Giggsy Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Mislim da je u jednom trenutku nesto pogledao ogrlicu kada ga je uzeo i u trenutku se nasmesio. Moguce da je nesto video Cisto sumnjam da ga je poneo kuci da mu na kraju radnog dana u usamljenim nocima prica o tome sta mu je na dusi. Bilo bi bas kretenski
Milosh76 Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Uzeo je psa, jer zna da ce Ruza da se vrati po njega... A da zna u kpjoj je bandi svakako, a posto je licna osveta onda ce to tako I resiti...
Arkadija Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Poslednja epizoda, a izgleda kao da će da traje bar još pet.
Timmy Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 On 20.2.2018. at 7:07 PM, darkonet said: to bese ona klinka sto igrala naslovnu u Klipu poraslaaaaa, pa se zadevojcilaaaa by Pera Bozovic Da, da.. u klipu je bila, znam da je jos znam odnekle.. a gledao sam je i kod Dragojevica u onom filmu o timesharingu ne mogu da ae setim imena
Giggsy Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 23 hours ago, Arkadija said: Poslednja epizoda, a izgleda kao da će da traje bar još pet. Quote Nataša Drakulić, scenaristkinja serije, priznala je da će se u trećoj sezoni baviti suđenjem Nataliji Despotović (Nataša Ninković), a da je zbog toga već počela da posećuje sudnice i prisustvuje suđenjima. Međutim, ono što mnoge interesuje jeste - da li će Marjanović (Tihomir Stanić) glumiti u trećoj i četvrtoj sezoni. - Mora da se pojavi, sigurno ga nismo ubili. Nećemo nikoga ni u trećoj ni u četvrtoj sezoni ubiti ko ima kredit, a Tika ima najveći kredit - kaže Nataša. Znaci ona planira jos tri minimum.
Bujodrag Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Oh. A ja mislio sad se završila prva. Pa, dobro, sačekaću da prodje i četvrta pa ću tek onda da gledam i dam sud
Milosh76 Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Tika je inace briljantan u seriji, ubedljivo najbolji...
Frank Pembleton Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Znaci ona planira jos tri minimum.Ona treba prvo da planira da nauči ono za šta je plaćena. Da piše.
Daddy Cool Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 3 hours ago, Milosh76 said: Tika je inace briljantan u seriji, ubedljivo najbolji... Sad je već prilično jasno da je ubijena Branka biološka Jakovljevićeva majka. Šta je sa Mirkovom ženom?!
Zico Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 20 hours ago, Daddy Cool said: Šta je sa Mirkovom ženom?!
Milosh76 Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 On 3/7/2018 at 12:30 AM, Daddy Cool said: 1)Sad je već prilično jasno da je ubijena Branka biološka Jakovljevićeva majka. 2)Šta je sa Mirkovom ženom?! 1) odakle ti ta ideja? 2) verovatno je vezana u kupatilu...
Recommended Posts