Frank Pembleton Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 a sto bi snimali rimejk filma? sta fali onom sa Nerom i Nikolicem? ne, nego sad treba da snimaju rimejk svakog filma Ništa ne fali. A ovi će ili da se svetski olupaju ili da snime neko CGI sranje...
Sara Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 mene cudi da ta pesna nije imala vise ekranizacija od te jedne sto se filma tice, nije dobacio do visina pesme, mada je Nikolic bio maestralan, Nero je bio i ostao trn u mom oku da li ce snimati rimejk ili ne, ne znam, procitah na fejsu da se sprema nesto na tu temu, Stefan Arsenijevic ili tako nekako, ali kad i sta tacno nemam pojma
darkonet Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 znam da ne fali nego me prosto nerviraju takve ideje o rimejku tih starih filmova...secam se da je bilo reci o rimejku Valtera gde bi Bata bio kao narator a Valtera bi glumio cini mi se Nikola Kojo, uzas jbt svasta ljudima pada na pamet
Timmy Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Sta je Nemanjicima? Bilo price da se snima serija.
Kanzas siti zez Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 Snimace se. Koliko sam cuo Lausevic ce glumiti Stefana Nemanju, a igrace i braca Trifunovic. U procesu su pribavljanja dozvola za izgradnju Rasa.
steins Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Pa šta sad kao niko ne gleda večeras...odmah minijatura sa dva pandura u uniformi koji privode Vučinu onako, po drugarskoj osnovi. :-)) Sent from my D6503 using Tapatalk
svashtabezneshto Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Po direktnomm naređenju direktorke policije.
arheolog1981 Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Ova epizoda je negledljiva za sad. Najniži nivo glume i za onako niske standarde. Scenario da ne pominjem.
Have_Fun Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Tabloid "Doušnik". Ovo moooora neko da aktivira i u real life-u :D Previse je dobro da tako ne bude :D
steins Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Pa ima, Informer Sent from my D6503 using Tapatalk
Recommended Posts