Jump to content
IGNORED

Ubice mog oca

Kanzas siti zez

Recommended Posts

Posted

Mozda je npr. bilo da tako spasava sina zivog... 

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

96

• renne

63

• Milosh76

48

• Timmy

45

Posted

Ladno gledate seriju sa raskom jankovicem! Moram i ja! 

Posted

Ja mislim da je u pitanju bio sledeci scenario:

U noći Miletovog ubistva, Marjanovića je neko poyvao na telefon i pokayao mu snimak Ace u realnom vremenui dobio ultimatum: ili da poyove svog prijatelja Mileta i zatraži da se nađe sa njim na određenom mestu, namami ga u klopku, ili će Aca biti ubijen. Našavši se u teškoj dilemi, Marjanović se opredelio da spasi Aci život, a znao je da bi se i Mile složio sa njegovim izborom. Pošto ga je grizla savest, pozvao je Olju i sve joj rekao, a Olja je zvala kafanu da vidi dali je Aca dobro. Ogorčen , Marjanoviću je postao životni cilj da pronađe Miletovog ubicu, glumeći pri tome pokvarenog i pohlepnog policajca. Zvornik mu je samo link ka pravom mastermajndu cele operacije, Jovanu Despotoviću. Mile je bio na Jovanovom tragu i morao je da bude uklonjen. Verujem da je Bogdan bio Jovanov pomagač, ili je otkrio i ucenjivao Jovana, pa je Jovan uklonio i njega ( a izvršilac je ili Peca ili novi inspektor). Zašto to mislim?
1. Ceo slučaj sa Milicom i Sitilendom se vuče od početka serije, a to nemože biti slučajno, Milica/Sitilend i Mile moraju biti nekako povezani. Jovan je tu od početka, a njega niko neshvata za ozbiljno. Policajci ga ne sumnjiče ni za šta, a kriminalci ga podcenjuju, smatraju ga bespomoćnim i beznačajnim. Kovačević Jovana ne vidi kao pretnju i ne želi da ga ukloni, nego želi da ga osiromaši i vidi na kolenima, ali to njegovo podcenjivanje će se Nikoli u četvrtoj sezoni obiti o glavu.
2. Nikola je lažirao otmicu bratanca Kostine udovice, a ja mislim da je to dato zbog  simbolike, odnosno hinta, da će se ispostaviti da je isto bilo i sa Pecom, odnosno da su Peca i Jovan u dilu.
Živi bili, pa videli. 

Posted

To sa Sitilendom i pozadinom celom i pricom koja traje u beskraj, a sve je se nesto doticu ovlas i povremeno, imace sigurno neke veze u grand finalu....ali o tim detaljima ko, koga i zbog cega, ne dosezem, jer ne zanima me upste.
Jedva se setih nekih detalja iz prve sezone, al ga razvukli.

I da, samo jedna opaska, sumnjam da je Despotovic toliki negativac, a kako za Kovacevica vec znamo da je beskrupulozno djubre (sad mi sinulo, ubi li onaj na kraju Teovu zenu ili je pusti? A da i to cemo videti sledece sez), tako da ko zna kakve konce jos vuce. Jovan ne verujem.

Posted
11 hours ago, broker said:

Ja mislim da je u pitanju bio sledeci scenario:

U noći Miletovog ubistva, Marjanovića je neko poyvao na telefon i pokayao mu snimak Ace u realnom vremenui dobio ultimatum: ili da poyove svog prijatelja Mileta i zatraži da se nađe sa njim na određenom mestu, namami ga u klopku, ili će Aca biti ubijen. Našavši se u teškoj dilemi, Marjanović se opredelio da spasi Aci život, a znao je da bi se i Mile složio sa njegovim izborom. Pošto ga je grizla savest, pozvao je Olju i sve joj rekao, a Olja je zvala kafanu da vidi dali je Aca dobro. Ogorčen , Marjanoviću je postao životni cilj da pronađe Miletovog ubicu, glumeći pri tome pokvarenog i pohlepnog policajca. Zvornik mu je samo link ka pravom mastermajndu cele operacije, Jovanu Despotoviću. Mile je bio na Jovanovom tragu i morao je da bude uklonjen. Verujem da je Bogdan bio Jovanov pomagač, ili je otkrio i ucenjivao Jovana, pa je Jovan uklonio i njega ( a izvršilac je ili Peca ili novi inspektor). Zašto to mislim?
1. Ceo slučaj sa Milicom i Sitilendom se vuče od početka serije, a to nemože biti slučajno, Milica/Sitilend i Mile moraju biti nekako povezani. Jovan je tu od početka, a njega niko neshvata za ozbiljno. Policajci ga ne sumnjiče ni za šta, a kriminalci ga podcenjuju, smatraju ga bespomoćnim i beznačajnim. Kovačević Jovana ne vidi kao pretnju i ne želi da ga ukloni, nego želi da ga osiromaši i vidi na kolenima, ali to njegovo podcenjivanje će se Nikoli u četvrtoj sezoni obiti o glavu.
2. Nikola je lažirao otmicu bratanca Kostine udovice, a ja mislim da je to dato zbog  simbolike, odnosno hinta, da će se ispostaviti da je isto bilo i sa Pecom, odnosno da su Peca i Jovan u dilu.
Živi bili, pa videli. 

zvuci logicno i moguce.

ovo pod 2. se saznalo u poslednjoj epizodi

Posted (edited)
11 hours ago, Jumanji said:

(sad mi sinulo, ubi li onaj na kraju Teovu zenu ili je pusti? A da i to cemo videti sledece sez), 

ona ce da prezivi samo ako teo predje u evropu da igra basket. njen zivot je u njegovim rukama :(

Edited by Ros
Posted

Gde iskopa Despotovića...

Posted

Ma on covek ne zna kud bije od svog sranja, gde on moze biti glavni... 

Posted (edited)
5 hours ago, Ros said:

ona ce da prezivi samo ako teo predje u evropu da igra basket. njen zivot je u njegovim rukama :(

Mislim sto se tice nje same i njene glume, moze slobodno da nestane :rolleyes: iako mislim da se onaj "sazalio" :wicked:
A sto se tice Tea...e sad gde mu srcu drago, pricalo se da zeli da se vrati na Stari kontinent, otom-potom... a sto nedostaje ti? :)

Edited by Jumanji
Posted
55 minutes ago, Timmy said:

Ma on covek ne zna kud bije od svog sranja, gde on moze biti glavni... 

I meni blesavo, jedini ali jedini razlog koji u suludim kombinacijama mogu da zamislim je da su zato dali ulogu Glogovcu. Mada ja ne mislim da ona Drakulićka ima mozga za takve kombinacije....

Posted

U sto marke da je Marjanovic nevin kad je Mile u pitanju

Posted

A ja čuo da se njegov otac u stvari ubio, sam i svojeručno a ovo sve je posledica  nečega što je u patrijarhalnoj masculine Srbiji društveno neprihvatljivo.