December 10, 20186 yr 1 hour ago, Arkadija said: Kakve veze ima tetka crnogorka sa zemljištem city lenda? udovica pokojnog kuma(micanovica) pa nasledila njegov deo..
December 11, 20186 yr zamisljam mladog lausevica u ulozi jakovljevica umesto kostica. koji bi to bio upgrade
December 11, 20186 yr 9 hours ago, Čutura said: udovica pokojnog kuma(micanovica) pa nasledila njegov deo.. Potpuno sam nju ispustila iz vida, a pričali su sa njom u prošloj epizodi. Kad su u Nikšiću počeli da pričaju o tetki, ja sam zamislila neku staricu sa kuburom za opasačem, koja sedi na klupici negde na Durmitoru.
December 11, 20186 yr 45 minutes ago, Ros said: zamisljam mladog lausevica u ulozi jakovljevica umesto kostica. koji bi to bio upgrade lauš bi pobio sve
December 30, 20186 yr On 10.12.2018. at 21:12, Arkadija said: Kakve veze ima tetka crnogorka sa zemljištem city lenda? Pa žena poslovnog partnera/suvlasnika beše?
January 7, 20196 yr Nije Tika Arsic, nego Mira Karanovic... A Ljuba Bandovic je sve zajebao sa Anrejom Milosevicem u dogovoru. Usput je podmetnuo oruzje vozacu koga je ubio
January 7, 20196 yr Nije Tika Arsic, nego Mira Karanovic... A Ljuba Bandovic je sve zajebao sa Anrejom Milosevicem u dogovoru. Usput je podmetnuo oruzje vozacu koga je ubio Tika Stanic
January 8, 20196 yr Cini mi se da su se scenaristi zapetljali u previse paralelnih radnji koje ne mogu da se razrese u 1 epizodi. Slucaj doktora je sada potpuno skrajnut i ne nazire mu kraj. SLucaj Mirkove zene ne postoji vec 2 epizode i kao da se ne zna sta dalje sa tim. Slucaj Cityland se provlaci vec 3 sezone i nema mu kraja. I na sve to imamo u najavi obracun dve dilerske bande. I na kraju, nestade Anica Dobra. Edited January 8, 20196 yr by Arkadija
January 8, 20196 yr 1 hour ago, Arkadija said: Cini mi se da su se scenaristi zapetljali u previse paralelnih radnji koje ne mogu da se razrese u 1 epizodi. Slucaj doktora je sada potpuno skrajnut i ne nazire mu kraj. SLucaj Mirkove zene ne postoji vec 2 epizode i kao da se ne zna sta dalje sa tim. Slucaj Cityland se provlaci vec 3 sezone i nema mu kraja. I na sve to imamo u najavi obracun dve dilerske bande. I na kraju, nestade Anica Dobra. Tcno tako...Zapetljali se ko pile u kucine... Bas onako pogubljeno....
January 8, 20196 yr Zar nije Bogdanu i Romcevicu bilo mnogo jednostavnije, kad su vec znali sve detalje isporuke, da samo presretnu kamion i pokupe drogu. Nego ovako napravise i sebi problem.