February 27, 20187 yr Mislim da je u jednom trenutku nesto pogledao ogrlicu kada ga je uzeo i u trenutku se nasmesio. Moguce da je nesto video Cisto sumnjam da ga je poneo kuci da mu na kraju radnog dana u usamljenim nocima prica o tome sta mu je na dusi. Bilo bi bas kretenski
February 28, 20187 yr Uzeo je psa, jer zna da ce Ruza da se vrati po njega... A da zna u kpjoj je bandi svakako, a posto je licna osveta onda ce to tako I resiti...
March 6, 20187 yr On 20.2.2018. at 7:07 PM, darkonet said: to bese ona klinka sto igrala naslovnu u Klipu poraslaaaaa, pa se zadevojcilaaaa by Pera Bozovic Da, da.. u klipu je bila, znam da je jos znam odnekle.. a gledao sam je i kod Dragojevica u onom filmu o timesharingu ne mogu da ae setim imena
March 6, 20187 yr 23 hours ago, Arkadija said: Poslednja epizoda, a izgleda kao da će da traje bar još pet. Quote Nataša Drakulić, scenaristkinja serije, priznala je da će se u trećoj sezoni baviti suđenjem Nataliji Despotović (Nataša Ninković), a da je zbog toga već počela da posećuje sudnice i prisustvuje suđenjima. Međutim, ono što mnoge interesuje jeste - da li će Marjanović (Tihomir Stanić) glumiti u trećoj i četvrtoj sezoni. - Mora da se pojavi, sigurno ga nismo ubili. Nećemo nikoga ni u trećoj ni u četvrtoj sezoni ubiti ko ima kredit, a Tika ima najveći kredit - kaže Nataša. Znaci ona planira jos tri minimum.
March 6, 20187 yr Oh. A ja mislio sad se završila prva. Pa, dobro, sačekaću da prodje i četvrta pa ću tek onda da gledam i dam sud
March 6, 20187 yr Znaci ona planira jos tri minimum.Ona treba prvo da planira da nauči ono za šta je plaćena. Da piše.
March 6, 20187 yr 3 hours ago, Milosh76 said: Tika je inace briljantan u seriji, ubedljivo najbolji... Sad je već prilično jasno da je ubijena Branka biološka Jakovljevićeva majka. Šta je sa Mirkovom ženom?!
March 16, 20187 yr On 3/7/2018 at 12:30 AM, Daddy Cool said: 1)Sad je već prilično jasno da je ubijena Branka biološka Jakovljevićeva majka. 2)Šta je sa Mirkovom ženom?! 1) odakle ti ta ideja? 2) verovatno je vezana u kupatilu...