Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Šta cenite, kako će demokrate da se izvuku/oporave od ovoga? I kada?

....shit has hit the fan...

Posted

to kako je pricao o meksikancima i ostalima recimo. pa onda kad se onomad nije ogradio od izjava tj prisustva bivseg "sefa" KKK. uzmi pa lepo redom prelistavaj kampanju ukljucujuci i scene na kojima masa skandira "build the wall, build the wall", nesto sto nisam mislio da cu ikad videti po americi

nije pričao o Meksikancima ništa gore nego što je H pričala o njegovim biračima

ogradio se od KKK, njegov sin je čak rekao da bi ubio vođu KKK da mu može biti (e sad ne znam je li i to nacizam)

i otkad pravljenje zidova ima veze sa nacizmom, jesu li i stari Kinezi bili nacisti zato što su gradili zid?!

Posted

Ja ne kapiram u cemu je poblem da se 5 dana nakon zavrsetka daju konacni rezultati.

Gde zapelo? Ciji je Micigen?

Posted

ogradio se od KKK, njegov sin je čak rekao da bi ubio vođu KKK da mu može biti (e sad ne znam je li i to nacizam)

i otkad pravljenje zidova ima veze sa nacizmom, jesu li i stari Kinezi bili nacisti zato što su gradili zid?!

o postojecih 700 ml zida da ne govorimo, to su takodje nacisti izgradili 

Posted

Berni u sredu.

Berni je, zapravo, u odlicnoj politickoj poziciji.

ako ga zdravlje posluzi Brni ima da razbije 2020

Posted

Samo da dodam da je Hilari sa svojim timom jos jednom pokazala koliko je, zapravo, nekompetentna ovim ignorisanjem rust belt-a u kampanji.

Ko zna na kakve bi se ona inteligence oslanjala kao prdsednik kada celom njenom timu ovakve ociglednosti promicu.

Posted

Berni u sredu.

Berni je, zapravo, u odlicnoj politickoj poziciji.

Ali ima mnogo do izbora, pitanje je na čemu će se lomiti koplja, no sad ako se levica/levi centar ne pridigne neće nikad

Posted

Ali ima mnogo do izbora, pitanje je na čemu će se lomiti koplja, no sad ako se levica/levi centar ne pridigne neće nikad

Ne mislim da ce se Berni kandidovati 2020. Bice to verovatno Elizabeta.

Posted

pa da, isto je vređati nekog po etničkoj i rasnoj pripadnosti i po političkoj. "dva ekstrema", "druga strana medalje", "sve je to isto". Kad se ogradio od KKK, posle koliko vremena?

A šta, Meksiko baš navalio vojskom na Ameriku?  :lolol:

Posted (edited)

&-1

Ona ce proci gore nego zlobaba

Edited by 3opge
Posted

Ne mislim da ce se Berni kandidovati 2020. Bice to verovatno Elizabeta.

dobro da, i to je ok. on može iz pozadine, da se pojavljuje na mitinzima, da piše, priča. Naravno, uvek postoji mogućnost da Donaldov mandat bude fantastičan uspeh...

Posted

&-1

Ona ce proci gore nego zlobaba

Ne mora da znači ako idu zajedno Warren/Sanders

• Create New...