porucnik vasic Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 +1 Juce je Sonjica Biserko izasla sa stavom da ce u slucaju tala 2 branitelja identitetskih vrednosti Rusija bez vece frke dici pinkle sa Balkana i da onda necemo moci da sedimo na 2 stolice. Добро то је влажан сан сваког другосрбијанца, само од тога нема ништа. само показује суштинско неразумевање Русије и њеног интересовања за Балкан. Dear Faculty: I am writing to make you aware of an event tomorrow on central campus. As noted on the attached flyer, the event promotes the nationwide sanctuary campus movement, which seeks to protect undocumented immigrant students and their families from being punished or deported. The protest is not an official university event, so it is my expectation that classes will be held as scheduled. Also, since this is the second campus protest in a week’s time, and more could be planned in the future, I want to remind you of Faculty Handbook policy (Section 10.4.1) with regard to students being absent from class: Key components of the policy: · Instructors set their own policy with respect to class attendance, which should be communicated at the beginning of the course. · Students who miss class for non-curricular reasons are responsible for completing all assigned course requirements in a timely manner. Instructors should provide timely opportunities for students to make-up or replace missed scheduled examinations and/or assignments resulting from an excusable absence. · Course instructors retain final authority regarding whether absences will be treated as excused. I ask that you handle any student absences in accordance with the policy, no different than you would do in any other circumstances. Please distribute this communication within your units. Thank you for your cooperation, and do not hesitate to contact me with questions. Мукице уплашене код мене на школи. Не би ме зачудило да затраже да их не оцењујемо на крају семестра.
ObiW Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Мукице уплашене код мене на школи. Не би ме зачудило да затраже да их не оцењујемо на крају семестра. haha. bas je smesno sto su se usrali da ih ne deportuju, jel' da? hahaha. Edited November 15, 2016 by ObiW
Sammael Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Na koju foru nelegalni imigrant može da studira u SAD? Ja kad sam imao J1 vizu nisam mogao da mrdnem dok mi nisu napravili SSN...
porucnik vasic Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 haha. bas je smesno sto su se usrali da ih ne deportuju, jel' da? hahaha. Како да ти кажем они ни не би смели да буду уписани на факс ако немају сређен боравак. Na koju foru nelegalni imigrant može da studira u SAD? Ja kad sam imao J1 vizu nisam mogao da mrdnem dok mi nisu napravili SSN... То ти је то ми смо чобани будале који поштују правила, а они они су изван закона.
Razzmatazz Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Ti si bio legalni pa si morao da se pridržavaš pravila. A ovi ilegalni mogu sve šta požele, kao bubreg u loju.
iDemo Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Na koju foru nelegalni imigrant može da studira u SAD? Ja kad sam imao J1 vizu nisam mogao da mrdnem dok mi nisu napravili SSN... A je@iga - ako redovno placaju - zasto da ne studiraju, ne? Како да ти кажем они ни не би смели да буду уписани на факс ако немају сређен боравак. То ти је то ми смо чобани будале који поштују правила, а они они су изван закона. Vazi gornji komentar - ako zaradjuju ili imaju kintu od ranije, ako hoce da placaju porez i skolovanje - zasto im ne priustiti to zadovoljstvo, ne? Ako pocnu da se gicaju - noga u dupe a do tada mirno, radno i svecano...
porucnik vasic Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 A je@iga - ako redovno placaju - zasto da ne studiraju, ne? Vazi gornji komentar - ako zaradjuju ili imaju kintu od ranije, ako hoce da placaju porez i skolovanje - zasto im ne priustiti to zadovoljstvo, ne? Ako pocnu da se gicaju - noga u dupe a do tada mirno, radno i svecano... Како зарађују и плаћају порез ако су нелегално у земљи? Коју врсту школарине плаћају?
iDemo Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Како зарађују и плаћају порез ако су нелегално у земљи? Коју врсту школарине плаћају? Ovo prvo znam da rade - istina, ne znam kako. Ti verovatno govoris o nekoj drugoj #normalnijoj zemlji u kojoj to ne moze - u Amerikama je to - od kad ja znam za tu pricu - uvek moglo. Ne znam za skolarinu ali ne vidim zasto neko ko uredno radi i placa porez (dok mozda 'sredjuje' papire) ne bi mogao da studira, ne?
