Sammael Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Jbt. Sve je ok, Hilari jeste zlo, ali ovoliko razumevanja za jednog kretena i rasistu nisam ocekivao ovde Nit je kreten, nit je rasista, iako često zvuči i kao jedno i kao drugo. Narcis, šoumen (do granica da liči na klovna), demagog - da.
francuski sobar Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Evo Bugari ko i uvek osete odakle duva vetar slobode. Mesić isto. Mi standardno kontra svih trendova.
Eraserhead Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Nit je kreten, nit je rasista, iako često zvuči i kao jedno i kao drugo. Narcis, šoumen (do granica da liči na klovna), demagog - da. Znaci zvuci kao rasista (daje rasisticke izjave) ali nije rasista nego je "šoumen". Zanimljivo.
Meazza Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Koja je bese bila rasisticka izjava, podseti me?
Sammael Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Daje rasističke izjave jer zna da mu to donosi određeni % glasova (a smanjuje manje nego što donosi). Uostalo, po anketama se vidi da čak ni hispanoamerikanci nisu 100% kupili priču o njegovom rasizmu, pošto ih je nemali procenat glasao za njega. BTW, priča o deportaciji ilegalnih imigranata nije rasizam. Videti pod "Obama" i "deportovao 2,5 miliona ljudi." Priča o tome da iz Meksika dolaze silovatelji i kriminalci zvuči kao rasizam ali je zapravo dobro kalkulisana demagogija.
MancMellow Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Evo Bugari ko i uvek osete odakle duva vetar slobode. Mesić isto. Mi standardno kontra svih trendova. Pa može to kad si u EU i u NATO. A mi smo standardno budale, imamo worst of both worlds.
francuski sobar Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Rasizam je zajebancija za sirotinju. Trampu to ne treba u živoutu. Najbliži rasizmu je bio kad je stereotipno opisivo pakao u kojeem crnci žive u svojim četvrtima, na šta se posebno ježio tamnoputi CNN voditelj. Ali upravo stereotipi, kad se manemo PC oblandi, znaju do bljesnu bolnom istinom. Afroamerikaci u značajnom broju žive u getoima ispod američkog standarda u svakom pogledu.
Anduril Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Daje rasističke izjave jer zna da mu to donosi određeni % glasova (a smanjuje manje nego što donosi). Uostalo, po anketama se vidi da čak ni hispanoamerikanci nisu 100% kupili priču o njegovom rasizmu, pošto ih je nemali procenat glasao za njega. BTW, priča o deportaciji ilegalnih imigranata nije rasizam. Videti pod "Obama" i "deportovao 2,5 miliona ljudi." Priča o tome da iz Meksika dolaze silovatelji i kriminalci zvuči kao rasizam ali je zapravo dobro kalkulisana demagogija. “When Serbia sends its people, they’re not sending their best. They’re not sending you. They’re not sending you. They’re sending people that have lots of problems, and they’re bringing those problems with us. They’re bringing drugs. They’re bringing crime. They’re rapists. And some, I assume, are good people.” Dakle, ovo gore nije sovinizam nego samo demagogija, i naravno - ne misli se na sve posto ima i dobrih Srba. Dobro.
Eraserhead Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Daje rasističke izjave jer zna da mu to donosi određeni % glasova (a smanjuje manje nego što donosi). Uostalo, po anketama se vidi da čak ni hispanoamerikanci nisu 100% kupili priču o njegovom rasizmu, pošto ih je nemali procenat glasao za njega. BTW, priča o deportaciji ilegalnih imigranata nije rasizam. Videti pod "Obama" i "deportovao 2,5 miliona ljudi." Priča o tome da iz Meksika dolaze silovatelji i kriminalci zvuči kao rasizam ali je zapravo dobro kalkulisana demagogija. Mislim da ce to "kalkulisana demagogija" dobiti siroku primenu u nasim diskusijama o Balkanskim desavanjima. Od raznih HSPova do Radikala svi su oni "kalkulisani demagozi". Zapravo je zanimljivo posmatrati ovo pomeranje standarda na forumu. Kao mini socijalni eksperiment.
Sammael Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) @Anduril: ne znam zašto misliš da bi mene to pogodilo, kad smo mi 30 godina u kontinuitetu slali najgori kriminalni šljam u zapadnu Evropu. To je bio deo komunističkog masterplana po kome kod kuće nije bilo kriminala, a svi ti krimosi su radili za razne službe, koje su se naravno odricale sve odgovornosti kad ih po Holandijama i Nemačkama neko savata. Da je neko iz tih zemalja dao takvu izjavu, samo bih potvrdno klimnuo glavom. Edited November 13, 2016 by Sammael
Sammael Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Mislim da ce to "kalkulisana demagogija" dobiti siroku primenu u nasim diskusijama o Balkanskim desavanjima. Od raznih HSPova do Radikala svi su oni "kalkulisani demagozi". Zapravo je zanimljivo posmatrati ovo pomeranje standarda na forumu. Kao mini socijalni eksperiment. Bitno je da ti godinama konzistentno podržavaš ne-rasistu koji je bombardovao Dubrovnik iz čisto humanitarnih razloga...
Eraserhead Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Bitno je da ti godinama konzistentno podržavaš ne-rasistu koji je bombardovao Dubrovnik iz čisto humanitarnih razloga... A i amerikanci su bacili atomsku bombu. Nemoj da se ljutis. Trampove izjave su rasisticke i takav efekat imaju. To da li je on u dubini duse dobar covek je nebitno. Zapravo ako samo manipulise a ne veruje u to to ga cini jos gorim.
Anduril Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 @Anduril: ne znam zašto misliš da bi mene to pogodilo, kad smo mi 30 godina u kontinuitetu slali najgori kriminalni šljam u zapadnu Evropu. To je bio deo komunističkog masterplana po kome kod kuće nije bilo kriminala, a svi ti krimosi su radili za razne službe, koje su se naravno odricale sve odgovornosti kad ih po Holandijama i Nemačkama neko savata. Da je neko iz tih zemalja dao takvu izjavu, samo bih potvrdno klimnuo glavom. Pa dobro, ako te ne pogadja prozivanje nekoliko miliona ljudi zbog nekoliko hiljada, onda ce te mozda pogoditi kad se na osnovu toga sledeci put na tebi bude izivljavao neki madjarski ili austrijski policajac - posto su te poslali iz zemlje silovatelja i kriminalaca. Znaju policajci da se osile kad nestane onoliko omrznuti PC - polako.
Prokleto Djubre Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Nama su napravili Hag kad su videli da smo im poslali Miralema tamo i neka su, zasluzili smo!
iDemo Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Evo Bugari ko i uvek osete odakle duva vetar slobode. Mesić isto. Mi standardno kontra svih trendova. Mesić je samo jedan. Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Recommended Posts