*edited by mod Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Nije Putin ni jedan od tih na slici.
wall Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 kažite meni glupanu o čemu se radi na ovom uratku. Priča je da ovaj fotograf je Putin lično, ne liči ali aj...
koksy Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Priča je da ovaj fotograf je Putin lično, ne liči ali aj... dobro je, ja mislio da sam oglupeo pod staros'.
Lancia Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 dobro je, ja mislio da sam oglupeo pod staros'.
wall Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 dobro je, ja mislio da sam oglupeo pod staros'. Posledica nelečenih postizbornih depresija. :D
Eraserhead Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 @realdonaldtrump: Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the media, are protesting. Very unfair! Najmocniji covek na planeti. Inace mislim da su protesti glupost. Covek je pobedio na fer i demokratskim izborima.
Meazza Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) Kako sad covek? Bio je cudoviste pre tri dana. Edited November 11, 2016 by IndridCold
*edited by mod Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Vala bas. Nisam jos video neko usmerenje tih protesta. Sta zapravo traze i po kom osnovu? Sem da Tramp abdicira u korist Babe.
gospa buba Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 @realdonaldtrump: Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the media, are protesting. Very unfair! Najmocniji covek na planeti. Inace mislim da su protesti glupost. Covek je pobedio na fer i demokratskim izborima. jel mislish da ce i on da se oblizuje preznojava i jadikuje kako ga bez veze ne vole. ali da ce sve izdrzati samo da narod ne trpi? ^_^
Hamlet Strašni Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Vala bas. Nisam jos video neko usmerenje tih protesta. Sta zapravo traze i po kom osnovu? Sem da Tramp abdicira u korist Babe.Nisam baš stručnjak za usa ustav, ali mislim da to ne može. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Eraserhead Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 jel mislish da ce i on da se oblizuje preznojava i jadikuje kako ga bez veze ne vole. ali da ce sve izdrzati samo da narod ne trpi? ^_^ Ja se nadam u best case scenario tj da ce da ublazi retoriku. Na zalost sa psihom na vlasti (hvala Indrid) best case ukljucuje ukidanje obamacarea, tax cuts (po meni su porezi taksa za zivot u uredjenom drustvu), forsiranje nafte na racun obnovljivih izvora energije itd. Plus nadam se da nece poludeti sa nekim sukobima sa kinezima itd.
hazard Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 First female & first (orthodox) Jewish president, can't go wrong
Meazza Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) Ja se nadam u best case scenario tj da ce da ublazi retoriku. Na zalost sa psihom na vlasti (hvala Indrid) best case ukljucuje ukidanje obamacarea, tax cuts (po meni su porezi taksa za zivot u uredjenom drustvu), forsiranje nafte na racun obnovljivih izvora energije itd. Plus nadam se da nece poludeti sa nekim sukobima sa kinezima itd. Sto bas sa Kinezima? Edited November 11, 2016 by IndridCold
Recommended Posts