frn1782 Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 president-elect je izneo i pozitivno misljenje o novom reptilijanskom lideru demokrata u senatu Caku Shumeru. bice sve to jedna velika srecna porodica bez brige samo bez Klintonovih ali ne mozemo imati bas sve u zivotu
MNE Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 nekad se baš ponaša djetinjasto pogotovo za njegove godine :)
Weenie Pooh Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 u pravu si potpuno je ljigavo pominjati bilo kakvu edukaciju, samo udri Edukaciju si izvukao negde u trećem postu da bi pokušao da opereš ruke, ali do tada se vrlo očigledno pričalo o predlozima zakona u Pensovoj Indijani koji je trebalo da zakonski ograniče mogućnost abortusa odnosno učine isti protivzakonitim. Tvoj komentar na to je bio "ma ima žena pravo da radi šta hoće, ali majku mu, ipak se previše oslanjaju na abortuse, olako se na to odlučuju i tako šire HIV tripere". Posle si pojasnio, "OK jeste da ženske mere kontracepcije obično nisu te na kojima je sprečavanje seksualno prenosivih bolesti, ali ako bi im se abortus otežao - ne baš zabranio, samo otežao - bile bi bar motivisane da nagovore muškarce na korišćenje kondoma". Tek onda si se prešaltao na "u stvari, rekavši otežavanje abortusa mislio sam na edukaciju". Ne znam koja je od ovih tvrdnji pojedinačno najgluplja, ali ovako kao triptih su spektakularne. Samo me zanima, sa kog si to izvora mudrosti naučio da se mlade žene olako odlučuju na abortus? Da li možda počinje na slovo "f" a završava se na "oks njuz"?
MNE Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 ne pratim Fox tj. uopšte ne gledam TV da, poprilično sam liberalan po tome da žena ima pravo da radi šta hoće sa svojim tijelom međutim treba joj prije toga predočiti moguće fizičke a pogotovo psihičke posljedice abortusa, nekim ženama to ne pada baš tako olako i mnoge se kaju što su došle u tu situaciju uostalom ne vidim kako forsiranje kontracepcije može imati lošu ulogu, bar kondomi nisu skupi
Weenie Pooh Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Zabrana abortusa je sad forsiranje kontracepcije, sjajno. Ne vidim da si odgovorio na jednostavno pitanje - odakle ti podatak da žene olako abortiraju? Odakle ti i ovaj nastavak, da olako skoknu na po jedan aborsh a posle psihofizički pate, pa stoga treba legistativno-edukativnim putem pomoći neukim glupačama?
MNE Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 zajebavaš li se to? A šta misliš zašto postoje hiljade vladinih i nevladinih organizacija koje se bave edukacijom mladih? i gdje sam to napisao da sam za zabranu, ajde citiraj
Budja Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Kaze Mika Pens, da je danas u kucu Apprentice usao Mita. Finalista za State Department.
MNE Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 mora se zadovoljiti establishment jbg, a i mora neko malo da drži kontru što se tiče Rusa
Hella Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) Hellino prirodno okruženje je pre-Trumpovski PC world kojim može da dominira kao retko viđeni belorepi antifem ekscentrik, ugrožena vrsta. to si ti nešto pogrešno razumeo nikad nisam rekao da su trudnoća i alimentacija obavezni čak podržavam da bude što manje detetine da ne bismo pokrenuli program Zlatna Milijarda Edited November 20, 2016 by Hella
theanswer Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 (edited) Jasno mi je zašto ljudi misle da x kandidat za x poziciju ima neke stavove od ranije i da će te stavove furati i dalje na praktičnom planu. Jasno mi je zato što Trampu mnogi pripisuju da je sklon menjanju pozicija. Sa druge strane nema razloga dok bar ne vidimo na delu da se negira pozicija i da dotični x kandidat ima da sluša šta mu Tramp kaže jer mu je Tramp šef. Tako je bilo sa svim predsednicima, jeste Tramp drugačiji ali verujem da neće tu biti nekih promena. Dakle centralno pitanje bi po meni bilo da li će Mit recimo da prihvati neke Donaldove stavove više nego obrnuto. Edited November 20, 2016 by theanswer
frn1782 Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Trampisti ne podnose tog Romnija jer je ono...toliko klasican kokservativac da boli. Dobro kod njega je sto nije ludak sa planom ko recimo Bolton, nego lik bez svog misljenja koji cita sa idiota sta mu se kaze sto u neku ruku i jeste posao secretary of state. Jedino pitanje je ko ce da mu govori.
Utvara Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Trampisti ne podnose tog Romnija jer je ono...toliko klasican kokservativac da boli. Dobro kod njega je sto nije ludak sa planom ko recimo Bolton, nego lik bez svog misljenja koji cita sa idiota sta mu se kaze sto u neku ruku i jeste posao secretary of state. Jedino pitanje je ko ce da mu govori. Neko će da šapuće na uvo Romniju, a Romni će da šapuće Trampu i tako će stvari leći na svoje mesto.
MNE Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 to je to u principu, samo što će se Tramp napraviti da ponešto nije čuo vidjećemo da li će mu proći
Recommended Posts