Eraserhead Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Sto bas sa Kinezima? Pa treca ili cetvrta tacka programa mu je proglasenje Kine za "manipulators deviznim kursom" i povecanje carine na 45%. To moze dovesti do trgovinskog rata a potencijalno i do pogorsanja diplomatskih odnosa. Na stranu sto je cela prica potpuno sumanuta. U Kini skacu plate i biznisi se sele u Vijetnam itd. Sama kina postaje sve veci kupac tako da trgovinski rat ne bi verovatno ni odgovarao Americi.
Meazza Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) A, zato sto ne bi odgovaralo Americi, a ti tamo zivis. Znao sam da nije do neceg apstraktnog. Edited November 11, 2016 by IndridCold
wall Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) Kalifornija kao hoće da se otcepi a mi im kao ne damo. Edited November 11, 2016 by wall
*edited by mod Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Nisam baš stručnjak za usa ustav, ali mislim da to ne može. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Naravno da ne moze. Zato mi nisu jasni protesti. Osim ako nije neki nacin izbacivanja frustracije.
adam Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Kalifornija kao hoće da se otcepi a mi im kao ne damo. jasta, svetionik liberalizma. jes da su listom glasali za smrtnu kaznu al to nije bitno. bitno je da nisu za trumpa.
askeladden Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 U Srbiji zal za Borisom ne prolazi kod nekih vec ima 4 god.Vrlo me interesuje koliko ce DP biti u stanju da prizna krivicu za ovaj cirkus,ili ce kao nasi genijalci iz DS da okrive i aktivnost Suncevih pega za Tadicev poraz.
gospa buba Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 doshlo mi da kazem a shta mu konkretno zameraju
Dr Arslanagić Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Ti ljudi su neunistivi. Da se kladimo da će baba da se guzi kao kandidat i za 4 godine...
askeladden Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 +1 Samo ako ne baci kasiku,ili se slogira u usta,inace eto nje with the revenge.
Weenie Pooh Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Naravno da ne moze. Zato mi nisu jasni protesti. Osim ako nije neki nacin izbacivanja frustracije. Naravno da jeste čin izbacivanja frustracije, i tu nema ništa loše - ne može se sve uvek smisleno artikulisati, jebiga. Šteta samo što kad bude krenuo da pravi sranja, Kolevka Demokratije po običaju neće biti sposobna da organizuje neke stvarne proteste. Skupiće se neka šaka jada, usmeriće ih policija u free speech cage da uredno izraze svoj protest tamo gde ih niko ne vidi i ne čuje, i gotovo.
theanswer Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 tramp troluje sve žive, izbaci irejzeru i jutrošnji tvit kad si već onaj od sinoć :)
Meazza Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Naravno da ne moze. Zato mi nisu jasni protesti. Osim ako nije neki nacin izbacivanja frustracije. Sta bi ti uradio da covek za koga verujes da je maloumni fasiticki psihopata dobije na izborima? Neces sigurno sutradan da prihvatis status quo i pricas "covek je pobedio na fer izborima".
Time Crisis Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Da se kladimo da će baba da se guzi kao kandidat i za 4 godine... Završila je ona karijeru ovim porazom
wall Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) Da se kladimo da će baba da se guzi kao kandidat i za 4 godine...Guženje sigurno ali neko treba i da je podrži. A ako je podrže onda im je Tramp baš po meri.Edit: Sjajan avatar. Edited November 11, 2016 by wall
Recommended Posts