Jozef K. Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Plavusa ima "diplomu iz korporacijskog kao i iz krivicnog prava" Ko pise ove gluposti, majko moja! Ženin brat sve vreme pašenog.
Timmy Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Ziv nisam da saznam ko mu je otac Ako moram da pogadjam onda je to Srle.
Arkadija Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Jel neko gledao prvu epizodu trece sezone. Ja sam se ukljuvila tek od pola. Sta je bilo sa Mirkovom zenom?
radnik Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 17 minutes ago, Arkadija said: Jel neko gledao prvu epizodu trece sezone. Ja sam se ukljuvila tek od pola. Sta je bilo sa Mirkovom zenom? Ja sam pomislio da ga je napustila, ali mi zena rece da iz druge sezone zna da je oteta. Od nekih kriminalaca valjda.
Jumanji Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Otela je ona psiho Ruza, hoce Marjanovica da se osveti za NemanjuEe kako sam pohvatala samo [emoji41][emoji23]
Arkadija Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 1 minute ago, radnik said: Ja sam pomislio da ga je napustila, ali mi zena rece da iz druge sezone zna da je oteta. Od nekih kriminalaca valjda. E, da. Otela ju je vlasnica onog pomeranca. Za tu otmicu niko ne zna????
radnik Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Nisam gledao prve 2 sezone, sinoc prvi put gledao i rekao bih, po njoj, da niko ne zna, Mirko kaze da je u Urgentnom centru.
Jumanji Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Ne zna sa sada niko, zapretila mu je da cuti...inace ode zeni glava
renne Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 47 minutes ago, Arkadija said: E, da. Otela ju je vlasnica onog pomeranca. Za tu otmicu niko ne zna???? Ne zna, nije nikome rekao, rekao je da je u bolnici
Čutura Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 2 hours ago, Arkadija said: Jel neko gledao prvu epizodu trece sezone. Ja sam se ukljuvila tek od pola. Sta je bilo sa Mirkovom zenom? kad je to pocelo?
djeneralche Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Kako se zove glumac koji glumi radnika kome je ovaj ubijeni ginekolog nesto zeznuo sa rodjenjem deteta? Brutalno je izdominirao scenu sa ovim retardom Kosticem.
Recommended Posts