Ros Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 28 minutes ago, Timmy said: Zar nije Bogdanu i Romcevicu bilo mnogo jednostavnije, kad su vec znali sve detalje isporuke, da samo presretnu kamion i pokupe drogu. Nego ovako napravise i sebi problem. to su i uradili ali hoce da natovare marjanovicu krivicu
Timmy Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Ne moze to biti motiv. To im je izlazna strategija.
Ros Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 59 minutes ago, Timmy said: Mislim, moze biti. Al ne verujem. motiv je jasan. gomila robe = gomila para. a jos ako urnisu marjanovica, ziku, kovacevica i ministarku. to je dodatna vrednost akcije. ono sto nisam skapirao je kako je bogdan dosao do dojave. cuo od roncevica ili ima krticu kod zike?
Timmy Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Moguce. Cak Bandovic u nekom trenutku kaze Jesam rekao da cemo ih sve zajebati.. Meni je ova poslednja mozda i najbolja epizoda do sada. Nekako sam imao utisak da gledam pravu krimi seriju.
Milosh76 Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 motiv je jasan. gomila robe = gomila para. a jos ako urnisu marjanovica, ziku, kovacevica i ministarku. to je dodatna vrednost akcije. ono sto nisam skapirao je kako je bogdan dosao do dojave. cuo od roncevica ili ima krticu kod zike? Bogdanu je rekla Mira Karanovic, posto je bila ideja da pobiju sto vise Zikinih u otmu drogu, ali je Bogdan(Bandovic) sa Milosevicem (Roncevic, CG klan, za koga se veruje da je mrtav, jer su ga pojele svinje) resio da opljacka posiljku i zato je ubio sofera.
darkonet Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 tako je, ona mu je potpisala za specijalce za ''laznu dojavu'' na granici
Jumanji Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Dakle ovako.... ostala je jos jedna epizoda, pretpostavljam od oko 90-ak min, da se:-nafata i kazni Ruza i oslobodi g-dja Mirka Pavlovica;-resi slucaj ubijenih doca Dimitrijevica i Musickog i raspetlja tu neka ocigledna korupcija belih mantila, ali i raskrinka osvetnicki par prevarenih supruznika;- i kao grand finale ocisti i razbuca (al zamalo!) sprega u vidu mafijasko-korumpiranog vrha policije i ministarstva sa kriminalcima i dilerima, pa samim tim i otkrije ubica/ubice oca Jakovljevica (ako mu je otac)???Ojhhh ili se ovde ipak delimicno resava i ne bas mudro ostatak prebacuje i na IV sezonu [emoji854]
darkonet Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 trebalo bi da ima ukupno 11 epizoda ova treca sezona, znaci jos dve
Milosh76 Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Spasice gospodju Mirku, provalice da je Roncevic mazno drogu, oslobodice Milicinu mamu, da bi u S04 uhvatili pravog ubicu... A ubice oca ce ostati misterija jos neko vreme
Jumanji Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Pa ok 90 min ili 2x45min + koji odozgo, dodje mu slicno Aaa daaa i ubica Milice, iz prve sezone... Fak!
Arkadija Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Boze, kako su katastrofalni glumci Vuk Kostic i ova sto mu glumk devojku.
Jumanji Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Ma on je kriminalan, prosto covek koji nema u sebi ni g od glume, niti ce ikada imati, ali toliko je los da mi je super A ona je bar lepa. A kad smo kod lepih, ona cica iz tuzilastva, od svih u seriji mislim najbolja riba, mmmm momci sta vi kazete? Frajera i nema nesto
Recommended Posts