gone fishing Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 dobro joj je legla uloga u vojinoj akademiji, tu je glumila vojnikinju koja je trenirala američki fudbal, koja je pomalo odstupa od šablona tipične brucoškinje, inače inspirisano stvarnom sada već oficirkinjom ^_^ vs
morgana Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) edit: brt. Edited December 11, 2016 by morgana
mustang Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 koliko ruzno zvuce ti nazivi za struku u zenskom rodu. sve bih to zabranila. ore mi po mozgu.
svashtabezneshto Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Meni je ona ružna. Janković Nina mi je mnogo lepša. A zgodne su obe.
Cane Vukic Prebranac Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Meni je ona ružna. Janković Nina mi je mnogo lepša. A zgodne su obe. +1
Kanzas siti zez Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Nina je la bomba! Jelisaveta zgodna ali nekako meh. Ipak ja sam #teamMilanka! ili ovako nesto (oci ) https://www.instagram.com/p/BL0uybEDmBx/?taken-by=dudicivana
Zli Gli Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ova Jelisaveta je realno ruzna, u najboljem slucaju nije lepa. Nina Jankovic dosta lepsa ali nekako sva ko lutka, meni to skroz bezveze. Mozda bi utisak bio bolji da joj 99.100% slika po netu nisu obradjene, nema je nigde u prirodnom izdanju.
Recommended Posts