fikret selimbašić Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) a odmah potom i nesto u stilu "valjda, tako je bar on rekao" iz odnosa marjanovic-aleksandar, marjanovic- majka, marjanovic- otac ili "otac" meni pre deluje da je otac na neki nacin u poslednjem trenutku izdao marjanovica i da ce nam se vucina na kraju serije sezone smoritii pored herojskog resavanja slucaja, jer je eto saznao da je covek kog je toliko postovao i za kim je toliko zalio, poklekao u nekom trenutku Jest, dodala je to direktorka, zbog toga i mislim da ona nije među odgovornima za to ubistvo. bilo bi dobro da ispadne da mu je neka od ženskinja sestra. ili bar majka. https://giphy.com/gifs/l3vQZBj2yoK0aIpws Edited December 21, 2016 by fikret selimbašić
Hamlet Strašni Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ja mislim da je ministar gej i da se gejisao sa teniserom. Ovo sa onom kadetkinjom je samo pokrivanje. Ili je neki biseks kao onaj iz house of cards netfliksovog Sent from my iPad using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted December 21, 2016 Author Posted December 21, 2016 Djokovic je neciji sin, to je bilo na onom papiru koji Peca nije predao Aleksandru. Pretpostavljam da je upravo ministrov sin.
Giggsy Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Njegovog oca je Marjanović namjestio, tako je bar direktorka policije kazala ministru. To znam, mislio sam na cinjenicu da mi deluje da je smrt njegovog oca i smrt devojke direktnije povezana. A mozda sam i samo tako utripovao zbog naslova :)
Frank Pembleton Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Sad odgledao prošlu epizodu, jbmmumiša baš su loše dramaturški odradili sve ove zapetljancije... ....shit has hit the fan...
Zico Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Veceras je deveta epizoda, a cini mi se da je finale tamo negde posle "nase" nove godine.
Kanzas siti zez Posted December 25, 2016 Author Posted December 25, 2016 Tresem se od uzbudjenja jer veceras saznajemo ko je ubio Milicu! Ako bih morao da pogadjam pare bih stavio na Gordona Kicica.
pbg12345 Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Tresem se od uzbudjenja jer veceras saznajemo ko je ubio Milicu! Ako bih morao da pogadjam pare bih stavio na Gordona Kicica. +1 a da nije toga ni svestan! zapravo je milici bilo dosadno dok je cekala da se njen nolo vrati iz bugarske i tako svasta nesto citala po netu, naletela na kicicev blog i resila da skrati muke
Giggsy Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 (edited) Ciljam na elitnu prostituciju. :ziga: Edited December 25, 2016 by Giggsy
Recommended Posts