Trumps-Son-Becomes-Fictional-Manga-Idol-in-8417.aspx

bishonenbarron.jpg

• Create New...