Frank Pembleton Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Ma nastavmja se glupiranje, čim sam pročitao Drakulićkino laprdanje o "angažovanosti" očekivao sam ovakvo bauljanje... ... Shiit has hit the fan... Link to comment
Milosh76 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Scenario je bogu plakati, dijalozi antikreativni, Vuk Kostic je gori nego sto je ikada bio. Boris Komnenic je bas ostario... Link to comment
DrIlic Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Amazon kupio prava na prvu sezonu Ubica i preveo ih kao Legacy. Prava su izgleda za sada samo za SAD i VB. Link to comment
Frank Pembleton Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 To zajedno sa Senkama? ... Shiit has hit the fan... Link to comment
broker Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Prati li ovde iko vise ovu seriju? Link to comment
Frank Pembleton Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Ja pratio ali sam stao kd 4. Epizode i sad ne mogu da vratim, ništa čeka se kraj valjda će da otvore celu sezonu na video klubu...Nije da mi je frka... Shiit has hit the fan... Link to comment
Ros Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 ja zavrsio juce. nije tako losa. verovatno bolja od prethodnih. zivo me zanima sta je predvidjeno za pocetak pete sezone posle onakve poslednje scene Link to comment
Frank Pembleton Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Ma meni je ovo nastavak pada u rupu, ovo što sam odgledao, al ajd jbga... Shiit has hit the fan... Link to comment
broker Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Jedan mali hint Spoiler Cukralj=C.Kralj=Crni Kralj Link to comment
DrIlic Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 On 7.3.2020. at 23:04, Frank Pembleton said: To zajedno sa Senkama? ... Shiit has hit the fan... Da, ali samo prve sezone. Izgleda da su to kupili od RTSa. Glupo sto se RTS nije potrudio da proda prava Netfliksu. Link to comment
Frank Pembleton Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 kakav krajIzgiboše svi! Užasno napisana serija. Kad mi je najbolji lik ono kao razvoj lika, advokat (Komnenić) ... Shiit has hit the fan... Link to comment
renne Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Izgiboše svi! Užasno napisana serija. Kad mi je najbolji lik ono kao razvoj lika, advokat (Komnenić) ... Shiit has hit the fan... realno Link to comment
Recommended Posts