Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

:lol: A i amerikanci su bacili atomsku bombu. Nemoj da se ljutis. Trampove izjave su rasisticke i takav efekat imaju. To da li je on u dubini duse dobar covek je nebitno. Zapravo ako samo manipulise a ne veruje u to to ga cini jos gorim.

+1. Dosta je zanimljivo ovo stavljanje Trumpa u oblandu da on ne misli tako, on to samo zbog izbora i slicno. I da jeste tako i nije, treba osudjivati.

Sad je samo pitanje da li se moze Amerika zvati rasistickom zemljom ako je na njenom celu rasista.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa dobro, ako te ne pogadja prozivanje nekoliko miliona ljudi zbog nekoliko hiljada, onda ce te mozda pogoditi kad se na osnovu toga sledeci put na tebi bude izivljavao neki madjarski ili austrijski policajac - posto su te poslali iz zemlje silovatelja i kriminalaca. Znaju policajci da se osile kad nestane onoliko omrznuti PC - polako.

kako je krenulo desiće mu se pre nešto drugo...

Posted

Pa dobro, ako te ne pogadja prozivanje nekoliko miliona ljudi zbog nekoliko hiljada, onda ce te mozda pogoditi kad se na osnovu toga sledeci put na tebi bude izivljavao neki madjarski ili austrijski policajac - posto su te poslali iz zemlje silovatelja i kriminalaca. Znaju policajci da se osile kad nestane onoliko omrznuti PC - polako.

Newsflash, na to sam isto oguglao. Izivljavali su se ove godine i danski policajci, tj. pokušavali su al nisu umeli, pošto je Danska previše liberalna ;)

Da se razumemo, ja apsolutno nisam ljubitelj Trampa, ali bih uvek pre glasao za njega nego za zlobabu. Ali bih čak i za mučenog komunjaru Brnija glasao pre nego za Trampa (ja, libertarijanac po ubeđenju).

Posted

a svi ti krimosi su radili za razne službe,

Dočim CIjA regrutuje samo one sa Harvarda, kriminalci rade za Blackwater...

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Posted

Dočim CIjA regrutuje samo one sa Harvarda, kriminalci rade za Blackwater...

Opet zamena teza, naravno da i oni to rade. Samo ne živim trenutno u Americi pa me ne tangira, da živim bio bih verovatno vokalno protiv Blekvotera i sličnih kreatura.

Posted

Tramp postavio Priebusa za COS. GOP mainstream preuzima pricu. Odvratni mutant od partije.

Posted

Nego, kako ide ona retorika na temu "ne čini to predsednik zemlje u kojoj živim u moje ime - jery ja nisam glasao za njega"??

Ovo sam fašizmom, rasizmom i ostala PC galanterija je ok - šta ide posle - kad Trampara krene da prži napalmom i da dronuje?? Je l' će to da bude (i) u naše ime ili će i njemu k'o Baglami da se piše War on terror??? #pitamzadruga

Posted

Opet zamena teza, naravno da i oni to rade. Samo ne živim trenutno u Americi pa me ne tangira, da živim bio bih verovatno vokalno protiv Blekvotera i sličnih kreatura.

Nije nikakva zamena teza nego napomena. Osim toga - Blackwater nije za po Amerikama nego za overseas - vrlo verovatno je bilo i kod nas samo se drugačije zvalo, ne?

Posted

Nije nikakva zamena teza nego napomena. Osim toga - Blackwater nije za po Amerikama nego za overseas - vrlo verovatno je bilo i kod nas samo se drugačije zvalo, ne?

Zamena je teza zato što moj argument da je Srbija to radila ne poričeš nego prebacuješ na "ali svi to rade."

Naravno da je za overseas, zato i kažem da bih bio protiv toga a zarad toga da mi se ne bi dopadalo da me u svetu percipiraju kroz prizmu Blekvotera. No, ionako smo sve bliži Shadowrun cyberpunk budućnosti u kojoj korporacije preuzimaju sve što su države radile, tako da...

Posted

Evo Bugari ko i uvek osete odakle duva vetar slobode. Mesić isto.

Mi standardno kontra svih trendova.

Ko je ovaj Rumen Radev? Imamo li temu za Bigare?

kako je krenulo desiće mu se pre nešto drugo...

Waaas?

Posted

Tramp postavio Priebusa za COS. GOP mainstream preuzima pricu. Odvratni mutant od partije.

Jebiga, odvratna zemlja puna šovinističke đubradi pa im takva i vlast. Bar to znamo kako je mi iz Srbije.

Posted

Zamena je teza zato što moj argument da je Srbija to radila ne poričeš nego prebacuješ na "ali svi to rade."

Ne rade baš svi - rade oni koji se bave mutljavinom - bilo lokalnom i/ili globalnom, ne? I levi i desni i krivi i pravi i diktatori i baklje džemokratije - koliko kome treba i koliko ko ima para, ne? U tom svetlu samo je Utopija čista (ako se apstrahuju oni robovi po podrumima)...

Oh, wait - Utopija ne postoji... ????

Posted

Jebiga, odvratna zemlja puna šovinističke đubradi pa im takva i vlast. Bar to znamo kako je mi iz Srbije.

Obama je jos uvek vlast.

Posted

Upravo tako.... ????????????

Posted

Evo Bugari ko i uvek osete odakle duva vetar slobode. Mesić isto.

Mi standardno kontra svih trendova.

misliš na našu glupu vlast? ništa zato, srećom te je 90% običnih ljudi u Srbiji podržavalo Tramparu... mi  brate ovde ni ne znamo na koje smo sve načine debilni, što je logično, jer smo debilni.

• Create New...