Meazza Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Obama je jos uvek vlast. Dobro, OK, za dva meseca ce to postati odvratna zemlja puna sovinisticke djubradi.
Dagmar Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Obama je jos uvek vlast. To onaj što mu posao da uvodi Tramparu u predsednikovanje?
Dagmar Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Dobro, OK, za dva meseca ce to postati odvratna zemlja puna sovinisticke djubradi. I stand corrected.
Meazza Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 I stand corrected. Veoma je vazno. Sve po protokolu.
Sammael Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) To onaj što mu posao da uvodi Tramparu u predsednikovanje? Mora da mu potanko objasni kako se dobija nagrada za mir a onda sprovodi 8 godina mučenja, bombardovanja dronovima, ciljanih egzekucija terorističkih vođa (bez prava na suđenje), nezatvaranja Gitma i kreira 1 novi hladni rat. Edited November 13, 2016 by Sammael
francuski sobar Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Tramp postavio Priebusa za COS. GOP mainstream preuzima pricu. Odvratni mutant od partije. Onaj Bannon liči likom na evrosocijalistu lol. Iz koje je on priče? E ako Tramp posle svega skrajne đevojku Kilijanu stvarno je mizogina svinja.
Eraserhead Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Onaj Bannon liči likom na evrosocijalistu lol. Iz koje je on priče? E ako Tramp posle svega skrajne đevojku Kilijanu stvarno je mizogina svinja. E to je cela igranka ovih dana bila. Priebus je GOP establishment a Bannon je alt-right guru. Izgleda da je Tramp odlucio da igra na siguricu. Priebus je blizak Ryanu tako da ce Tramp pokusati da dobije mainstream uz sebe. Bice zanimljiv taj medjusobni odnos conservatives vs alt-right.
MNE Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 “When Serbia sends its people, they’re not sending their best. They’re not sending you. They’re not sending you. They’re sending people that have lots of problems, and they’re bringing those problems with us. They’re bringing drugs. They’re bringing crime. They’re rapists. And some, I assume, are good people.” Dakle, ovo gore nije sovinizam nego samo demagogija, i naravno - ne misli se na sve posto ima i dobrih Srba. Dobro. hah, sjećaš li se izjava o Srbima tokom bombardovanja i to od ljudi iz klintonove administracije, da li se iko od klintonovih ikada ogradio od toga?! Oni čak nisu ni napominjali da su poneki Srbi "good people". I to sve nakon što su došli ovdje da bombarduju Srbiju a ne nakon što su milioni Srba ilegalno ušli u USA.
dragance Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 A joj, Priebus ga jeb'o - koji tupav izbor za Chief of Staff pored onolike Kellyanne!
francuski sobar Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 A joj, Priebus ga jeb'o - koji tupav izbor za Chief of Staff pored onolike Kellyanne! Možda Melanija počela ko Jovanka. Elem pohvalio mi se rođak iz bosne skrinšotovime konveracije sa Kilijanom. On ludak pita kolko para da donira, ona kaže ne može to tako ali može da se kupi promo materijal. Posle kad je izjednačilo na floridi on čestita pobedu, ova odgovara još nije gotovo, još se mole, strepe, zovu vračare i gledaju kladionice. Uglavnom šarmantna varijanta verovatno cirkularne korespodencije. Nekako iščeprka da pozna njenu njabliskiju saradnicu koja je službovala u nekim unproforima i koja kaže voli ljude odavle.
Eraserhead Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 A joj, Priebus ga jeb'o - koji tupav izbor za Chief of Staff pored onolike Kellyanne! Nije uopste glupav izbor. Priebus mu daje vezi sa GOP rising stars Ryanom i Walkerom. Kellyanne bi mu bila veza sa ljudima koje vec ima. Nikakav dobitak. Plus Priebus se pokazao kao prilicno sposoban u dosadasnjoj karijeri.
MancMellow Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Onaj Bannon liči likom na evrosocijalistu lol. Iz koje je on priče? loše
dragance Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Nije uopste glupav izbor. Priebus mu daje vezi sa GOP rising stars Ryanom i Walkerom. Kellyanne bi mu bila veza sa ljudima koje vec ima. Nikakav dobitak. Plus Priebus se pokazao kao prilicno sposoban u dosadasnjoj karijeri. Ne znam, meni je GOP u totalnom raspadu, a Priebus je jedan od zasluznih za to. Da sam GOPer, ja bih sada komplet obnovio celu partiju, umesto da se zblizi ovim koji ce pokusati da ga manipulisu i zabiju mu noz u ledja cim mognu.
theanswer Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Pa dobro, ako te ne pogadja prozivanje nekoliko miliona ljudi zbog nekoliko hiljada, onda ce te mozda pogoditi kad se na osnovu toga sledeci put na tebi bude izivljavao neki madjarski ili austrijski policajac - posto su te poslali iz zemlje silovatelja i kriminalaca. Znaju policajci da se osile kad nestane onoliko omrznuti PC - polako. ako poželiš dovoljno jako, možda ti se i ostvari ali sumnjam
Eraserhead Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ne znam, meni je GOP u totalnom raspadu, a Priebus je jedan od zasluznih za to. Da sam GOPer, ja bih sada komplet obnovio celu partiju, umesto da se zblizi ovim koji ce pokusati da ga manipulisu i zabiju mu noz u ledja cim mognu. Ne znam za taj raspad. Imaju house, senat i predsednika prvi put u skoro 100 godina. Ukoliko uspeju da stave Donalda pod kontrolu mogu preokrenuti sve sto je Obama napravio i cak promeniti strukturu vrhovnog suda. Zapravo mogu postaviti Ameriku na dugorocnu trasu koja njima odgovara. Sto se Trampa tice on ako oce da nesto uradi ne moze biti u ratu sa GOP mainstreamom. Mada ja zapravo o ne znam sta je njegov cilj sada. On je covek bez ideologije koji je trku trcao zarad licne koristi. U svakom slucaju to ce biti simbioza verovatno. A negativne posledice ce biti globalne. Iako su neki ovde u fazonu da ih bas briga za americku unutrasnju politiku ona se reflektuje na ostatak sveta. A i kada padnu zakoni o zagadjenju to utice na ceo svet i direktno a i indirektno jer ce onda kinezi reci "pa nismo mi budale aa nasi biznisi trpe.
Recommended Posts