Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Osovina Ukrajina-Poljska-Baltik-Svedska ce da svisnu, znaju da sad mogu da budu tihi al moraju da budu rusofobni. Ko ce sad da se zauzima za njihove realnopoliticke paranoje? Potreban je jedan Usnatovski SS.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Hoće ako doživi, naravno.

ja imam utisak da americki politicari zive kao metuzalemi. baba nema jos ni 7 banki, u cvetu je mladosti.

Edited by Joe D
Posted (edited)

Ko je poslednji put bio kandidat na izborima 4 godine pošto ih je izgubio? Jel Regan 80?

Regan nije bio kandidat '76., mislim mozda jeste u prajmerijima, to ne znam, ali 1976. je bilo Karter vs. Ford

Nikson je izgubio 1960. (Kenedi) a dobio 8 godina kasnije, a 1964. se nije kandidovao, tako da je to sto trazis jos dublje i proslosti

Edited by hazard
Posted

@slow

Ima li taj tekst u originalu? Ne nalazim nista na engleskom.

Posted

Regan nije bio kandidat '76., mislim mozda jeste u prajmerijima, to ne znam, ali 1976. je bilo Karter vs. Ford

Nikson je izgubio 1960. (Kenedi) a dobio 8 godina kasnije, a 1964. se nije kandidovao, tako da je to sto trazis jos dublje i proslosti

Da regan je dobio jedan elektorski glas ali nije bio kandidat 76. Sad sam video Adlai Stivenson 52 i 56. Nešto sumnjam da će Hilari dobiti nominaciju, kad je nije dobio Gor 2004

Posted

Da regan je dobio jedan elektorski glas ali nije bio kandidat 76. Sad sam video Adlai Stivenson 52 i 56. Nešto sumnjam da će Hilari dobiti nominaciju, kad je nije dobio Gor 2004

Gor se 2004. nije kandidovao na prajmerijima i ako je bilo spekulacija - potencijalni dem. kandidati bili su Keri, Edvards, Din, i Vesli Klark

Posted

Pa to i misilim, kad izgubiš, ne kandiduješ se opet sledeći put. Mada Hilari ne može da čeka kao nikson

Posted

@Hamlet

Hilari ne moze da ceka ni 4 godine, imace 73 godine. Pre 8 godina, kada je Mekejn bio protivkandidat Obami, mnogi su pricali da je mozda premator za svoje 72 godine, sta ako umre u sred mandata i sl. (a potpredsednica bi bila ludaca Pejlin)...mislim ajde recimo da dobijes izbore sa 73 godine...znaci sa 77 ides na reizbor. Jes da ljudi zive duze danas ali brate mnogo je.

No to je sve nebitno. Ko god izgubi izbore od Trampa treba da se sakrije i vise nikada ne izlazi u javnost

Posted

ja imam utisak da americki politicari zive kao metuzalemi. baba nema jos ni 7 banki, u cvetu je mladosti.

To što je fizički jedva izdržala ovu kampanju, uz onesvešćivanja i bljuvanja zelene sluzi tokom govora, nikom ništa.

Nemojmo se zamlaćivati, nema šanse ni HRC ni iko iz njene ekipe da dobije šansu 2020. Biće zanimljivo videti u kom pravcu magarci™ nameraju da povedu stranku, ali prosto ne mogu dalje ovuda, ne može se gurati kontinuitet, business as usual, i idealizovati status quo ako vam se u međuvremenu omakao Trump.

Posted

Kakve gluposti. Sanse da se to desi nisu ravne nuli, nego manje od nule. Tako su pricali i za Bus-Gor situaciju 2000., pa nista.

Kao sto je neko vec rekao na ovom topiku, lepo je gledati popular vote ali on u sustini nam govori vrlo malo. Zbog sistema biranja elektora na nivou drzave (winner takes all u 48 drzava), masa ljudi ne izlazi na glasanje jer smatra da i onako ne mogu nista (npr. siguran sam mnogi republikanci ili potencijalni republikanci/antidemokrate u Kaliforniji, ili obrnuto u Alabami). Pritom ovde je razlika u glasovima na nivou zemlje 0,1% tako da to tek ne znaci nista

Posted

Pa znam, mislio sam da ti mozda mozes da nam kopipestujes.

• Create New...