porucnik vasic Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 ne znam da li je bilo ali nije lose da se ponovi: Abortion As governor of Indiana, Pence signed the most abortion-restrictive regulations in the nation, banning abortion even in cases where the fetus has a “genetic abnormality” such as Down syndrome and holding doctors legally liable if they had knowingly performed such procedures. The law also required that aborted fetal tissue be buried or cremated. Following the Supreme Court’s decision in a landmark abortion case in June, a federal judge blocked the law from going into effect. He led the national fight to defund Planned Parenthood and forced so many of its clinics to close in Indiana that he triggered an H.I.V. epidemic in one county. Не да ти је извор... Био и један који сакупљао оне који су ментално заостали и терао их кроз оџак, и он као ПП је обожавао еугенику. Збиља је овај Пенс зликовац, тражи да се абортирана деца сахране или спале, уместо да се њима тргује.
Prospero Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=os5IK2zt490
Toni Sumaher Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 (edited) Romney je u kampanji 2012. imao vrlo ratoboran stav prema Rusiji. Edited November 19, 2016 by Toni Sumaher
MNE Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Mitt Romney: My Conscience Won't Allow Me to Vote for Trump obraz kao đon, da ne kažem kao AV
3opge Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Не да ти је извор... Био и један који сакупљао оне који су ментално заостали и терао их кроз оџак, и он као ПП је обожавао еугенику. Збиља је овај Пенс зликовац, тражи да се абортирана деца сахране или спале, уместо да се њима тргује. dobro, mozda ne zlikovac ali psihopata sasvim sigurno. mozda je tebi normalno da se zeni koja nosi dete sa Downovim sindromom zabrani abortus, onda se slobodno svrstaj u istu kategoriju s njim.
porucnik vasic Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 dobro, mozda ne zlikovac ali psihopata sasvim sigurno. mozda je tebi normalno da se zeni koja nosi dete sa Downovim sindromom zabrani abortus, onda se slobodno svrstaj u istu kategoriju s njim. Замисли, како је теби лако да кажеш да дете са Дауновим синдромом треба да се убије?
Hamlet Strašni Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 A nije to rekao, daj Sent from my iPad using Tapatalk
Eraserhead Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Romney bi bio pametan izbor za trampa. Pokazao bi da ume da se pomiri, Romney je umerenjak, ima iskustva...
3opge Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Замисли, како је теби лако да кажеш да дете са Дауновим синдромом треба да се убије? ne govorim ja nista nego ta zena ima pravo da odluci sta ce da uradi sa svojim plodom. tako i jeste u normalnim americkim drzavama. za tvoju informaciju Downov sindrom i ostali genetski poremecaji (trisomije i drugi) se utvrdjuju sa 99.9% pouzdanoscu negde izmedju 5-7 nedelje.
MNE Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 ja se slažem da žena treba da ima pravo da radi sa svojim tijelom šta god poželi (maltene do pred porođaj) ali s druge strane žene se čini mi se previše oslanjaju na abortuse a to znači mnogo više nezaštićenog seksa i raznošenja raznih tripera HIVa i slično, dakle nije u pitanju samo šta će biti sa plodom
Utvara Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 jel sam kačio ono za elektrošok "terapiju" iliti eufemistički nazvanu "gay conversion therapy" dece sa homoseksualnim sklonostima? Mike Pence je pećinski čovek, zatucani protestantski religiozni ekstremista sa političkom agendom. Mesto mu je u nekoj megacrkvi ili Jesus campu.
3opge Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 kao sto to obicno biva sa dusebriznicima i borcima "za zivot" pokazuje se da iza fasade stoji obicna secikesa i podlac: Bonus: Troubling Personal Fact Campaign finance records from a 1990 run for Congress show that Pence, then 31, had used political donations to pay the mortgage on his house, his personal credit card bill, groceries, golf tournament fees and car payments for his wife.
Weenie Pooh Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 žene se čini mi se previše oslanjaju na abortuse a to znači mnogo više nezaštićenog seksa i raznošenja raznih tripera HIVa i slično, dakle nije u pitanju samo šta će biti sa plodom Naravno, pošto ženske mere kontracepcije inače štite od raznošenja raznih tripera HIVa i slično. Muške, jebiga, ipak ne.
hazard Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Mesto mu je u nekoj megacrkvi ili Jesus campu. Dakle, u Americi
MNE Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Naravno, pošto ženske mere kontracepcije inače štite od raznošenja raznih tripera HIVa i slično. Muške, jebiga, ipak ne. ženske mjere ne štite ali bi se dosta njih potrudilo da nagovori muškarca da koristi kontracepciju, a i muškarci bi malo više razmislili o mogućem plaćanju alimentacije kad se ne bi tako olako odlučivalo na abortus
Recommended Posts