Dr Arslanagić Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Zamislio sam da ovo bude topik gde bi ljudi preporučivali muziku kao soundtrack za put. Jednom smo na nekom drugom topiku imali sličan razgovor, gde sam ja pitao za neke preporuke šta slušati na proputovanju železnicom po panonskim stepama i mislim da mi je blaženopočivši DarkAttraktor sastavio sjajnu plejlistu. Uz preporuke za čitanje, koje su takođe bile pun pogodak, pravi soundtrack je učinio sam put mnogo lepšim a doživljaj mnogo intenzivnijim. Muzika je upotpunila geografiju, prirodu i arhitekturu. Evo da prvi pitam za preporuke. Šta slušati u vozu na putu Lyon - Frankfurt? Šta slušati u Frankfurtu?
Kampokei Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 (edited) a moze i ovo, elektro uvek ide dobro uz ritam voza, makar i nekog superbrzog Edited October 27, 2016 by Kampokei
MancMellow Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 (edited) Ovo je meni strava za auto-put, ali neam pojma za voz... Edited October 27, 2016 by MancMellow
copkillah Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Kada ideš na road trip sa nekoliko ljudi, jako je bitno da ne budeš autističan pri izboru muzike, kako bi se izbegle situacije tipa da neko na flešku nabaci ceo album Bjesova (ne zajebavam se). Takođe je zgodno i da recimo nemaš više od tri pesme bilo kog izvođača, da bi bilo što raznovrsnije i da se mahom biraju one univerzalne pesme koje svi vole i znaju da pevaju (ako treba). I jbg kad postaviš takve uslove, to se onda svodi mahom na '80e Što se tiče tvog konkretnog pitanja, nekako mi je ceo "Moon Safari" Aira dobar izbor za tu vožnju vozom.
čekmeže Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Naprotiv, treba puštati muziku isključivo po svom ukusu (govorim iz ugla vozača). Gde ću ako neću u autu? Ok je jedna-dve-tri stvari od jednog izvođača, nikako celi albumi.
copkillah Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Iz bilo čijeg drugog ugla to ume da bude jezivo smaranje. Jedino ako se vodiš onim "ja vozim, moja kola, moja pravila".
maheem Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 spakuj albume St Germaina: Boulevard, Tourist i St Germain mislim da ce leci za voz ponesi i Astral Weeks, Tupelo Honey, Moondance i Avalon Sunset od Van Morrissona ne znam kakvu muziku preferiras pa nije zgodno predlagati plejlistu. zamoli nekog od prijatelja da ti spakuje plejlistu na tu temu a ponesi i svoju. kontam da bi bilo zanimljivo da cujes neke nove stvari pa jos ako se potrefe momenat i ambijent sa nekim stvarima sa plejliste...
Dr Arslanagić Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 (edited) hvala svima za preporuke. naginjem ipak ka nekoj klasici. Edited October 30, 2016 by Dr Arslanagić
namenski Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 naginjem ipak ka nekoj klasici. Za duge nocne voznje.
Indy Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 (Samo virtuelno putovanje, ove godine, ali po celi dan, svaki dan!)
Recommended Posts