Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ma jebe se meni za pravno adm zackoljice i tu vrstu preganjanja, lajes na pogresno drvo stonokazu. Kosovo i Krim su dve potpuno razlicite stvari prvenstveno s aspekta meni jedino i bitnih kriterijuma: koliko ljudske nesrece su doneli, koliko je ljudi izginulo za iste, kolika se steta i diskontinuitet pravi u kulturno/istorijskom smislu, itd. Znas vec, zivot, ljudi.. zebole me za "argumentaciju" kako za UN govornicom tako i u forumskim diskusijama.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A sto tebe Obi ortak toliko svrbi to kosovo

Je l si u nekom dilu sa trgovcima odozdo?

Posted

Ne zezaj, Ukrajinu su pre svega zakuvali davaoci sendvica™ po Kijevu. Ako se Janukovic uskopistio jer mu je Putin dao bolju ponudu, mogli su da sacekaju izbore i lepo rese sve.

Putin nije imao nikakav interes od fajta u Ukrajini, da nije reagovao pojeli bi ga silovici pa bi sada gledali nekog staljinistickog™ lika u Kremlju sa prstom na obaracu™.

Dzaba sve kad su ljudi stoka i glasaju (svojenevoljno) za ljude koji ih tove, timare i dresiraju. Stoki lovci pokazu slikovnicu i ova se pobuni, svinje pojedu sve i dok ne stasaju novi stocari oni lovci se omaste a stoka se sjebe.

...poslato sa prinudnog...

Posted

Dzaba sve kad su ljudi stoka i glasaju (svojenevoljno) za ljude koji ih tove, timare i dresiraju. Stoki lovci pokazu slikovnicu i ova se pobuni, svinje pojedu sve i dok ne stasaju novi stocari oni lovci se omaste a stoka se sjebe.

Tebra daj i meni jedan dim. 

Posted

A sto tebe Obi ortak toliko svrbi to kosovo

Je l si u nekom dilu sa trgovcima odozdo?

Pa kako cemo da uklavirimo mir na svetu i svi da se ljube vole, a da ne resimo Kosovo?

Posted

Pa da, ali ovi to misle maaaalkice duze i ocigledno se ne predomisljaju. Ne da su DEM super u tom smislu, nego, ono, "manje zlo". 

Не, они су зло које је произвело ККК. Које их и даље држи у сиромаштву. Балтимор, Филаделфију, Чикаго, Детроит, Вашингтон држе демократе у локалу 50-60 па и више година. Резултати се виде.

Posted

Ma jebe se meni za pravno adm zackoljice i tu vrstu preganjanja, lajes na pogresno drvo stonokazu. Kosovo i Krim su dve potpuno razlicite stvari prvenstveno s aspekta meni jedino i bitnih kriterijuma: koliko ljudske nesrece su doneli, koliko je ljudi izginulo za iste, kolika se steta i diskontinuitet pravi u kulturno/istorijskom smislu, itd. Znas vec, zivot, ljudi.. zebole me za "argumentaciju" kako za UN govornicom tako i u forumskim diskusijama.

Oooo. pa ti unosis i novu kategoriju u resavanju svetskih pitanja: zrtvometriju.

Ako je to slucaj onda bi pitanje Kasmira trebalo da bude prvo na dnevnom redu na ovom topku, jer su oko njega Indija i Pakistan ratovali 2 puta, a bas zbog tih ratova su i postali nuklearne sile. 

Posted

Не, они су зло које је произвело ККК. Које их и даље држи у сиромаштву. Балтимор, Филаделфију, Чикаго, Детроит, Вашингтон држе демократе у локалу 50-60 па и више година. Резултати се виде.

Nisam siguran da su te stvari resive na tom nivou vlasti, ali u svakom slucaju tvrditi da neko 50 godina u nizu ne shvata da mu je bolje da glasa za GOP je prilicno smela tvrdnja

Posted

Nisam siguran da su te stvari resive na tom nivou vlasti, ali u svakom slucaju tvrditi da neko 50 godina u nizu ne shvata da mu je bolje da glasa za GOP je prilicno smela tvrdnja

Па да демократе никад нису имале власт за то време на државном и савезном нивоу.  :fantom: Да си и једном видео како изгледа гласање у деловима града где живи та урбана црна сиротиња многе ствари би ти биле јасније.

Posted

Pa kako cemo da uklavirimo mir na svetu i svi da se ljube vole, a da ne resimo Kosovo?

Kosovo sad nije žarište ali ne rešava se u dobrom pravcu. Dugoročno bi najbolje bilo Kosovo pripojit Albaniji, možda i deo BPD, Srbiiji ZSO, specijalni status kulturne baštine i  terminal u luci Drač.

Za Ukrajinu već nisam toliko popustljiv. Da sam Rus Odesa bi mi bila najskuplja ruska reč. ;)

Posted

Ne zezaj, Ukrajinu su pre svega zakuvali davaoci sendvica™ po Kijevu. Ako se Janukovic uskopistio jer mu je Putin dao bolju ponudu, mogli su da sacekaju izbore i lepo rese sve.

Putin nije imao nikakav interes od fajta u Ukrajini, da nije reagovao pojeli bi ga silovici pa bi sada gledali nekog staljinistickog™ lika u Kremlju sa prstom na obaracu™.

Ukrajinu je pre svega zakuvao Putin ucenujuci je da odustane od evropskog puta. Sve do tada je Ukrajina bila mirna, isla ka EU i saradjivala sa Rusijom. Onda je dodatno zakuvao uzimajuci Krim i finansirajuci rat na istoku Ukajine. Potpuno sumanuti potezi koji nemaju veze cak ni sa interesima Rusije.

Posted

Za Ukrajinu već nisam toliko popustljiv. Da sam Rus Odesa bi mi bila najskuplja ruska reč. ;)

ukraine-map-composite.jpg

Posted

Za Ukrajinu već nisam toliko popustljiv)

Ma da, ko jebe BPM bitno je da Rusija uzme Odesu...

Posted

Ako bude pameti valjda ce Tramp i Putin da se dogovore o vojno i politicki neutralnoj Srbiji kao zoni saradnje, al' bez Kosova. How do u like them apples now?

Ovo pitanje bi mozda bili relevantno tamo negde 2010.-12.

Sa potpisanim briselskim sporazumom, Kosovo je otislo

• Create New...