Eraserhead Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 A inače njih dvojica su izgleda obavili prvi telefonski razgovor. http://kremlin.ru/events/president/news/53255 Sta su zakljucili? "Ljudska prava su sranje ajmo da podrzimo kretene poput nas sirom sveta?"
dragance Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Kao Saude, Qatar, etc... Daj bre, sve je to isto govno, samo drugo pakovanje.
dragance Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Jao, opet teorije zavere... Druze, da stavis pravo magare sa plavim bedzom kao kandidata DP u CA, OR, NY i IL, magare bi pobedilo. Nema to nikakve veze sa "voter fraud". (da se ne uvredi niko, ne poredim Hillary sa tovarom, samo oslikavam koliko su to deep blue states).
MancMellow Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 dajte boltona za state dep, da se luduje do zore!
Eraserhead Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Kao Saude, Qatar, etc... Daj bre, sve je to isto govno, samo drugo pakovanje. Pa dragance taman je isto govno koliko je korupcija na istom nivou i koliko je nekom geju i Moskvi podjednako dobro koliko i nekom u ne cak ni NY nego jebenom Durhamu NC gde sam ja bio a gde je parada normalna pojava.
Meazza Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Pa dragance taman je isto govno koliko je korupcija na istom nivou i koliko je nekom geju i Moskvi podjednako dobro koliko i nekom u ne cak ni NY nego jebenom Durhamu NC gde sam ja bio a gde je parada normalna pojava. Znaci gej parada kao mera svih stvari? Inace nemas pojma jer je za tebe Rusija ista tolika nepoznanica kao i Mars - Moskva je bukvalno Sin City, raj za bahanalije bilo koje vrste, sa vrlo dinamicnom gej populacijom koja ima i svoje barove, i klubove, i saune. Tacno je da nemaju sva prava i da su zakonski diskrimisani zbog idiota Putina koji se uvlaci u dupe Crkvi, ali njihov polozaj, iako nepravedan, ne moze se uporediti sa polozajem nekih manjinskih grupa u USA, gde policija ubija svoje gradjane kao golubove samo zato sto su druge boje koze.
dillinger Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) A inače njih dvojica su izgleda obavili prvi telefonski razgovor. http://kremlin.ru/events/president/news/53255 Svi se pitaju kako će se Trump postaviti prema Putinu a valjda je u suprotnom smeru sve manje više jasno - Putin će ga obasipati cvećem na svakom koraku. Ne sumnjam da će se u Vašingtonu neprijatno iznenaditi vrlo brzo. Fisk prognozira totalno Trampovo nesnalaženje na Bliskom istoku, tek deklarativnu podršku Izraelu i šut kartu od strane Putina u ostatku regije, Pa dragance taman je isto govno koliko je korupcija na istom nivou i koliko je nekom geju i Moskvi podjednako dobro koliko i nekom u ne cak ni NY nego jebenom Durhamu NC gde sam ja bio a gde je parada normalna pojava. Kakva jadna zamena teza, fokusiraj se na prava gejeva u prijateljskom Rijadu, ostatak sveta prilično ne zanima šta ko dozvoljava u Njuci ili Moskvi navikni se na to već jednom Edited November 14, 2016 by dillinger
MancMellow Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Svi se pitaju kako će se Trump postaviti prema Putinu a valjda je u suprotnom smeru sve manje više jasno - Putin će ga obasipati cvećem na svakom koraku. Ne sumnjam da će se u Vašingtonu neprijatno iznenaditi vrlo brzo. Fisk prognozira totalno Trampovo nesnalaženje na Bliskom istoku, tek deklarativnu podršku Izraelu i šut kartu od strane Putina u ostatku regije, Kako je rečeno u jednom tekstu (zaboravio sam gde): za Putina je "the best case scenario" upravo postao "much better", ali je i "the worst case scenario" istovremeno postao "much worse". Mislim da je to blizu istine.
Meazza Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) Brine se za prava gejeva u 1 Moskvi, a podrzava pobunjenike u Siriji koji bi sve gejeve koji im padnu saka kamenovali ili obezglavili (zaboravio sam sta serijat tacno propisuje). Dokaz da mu nicija prava nisu ni najmanje bitna, nego pokusava da zaostalost zakonskih normi jedne zemlje iskoristi kao oruzje u borbi protiv geopolitickog protivnika u cilju njegove dehumanizacije. Na stranu sto se prvo pociste sve crkotine iz sopstvenog dvorista da bi se steklo pravo da se kritikuje tudje. Edited November 14, 2016 by IndridCold
dillinger Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Kako je rečeno u jednom tekstu (zaboravio sam gde): za Putina je "the best case scenario" upravo postao "much better", ali je i "the worst case scenario" istovremeno postao "much worse". Mislim da je to blizu istine. Tom najgorem scenariju okidač je valjda Trumpov ego i sujeta i ništa više. Ipak cenim da je čvršća ideja koja stoji iza svih njegovih trabunjanja - ideja izolacionizma koja ga neće uvesti u tako krupan sukob ma šta nam Klintonovi glasači servirali već mesecima
Eraserhead Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Kakva jadna zamena teza, fokusiraj se na prava gejeva u prijateljskom Rijadu, ostatak sveta prilično ne zanima šta ko dozvoljava u Njuci ili Moskvi navikni se na to već jednom Znam da ti brines vise o Riadu nego o Beogradu. Meni je medjutim mnogo vaznije sta ce se u Srbiji desavati a tu Rusija tradicionalno podrzava najmracnije snage od Milosevica do Dveri (usput i razne obraze, radikale itd). A od riada ili teherana niko nema posebna ocekivanja.
Eraserhead Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Tom najgorem scenariju okidač je valjda Trumpov ego i sujeta i ništa više. Ipak cenim da je čvršća ideja koja stoji iza svih njegovih trabunjanja - ideja izolacionizma koja ga neće uvesti u tako krupan sukob ma šta nam Klintonovi glasači servirali već mesecima Izolacionizam potencijalno otvara vrata drugoj strani i vodi ka sukobu. Opcija Hillary je nudila cvrstu ruku prema zloj imperiji ali da cvrsta ruka bi bila garant da niko nece napraviti glup potez. Ovako mozemo doci u situaciju da sutra Tramp krene da urla "Ja prijateljski a oni mani tako! Nece mene niko praviti budalom!"
Recommended Posts