Arkadija Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 1 minute ago, Milosh76 said: Jel rekao Aleksandar ko mu je cale? Jok
djeneralche Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 17 minutes ago, Zico said: Bojan Zirovic. Tnx
Jumanji Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Kako se zove glumac koji glumi radnika kome je ovaj ubijeni ginekolog nesto zeznuo sa rodjenjem deteta? Brutalno je izdominirao scenu sa ovim retardom Kosticem.A i glumica sto mu igra zenu, tako prirodna i stvarna...Kostic LOLNego sto su svi tako drcni, bezobrazni na ebisimater sa svima, nadredjeni sa podredjenima, podredjeni kad ispitujuju raju..ajmeee
colonelo Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Bojan Žirović u ovom trenutku spada u sam vrh srpskog glumišta... A njegovu suprugu igra Jelena Ćuruvija Đurica, dakle kćerka novinara Slavka Ćuruvije i supruga glumca Aleksandra Đurice...
Jumanji Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Jaoo tacno Curuvijina cerka. Gledala sam je u pozoristu, odlicna je.
Giggsy Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 10 hours ago, Arkadija said: Jok Ocekivano. Bice dobro ako i kazu do kraja sezone. Ali Radosev lik i "blago dede"
Timmy Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 12 hours ago, colonelo said: Bojan Žirović u ovom trenutku spada u sam vrh srpskog glumišta... A njegovu suprugu igra Jelena Ćuruvija Đurica, dakle kćerka novinara Slavka Ćuruvije i supruga glumca Aleksandra Đurice... Hvala za ovaj podatak. Nju sam upoznao pre 20 godina, a brata sam joj znao vise. Skroz mi se izgubila iz svesti dok ovo ne napisa.
FPLS Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Nego, ima li kakvih riba, da ne kazem sisa ovde? Koje bi ponistile pojavu/glumu Vuka Kostica... U startu sam nekako otpisao ovu seriju, sad imam malo viska vremena, pa vredi li pocinjati od prve sezone?
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 39 minutes ago, Apollo Creed said: Vredi, muzika je super. +1 pogotovu u s03
ToniAdams Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Blago vama, čim ovo gledate znači da ste imali vremena apsolutno sve drugo da odgledate
Ros Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 a ko je svalerka ubijenog doktora, gospodja oroz? lepa zena
Recommended Posts