Dr Arslanagić Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 8000 ljudi za godinu dana i nije baš neki egzodus.
kud u maglu Simoviću Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) tek ce da bude posle izbora u aprilu kad marina uzme kormilo u ruke, a vetar u jedra joj da djuzepe koji mesec pre Edited November 18, 2016 by kud u maglu Simoviću
Eraserhead Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) Well, ako je o ovom Pompeu rec, sve sto je Prospero nasao na Wiki je, zapravo, Tramparin program o kome je i govorio na debatama. Osim Snoudena, koji nije spominjan. Stop harrasing the Koch brothers -Pompeo http://www.politico.com/news/stories/0212/72379_Page2.html Edited November 18, 2016 by Eraserhead
Kampokei Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 8000 ljudi za godinu dana i nije baš neki egzodus. To je nesto vise od 1 posto zajednice za godinu dana. Nije egzodus, ali jeste zabrinjavajuce ako se nastavi trend.
Toni Sumaher Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) aj uzmi bojice u ruke: U ovom sbbkbb u vezi Balkana Rusi prave ustupak, ne Amerikanci. Amerikanci su vec napravili ustupak oko politicki i vojno neutralne Ukrajine, sada im se Rusi revansiraju pa prave ustupak na Blakanu. Pitanje je kako Rusi prave ustupak, a ti kazes "uz smanjenja uslovljavanja oko priznanja Kosova i ulaska u NATO". sadasnji stav Rusije je - nema priznanja Kosova, nema ulaska u NATO. To je i stav Srbije. Kako si napisao u boldu ispada da smatras da bi mozda Rusija treba da olabavi taj uslov i da prizna Kosovo i odobri ulazak Srbije u NATO. Drugim recima, mozda bi se u dogovoru sa Amerikom, odrekla Srbije. Da te potsetim, moje prvo pitanje koje sam postavio svima je glasilo otprilike: da li bi ste bili za Srbiju koja bi, po dogovoru Amerike i Rusije, bila vojno i politicki neutralna, ali bez Kosova. To pitanje sam postavio jer je neko rekao da ce sada Tramp i Putin da se dogovore da Ukrajina bude politicki i vojno neutralna, podrazumeva se bez Krima. Kako si nacrtao, ispada da smatras da to nije moguce. Ajd sad polako crtaj... I 'ocu, jos ovaj put. Balkan nije zona prevelikog ruskog prisustva, ali sve snaznijeg uticaja svakako da. Mozda tu Rusi naprave ustupak. Pozicija Srbije je sada dodatno komplikovana zbog generalnog odnosa Trampa prema NATO i sleda desavanja u okviru EU. Po nekom scenariju, mozda bi mogao da se ubrza ulazak Srbije u EU uz smanjena uslovljavanja posebno oko priznanja Kosova i ulaska u NATO. Dakle, ne smatram da bi mozda Rusija treba da olabavi taj uslov i da prizna Kosovo i odobri ulazak Srbije u NATO, jer da to smatram i to bih boldovao u proslom postu. Crveni bold odnosi se na smanjena uslovljavanja od strane SAD prema Srbiji. I sad ces ti da pitas - a zasto bi tu SAD uopste cinile ustupke, kad vec cine u Ukrajini? Pa, mozda, bas kao sto sam naveo, da Trampov odnos prema NATO generalno (posebno finansiranju istog) relaksira nase moranje da idemo tamo, nezavisno od raznih dogovaranja sa Rusima. Takodje, ustupci Rusa na Balkanu ne bi se ticali samo Srbije vec i Republike Srpske, Crne Gore, a mozda i Bugarske, gde imaju ekonomski i politicki paket akcija. Takodje, mislim da medjusobni ustupci tipa priznajemo aneksiju Krima za nezavisnost Kosova sigurno nisu moguci tako brzo, a mozda nece biti moguci uopste. Vracanje rebelskih oblasti u sastav Ukrajine (uz neku vrstu autonomije) uz moratorijum na ulazak Ukrajine u NATO (ne i EU, mada to nije bas ni izvesno iz drugih razloga) bi vec mogla da bude tema. Edited November 18, 2016 by Toni Sumaher
porucnik vasic Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) 8000 ljudi za godinu dana i nije baš neki egzodus. И није да није, као да је преписано из Покоравања. Edited November 18, 2016 by Hamlet Strašni
Toni Sumaher Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Apprentice - Secretary of State Romni Petraus Flin Bolton Gingric Djulijani Korker .... Nastavi niz. Stampa dize tiraz. Former House speaker Newt Gingrich said Thursday he will not serve in President-elect Donald Trump’s Cabinet. https://www.washingtonpost.com/news/powerpost/wp/2016/11/17/gingrich-says-he-wont-hold-cabinet-post-under-trump/
Prospero Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 1 slobodni strelac “I want to be free to network across the whole system and look at what we have to do to succeed,” Gingrich said when briefly reached by phone. Holding a Cabinet post would have been “not physically doable,” he said.
Dr Arslanagić Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 To je nesto vise od 1 posto zajednice za godinu dana. Nije egzodus, ali jeste zabrinjavajuce ako se nastavi trend. И није да није, као да је преписано из Покоравања. Ok, ali me zanima me da vidim kakav je trend u 2016. Svakako se oseća neprijateljstvo dela islamske zajednice prema Jevrejima, ja živim veoma blizu jevrejskog kulturnog centra i danju skoro uvek ispred stoje chasseurs alpins.
Eraserhead Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 "Dick Cheney. Darth Vader. Satan. That's power." -Bannon
Takeshi Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 washington post, nakon sto im je baba ispala iz igre, navija da tramapara nastavi sa hladnim ratom, pa predlazu da saslusa savete bzezinskog ^_^ pocinje lozenje republikanaca, da se predsednik ne odmetne u soliranje. These Cold War lions could teach Trump a lesson or two Trump should think carefully about what he would cast aside. This is the structure of enduring American power. It has been built on military strength, yes, but also on the generosity and openness of the American system. Our “soft power” was expressed in the biblical injunction carved on the gates of the American University of Beirut, founded in 1866: “That they may have life and have it more abundantly.” Whatever egregious mistakes the United States may have made over the past 150 years, people still thought our country represented that aspiration. .. But Trump needs to be careful. Unless he’s very foolish, he will want to be a good and successful president. He inherited a nation that is still the world’s only superpower.
Eraserhead Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Nemaju sta da brinu. Sa Trampom ce to biti daleko lakse.
Recommended Posts