ilija7777 Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 http://priceirecenzije.blogspot.rs/2016/11/sopenhauer.html
Frank Pembleton Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Šta cenite, kako će demokrate da se izvuku/oporave od ovoga? I kada? ....shit has hit the fan...
MNE Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 to kako je pricao o meksikancima i ostalima recimo. pa onda kad se onomad nije ogradio od izjava tj prisustva bivseg "sefa" KKK. uzmi pa lepo redom prelistavaj kampanju ukljucujuci i scene na kojima masa skandira "build the wall, build the wall", nesto sto nisam mislio da cu ikad videti po americi nije pričao o Meksikancima ništa gore nego što je H pričala o njegovim biračima ogradio se od KKK, njegov sin je čak rekao da bi ubio vođu KKK da mu može biti (e sad ne znam je li i to nacizam) i otkad pravljenje zidova ima veze sa nacizmom, jesu li i stari Kinezi bili nacisti zato što su gradili zid?!
frn1782 Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ja ne kapiram u cemu je poblem da se 5 dana nakon zavrsetka daju konacni rezultati. Gde zapelo? Ciji je Micigen?
3opge Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 nije pričao o Meksikancima ništa gore nego što je H pričala o njegovim biračima ogradio se od KKK, njegov sin je čak rekao da bi ubio vođu KKK da mu može biti (e sad ne znam je li i to nacizam) i otkad pravljenje zidova ima veze sa nacizmom, jesu li i stari Kinezi bili nacisti zato što su gradili zid?! o postojecih 700 ml zida da ne govorimo, to su takodje nacisti izgradili
Budja Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 http://www.nytimes.com/2016/11/12/opinion/bernie-sanders-where-the-democrats-go-from-here.html?smid=tw-nytopinion&smtyp=cur&_r=0 Berni u sredu. Berni je, zapravo, u odlicnoj politickoj poziciji.
3opge Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Berni u sredu. Berni je, zapravo, u odlicnoj politickoj poziciji. ako ga zdravlje posluzi Brni ima da razbije 2020
Budja Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Samo da dodam da je Hilari sa svojim timom jos jednom pokazala koliko je, zapravo, nekompetentna ovim ignorisanjem rust belt-a u kampanji. Ko zna na kakve bi se ona inteligence oslanjala kao prdsednik kada celom njenom timu ovakve ociglednosti promicu.
MancMellow Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Berni u sredu. Berni je, zapravo, u odlicnoj politickoj poziciji. Ali ima mnogo do izbora, pitanje je na čemu će se lomiti koplja, no sad ako se levica/levi centar ne pridigne neće nikad
Budja Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ali ima mnogo do izbora, pitanje je na čemu će se lomiti koplja, no sad ako se levica/levi centar ne pridigne neće nikad Ne mislim da ce se Berni kandidovati 2020. Bice to verovatno Elizabeta.
MancMellow Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 nije pričao o Meksikancima ništa gore nego što je H pričala o njegovim biračima ogradio se od KKK, njegov sin je čak rekao da bi ubio vođu KKK da mu može biti (e sad ne znam je li i to nacizam) pa da, isto je vređati nekog po etničkoj i rasnoj pripadnosti i po političkoj. "dva ekstrema", "druga strana medalje", "sve je to isto". Kad se ogradio od KKK, posle koliko vremena? i otkad pravljenje zidova ima veze sa nacizmom, jesu li i stari Kinezi bili nacisti zato što su gradili zid?! A šta, Meksiko baš navalio vojskom na Ameriku?
3opge Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) &-1 Ona ce proci gore nego zlobaba Edited November 13, 2016 by 3opge
MancMellow Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ne mislim da ce se Berni kandidovati 2020. Bice to verovatno Elizabeta. dobro da, i to je ok. on može iz pozadine, da se pojavljuje na mitinzima, da piše, priča. Naravno, uvek postoji mogućnost da Donaldov mandat bude fantastičan uspeh...
MancMellow Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 &-1 Ona ce proci gore nego zlobaba Ne mora da znači ako idu zajedno Warren/Sanders
Recommended Posts