December 4, 20168 yr Najmanje je bilo Kostića. Da, posle prošle epizode koja je na granici gledljivosti, ova ja ok.
December 4, 20168 yr Sad sam shvatio, od početka pokušavam da se opsetim. Vuk Kostić govori potpuno isto kao onaj klinac u čizmašima. Kao da ih je ista osoba sinhronizovala. Minus akcenat naravno. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
December 4, 20168 yr Šta je na fotografijama? Opet sam pola propustila. Na slikama zbog kojih Labović bije svog bodigarda su taj bijeni bodigard i cura što su je policajci pratili. Zbog toga i pizdi jer preko nje mogu da dođu do njega. Na onim što su dostavljene Vuku su Ministar, direktorka policije i Glogovčeva ljubavnica. Snimljeni u par minuta razmaka ispred istog motela. Za ovo nisam baš siguran ali čini mi se da su na slikama koje Vuk vidi u Stanićevom stanu Vuk i majka mu.
December 4, 20168 yr Ove druge sam videla i u stanu, propustila sam te zbog kojih onaj dobija batine.
December 4, 20168 yr Muva se sa sluzbenicom policije koja falsifikuje dokumenta za automobile koji su kradeni i koji se koriste u krimi aktivnostima. Srle bije telohranitelja, Zile pita da li da ode da odnese robu, a drektorka policije gleda slike i preznojava se jer nezna sta ce Srletu da odgovori. A Srle finansira lecenje njenog sina u Moskvi...
December 4, 20168 yr Odavno su kostimografi u stvari oni koji obilaze butike da vide "sta ima od robe". Vrlo se retko vise sije po merama.Najbolje se vidi kad na spici imate kilometre "zahvaljivanja" ili "tehnicke podrske" buticima, brendovima itd...