Jump to content
IGNORED

Ubice mog oca

Kanzas siti zez

Recommended Posts

Posted

evo vam sise, 'ebale vas sise...

vuk-kostic.jpg

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

96

• renne

63

• Milosh76

48

• Timmy

45

Posted

pre ove serije, pitala sam se ako bi se kojim slucajem snimao rimejk Banovic Strahinje (izgleda da ce se i snimati), ko bi u novoj verziji bio Strahinja, a ko Alija??

S obzirom da nikad nisam prezalila sto je u tom filmu glumio Nero, i `turcin` bio 100 puta bolji frajer od ovog naseg, mogli su barem biti egal ali nee :mad: ....

Da skratim, Vuk je bio moj kandidat, kao dovoljno je izgledajuc i mogu da ga zamislim kao junaka.

Sad sam se jako pokolebala, jako.

Posted (edited)

svaki namirisani zalizani izdepilirani hašišar što delje celu noć obrezanim kopitom bi bio bolji od svakog kaurina koji dođe iz lova znojav krvav pijan zaspe u kožusima a budi se u sopstvenoj rigotini :fantom:

Edited by Hella
Posted

pre ove serije, pitala sam se ako bi se kojim slucajem snimao rimejk Banovic Strahinje (izgleda da ce se i snimati), ko bi u novoj verziji bio Strahinja, a ko Alija??

S obzirom da nikad nisam prezalila sto je u tom filmu glumio Nero, i `turcin` bio 100 puta bolji frajer od ovog naseg, mogli su barem biti egal ali nee :mad: ....

Мучка хрватска подвала :fantom:

Posted

mene vise sekira sto sad nemam ni glumca za banovica, a vala ni za onog drugog :cry:

Posted

Da skratim, Vuk je bio moj kandidat, kao dovoljno je izgledajuc i mogu da ga zamislim kao junaka.

Vuk je već glumio junaka.

Banović Strahinja = Miloš Biković

Vlah Alija = Petar Strugar

Anđa = Božo Vrećo

Posted

sam rimejk Banovic Strahinje je blasfemija a ne ko bi glumio istog i Vlah Aliju

Posted

Podela iznad se ne uklapa u moju fantaziju, očekivano :D

sam rimejk Banovic Strahinje je blasfemija a ne ko bi glumio istog i Vlah Aliju

Prema pesmi ili prema filmu?
Posted

Ненад Јездић, може било која улога.

Још кад би био габарита Горана Даничића, иха!

Posted

pa dobra je epizoda, mislim sto se price tice

Posted

Podela iznad se ne uklapa u moju fantaziju, očekivano :D

Prema pesmi ili prema filmu?

a sto bi snimali rimejk filma? sta fali onom sa Nerom i Nikolicem?

ne, nego sad treba da snimaju rimejk svakog filma

Posted

Kako ja samo ne volim Jezdića. Ogavan lik. Samo s tva je utisak.

Posted

niko da primeti da uliks posle skidanja pusi iste cigare kao tika stanic.