Jump to content
IGNORED

USA Izbori

Miralem

Tko?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nije Putin ni jedan od tih na slici.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

276

• Prospero

185

• Budja

162

• Toni Sumaher

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kažite meni glupanu o čemu se radi na ovom uratku.

Priča je da ovaj fotograf je Putin lično, ne liči ali aj...

Posted

Priča je da ovaj fotograf je Putin lično, ne liči ali aj...

dobro je, ja mislio da sam oglupeo pod staros'.
Posted

:fantom:

Posted

Posledica nelečenih postizbornih depresija. :D

Posted

@realdonaldtrump: Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the media, are protesting. Very unfair!

Najmocniji covek na planeti. :lol:

Inace mislim da su protesti glupost. Covek je pobedio na fer i demokratskim izborima.

Posted (edited)

Kako sad covek? Bio je cudoviste pre tri dana.

Edited by IndridCold
Posted

Vala bas. Nisam jos video neko usmerenje tih protesta. Sta zapravo traze i po kom osnovu? Sem da Tramp abdicira u korist Babe.

Posted

@realdonaldtrump: Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the media, are protesting. Very unfair!

Najmocniji covek na planeti. :lol:

Inace mislim da su protesti glupost. Covek je pobedio na fer i demokratskim izborima.

jel mislish da ce i on da se oblizuje preznojava i jadikuje kako ga bez veze ne vole. ali da ce sve izdrzati samo da narod ne trpi? ^_^

Posted

Vala bas. Nisam jos video neko usmerenje tih protesta. Sta zapravo traze i po kom osnovu? Sem da Tramp abdicira u korist Babe.

Nisam baš stručnjak za usa ustav, ali mislim da to ne može.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

jel mislish da ce i on da se oblizuje preznojava i jadikuje kako ga bez veze ne vole. ali da ce sve izdrzati samo da narod ne trpi? ^_^

Ja se nadam u best case scenario tj da ce da ublazi retoriku. Na zalost sa psihom na vlasti (hvala Indrid) best case ukljucuje ukidanje obamacarea, tax cuts (po meni su porezi taksa za zivot u uredjenom drustvu), forsiranje nafte na racun obnovljivih izvora energije itd. Plus nadam se da nece poludeti sa nekim sukobima sa kinezima itd.

Posted

44537371.cached.jpg

First female & first (orthodox) Jewish president, can't go wrong

Posted (edited)

Ja se nadam u best case scenario tj da ce da ublazi retoriku. Na zalost sa psihom na vlasti (hvala Indrid) best case ukljucuje ukidanje obamacarea, tax cuts (po meni su porezi taksa za zivot u uredjenom drustvu), forsiranje nafte na racun obnovljivih izvora energije itd. Plus nadam se da nece poludeti sa nekim sukobima sa kinezima itd.

Sto bas sa Kinezima?

Edited by IndridCold
  • Create New...