morgana Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) hahaha, a kad se samo sjetim teorije da srbin hoce da gleda samo babu i rijalitije :D teror fokus grupa i polupismenih tumaca. Edited December 5, 2016 by morgana
Arkadija Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Zašto je Vuk upao sa drugarima u Tihomirov stan? Sem što ga šef , verovatno, iritira, koji drugi motiv je imao? Da li je na osnovu snimka tajne kamere, kada vidi da mu ovaj pretura po fijokama, nasluti da ima šta da traži u njegovom stanu? I Tika koji drži javno fotografije tuđe žene i sina, ko da mu niko nikada nije kročio nogom u kuću.
hefaca Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Baba gubi nevinos sledeceg vikenda zahvaljujuci tati
Čutura Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 u ciju se kucu posro sin dragan? nesto mi nije izgledalo da je u svoju..
fikret selimbašić Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) Zašto je Vuk upao sa drugarima u Tihomirov stan? Sem što ga šef , verovatno, iritira, koji drugi motiv je imao? Da li je na osnovu snimka tajne kamere, kada vidi da mu ovaj pretura po fijokama, nasluti da ima šta da traži u njegovom stanu? I Tika koji drži javno fotografije tuđe žene i sina, ko da mu niko nikada nije kročio nogom u kuću. Valjda zbog onog izvještaja o očevoj pogibiji koji mu je ukraden. Meni je to sa izvještajem u prošloj epizodi prilično bezvezno zapetljano. Toliko čeka da vidi šta se stvarno desilo njegovom ocu a onda zbog jednog telefonskog poziva to odgađa. u ciju se kucu posro sin dragan? nesto mi nije izgledalo da je u svoju.. Dobro poznaje kuću, mada ni meni na kraju nije bilo jasno da li je iz vodokotlića uzeo nešto ili je tu Milici ostavio one pare koje je maznuo kad su tražili teniserov pasoš. Kakav je u plavo ofarban Maca u ulozi regionalne zvijezde i Uliksova mušterije za bijelo :o Bolja fora bi bila da su npr. Acu Lukasa za tu ulogu angažovali. Edited December 5, 2016 by fikret selimbašić
Cane Vukic Prebranac Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Kakav je u plavo ofarban Maca u ulozi regionalne zvijezde i Uliksova mušterije za bijelo :o Bolja fora bi bila da su npr. Acu Lukasa za tu ulogu angažovali. Азис
Marvin (Paranoid Android) Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ipak sam sisa i odgledao sam, iako mi je entuzijazam prošle nedelje spao na minimum. Šta znam, okej je, kao da nešto krcka napred, ali... - Za čije babe zdravlje provališe u šefov™ stan? Šta su hteli da nađu? Mislim razumem da je poenta scene da i ovaj a i mi vidimo fotografije i da shvatimo da mu je on pravi ćaća, ali zar nisu mogli makar ljudski izgovor da naprave osim "Evo tu smo", "A šta tražimo?", "Nešto, bilo šta" - Kapiram da cepidlačim, ali koja dva pandura zdrave pameti obojica idu sa provalnikom u stan gore umesto da jedan ostane kao straža? Matori je mogao tri puta da se vrati jer je zaboravio mobilni, osveživač daha, ili prosto jer mu se prikenjalo. - Kad Vuk ode do Pece da mu ovaj daje fotokopije, već drugi put tokom serije Peca izlazi napolje jer mora da ide negde, a Vuk ostaje na gajbi. Pecinoj. Jel ovo neki novi pravoslavni običaj da goste koje jedva poznaješ ostavljaš same u svom stanu dok ti izlaziš da ideš u kupovinu? Mislim, gluma je i dalje tragedija, čak se i Karanovićka upisala u listu otaljivača, ali mi dosadno da serem jedno isto, sad sam krenuo u vinisanje. E da - jel Mirko u prošloj epizodi muljao izveštaj o ćaćinoj smrti, koji sada netragom nestaje? Sad je nešto negirao da ga je ikad video, a valjda ga je listao i držao u rukama, i to na oči ovog tupsona?
hazard Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Mislim, gluma je i dalje tragedija, čak se i Karanovićka upisala u listu otaljivača, ali mi dosadno da serem jedno isto, sad sam krenuo u vinisanje. :D Ja video da ti postujes nesto ovde, i pomislim, wtf, zasto Marvin pise na topiku o ovoj tupavoj seriji? Mozda je nesto interesantno na samom topiku, nevezano za seriju? I onda otvorim i vidim da komentarises RTSovo umece isto kao sto Winne komentarise HBOovo Znam brate da je brexit i sve to, ali zasto?
Marvin (Paranoid Android) Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ja video da ti postujes nesto ovde, i pomislim, wtf, zasto Marvin pise na topiku o ovoj tupavoj seriji? Mozda je nesto interesantno na samom topiku, nevezano za seriju? Pa ima i toga :D Počelo što mi drugar s kojim često drobim o serijama rekao da smo i mi napravili neki krimić, ja krenuo da se smejem, on mi priča da je trešina ali kao neočekivano od naše produkcije, pa reko ajde da pogledam fenomenološki. Odgledam dve epizode i bilo onako, joj loše je, mahom zbog glume i nebitnog teksta, ali ostatak je više-manje okej, ovde ćemo da seruckamo koliko hoćemo, ali ne znači da ovo nije nešto najozbiljnije što je neka naša TV napravila za dugo vremena. Mislim, ne znači to i dalje da je kvalitet, samo da je makar dobra ocena za trud.
Matilda Ivancic Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) Sad sam shvatio, od početka pokušavam da se opsetim. Vuk Kostić govori potpuno isto kao onaj klinac u čizmašima. Kao da ih je ista osoba sinhronizovala. Minus akcenat naravno. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока vuk kostic pre mutiranja, a likom sinisa mali Edited December 6, 2016 by Matilda Ivancic
Jozef K. Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 u ciju se kucu posro sin dragan? nesto mi nije izgledalo da je u svoju.. I meni je tako izgledalo. Valjda saznamo, jer je suludo ubačeno, ako ne bude dalje razrade. Uz sve mane, serija je gledljiva.
April Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Šta je ovde gledljivo Kao isprazne hrvatske serije
Cane Vukic Prebranac Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ја чуо од другарица да гледају због Вука
Recommended Posts