Čutura Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 1 hour ago, Arkadija said: Kakve veze ima tetka crnogorka sa zemljištem city lenda? udovica pokojnog kuma(micanovica) pa nasledila njegov deo..
Ros Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 zamisljam mladog lausevica u ulozi jakovljevica umesto kostica. koji bi to bio upgrade
Arkadija Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 9 hours ago, Čutura said: udovica pokojnog kuma(micanovica) pa nasledila njegov deo.. Potpuno sam nju ispustila iz vida, a pričali su sa njom u prošloj epizodi. Kad su u Nikšiću počeli da pričaju o tetki, ja sam zamislila neku staricu sa kuburom za opasačem, koja sedi na klupici negde na Durmitoru.
bradilko Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 45 minutes ago, Ros said: zamisljam mladog lausevica u ulozi jakovljevica umesto kostica. koji bi to bio upgrade lauš bi pobio sve
Frank Pembleton Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 On 10.12.2018. at 21:12, Arkadija said: Kakve veze ima tetka crnogorka sa zemljištem city lenda? Pa žena poslovnog partnera/suvlasnika beše?
Giggsy Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Tiha Stanic ih ubija redom Ovi ostali sa dramske sekcije
Milosh76 Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Nije Tika Arsic, nego Mira Karanovic... A Ljuba Bandovic je sve zajebao sa Anrejom Milosevicem u dogovoru. Usput je podmetnuo oruzje vozacu koga je ubio
Milosh76 Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Nije Tika Arsic, nego Mira Karanovic... A Ljuba Bandovic je sve zajebao sa Anrejom Milosevicem u dogovoru. Usput je podmetnuo oruzje vozacu koga je ubio Tika Stanic
Arkadija Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 (edited) Cini mi se da su se scenaristi zapetljali u previse paralelnih radnji koje ne mogu da se razrese u 1 epizodi. Slucaj doktora je sada potpuno skrajnut i ne nazire mu kraj. SLucaj Mirkove zene ne postoji vec 2 epizode i kao da se ne zna sta dalje sa tim. Slucaj Cityland se provlaci vec 3 sezone i nema mu kraja. I na sve to imamo u najavi obracun dve dilerske bande. I na kraju, nestade Anica Dobra. Edited January 8, 2019 by Arkadija
Frank Pembleton Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 1 hour ago, Arkadija said: Cini mi se da su se scenaristi zapetljali u previse paralelnih radnji koje ne mogu da se razrese u 1 epizodi. Slucaj doktora je sada potpuno skrajnut i ne nazire mu kraj. SLucaj Mirkove zene ne postoji vec 2 epizode i kao da se ne zna sta dalje sa tim. Slucaj Cityland se provlaci vec 3 sezone i nema mu kraja. I na sve to imamo u najavi obracun dve dilerske bande. I na kraju, nestade Anica Dobra. Tcno tako...Zapetljali se ko pile u kucine... Bas onako pogubljeno....
Timmy Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Zar nije Bogdanu i Romcevicu bilo mnogo jednostavnije, kad su vec znali sve detalje isporuke, da samo presretnu kamion i pokupe drogu. Nego ovako napravise i sebi problem.
Recommended Posts