November 19, 20186 yr Kako se zove glumac koji glumi radnika kome je ovaj ubijeni ginekolog nesto zeznuo sa rodjenjem deteta? Brutalno je izdominirao scenu sa ovim retardom Kosticem.A i glumica sto mu igra zenu, tako prirodna i stvarna...Kostic LOLNego sto su svi tako drcni, bezobrazni na ebisimater sa svima, nadredjeni sa podredjenima, podredjeni kad ispitujuju raju..ajmeee
November 19, 20186 yr Bojan Žirović u ovom trenutku spada u sam vrh srpskog glumišta... A njegovu suprugu igra Jelena Ćuruvija Đurica, dakle kćerka novinara Slavka Ćuruvije i supruga glumca Aleksandra Đurice...
November 20, 20186 yr 10 hours ago, Arkadija said: Jok Ocekivano. Bice dobro ako i kazu do kraja sezone. Ali Radosev lik i "blago dede"
November 20, 20186 yr 12 hours ago, colonelo said: Bojan Žirović u ovom trenutku spada u sam vrh srpskog glumišta... A njegovu suprugu igra Jelena Ćuruvija Đurica, dakle kćerka novinara Slavka Ćuruvije i supruga glumca Aleksandra Đurice... Hvala za ovaj podatak. Nju sam upoznao pre 20 godina, a brata sam joj znao vise. Skroz mi se izgubila iz svesti dok ovo ne napisa.
November 20, 20186 yr Nego, ima li kakvih riba, da ne kazem sisa ovde? Koje bi ponistile pojavu/glumu Vuka Kostica... U startu sam nekako otpisao ovu seriju, sad imam malo viska vremena, pa vredi li pocinjati od prve sezone?
November 20, 20186 yr Blago vama, čim ovo gledate znači da ste imali vremena apsolutno sve drugo da odgledate