Lancia Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 slušaj pametne ljude šta gledaš te morone https://www.youtube.com/watch?v=mSP8kcib-mg
iDemo Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Ovo je jako... http://city-journal.org/html/dissent-me-not-thee-14854.html And as for dissent, well, it’s fine just so long as it’s liberal dissent—as the employees of Grubhub, an online food service, learned last week. In a companywide email, CEO Matt Mahoney, a vocal Hillary Clinton supporter, bemoaned the election outcome and pledged to “protect” his employees from the horrors of Trump’s America: “I absolutely reject the nationalist, anti-immigrant and hateful politics of Donald Trump and will work to shield our community from this movement as best as I can. . . . I want to affirm to anyone on our team that is scared or feels personally exposed, that I and everyone else here at Grubhub will fight for your dignity and your right to make a better life for yourself and your family here in the United States.” He went on: “If you do not agree with this statement, then please reply to this e-mail with your resignation because you have no place here. We do not tolerate hateful attitudes on our team.”
MNE Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Izolacionizam potencijalno otvara vrata drugoj strani i vodi ka sukobu. Opcija Hillary je nudila cvrstu ruku prema zloj imperiji ali da cvrsta ruka bi bila garant da niko nece napraviti glup potez. Ovako mozemo doci u situaciju da sutra Tramp krene da urla "Ja prijateljski a oni mani tako! Nece mene niko praviti budalom!" Opcija Hillary je najvjerovatnije nudila WWIII koji bi se ubrzo i desio nakon najavljene NFZ. Baba je pokazala da nema sluha ni za neke najosnovnije stvari a kamoli za tako kompleksne, pa pogledaj samo od koga je izgubila na izborima.
porucnik vasic Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Ovo prvo znam da rade - istina, ne znam kako. Ti verovatno govoris o nekoj drugoj #normalnijoj zemlji u kojoj to ne moze - u Amerikama je to - od kad ja znam za tu pricu - uvek moglo. Ne znam za skolarinu ali ne vidim zasto neko ko uredno radi i placa porez (dok mozda 'sredjuje' papire) ne bi mogao da studira, ne? Не. Да би могао неко да ради и тако плаћа школарину мора да буде легално у земљи. То је услов свих услова. Е, сад што су им неки дозвољавали да закон крше без икакве опасности сасвим је друго питање.
Prospero Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Opcija Hillary je najvjerovatnije nudila WWIII koji bi se ubrzo i desio nakon najavljene NFZ. Baba je pokazala da nema sluha ni za neke najosnovnije stvari a kamoli za tako kompleksne, pa pogledaj samo od koga je izgubila na izborima. sigurno, jedva izbegosmo ww3 a tu je čekao iza ćoška samo da je killary pobedila
Toni Sumaher Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) Добро то је влажан сан сваког другосрбијанца, само од тога нема ништа. само показује суштинско неразумевање Русије и њеног интересовања за Балкан. Rusija se trenutno interesuje za Balkan da bi pre svega nekom drugom kvarila igru. Sve do 2009, mozda i do Arapskog proleca, Rusija nicim ne kontrira glavnim smernicama tzv zapadne politike na Balkanu. Ono sto se na Balkanu desava u šposlednjih nekoliko meseci je pre svega slabljenje nemacke pozicije i pozicije EU (Hrvatska, Moldavija, Bugarska), ali ruska (sem u Moldaviji) nije posebno ojacana. Bugarski predsednik Radev nece povesti Bugarsku u pravcu izlaska iz NATO i EU. To nece uraditi ni bilo koja sledeca bugarska vlada, sem sto ce pokusavati da relaksira odnose sa Rusijom, jer je privredno dosta vezana za istu. @ Prospero: Jasta, bakuta bila spremna da licno sedne u F16 i povede protiv Rusa. Edited November 15, 2016 by Toni Sumaher
porucnik vasic Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Rusija se trenutno interesuje za Balkan da bi pre svega nekom drugom kvarila igru. Sve do 2009, mozda i do Arapskog proleca, Rusija nicim ne kontrira glavnim smernicama tzv zapadne politike na Balkanu. Ono sto se na Balkanu desava u šposlednjih nekoliko meseci je pre svega slabljenje nemacke pozicije i pozicije EU (Hrvatska, Moldavija, Bugarska), ali ruska (sem u Moldaviji) nije posebno ojacana. Bugarski predsednik Radev nece povesti Bugarsku u pravcu izlaska iz NATO i EU. To nece uraditi ni bilo koja sledeca bugarska vlada, sem sto ce pokusavati da relaksira odnose sa Rusijom, jer je privredno dosta vezana za istu. @ Prospero: Jasta, bakuta bila spremna da licno sedne u F16 i povede protiv Rusa. Русија има огромне економске, политичке, геостратешке разлоге да буде на Балкану. Сад што она није подједнако била снажна 1991 или 2005 као сада други је падеж. Но ако директива из Брисела каже другачије ко сам ја да сумњам.
Recommended Posts