Jump to content
IGNORED

Ubice mog oca

Kanzas siti zez

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

96

• renne

63

• Milosh76

48

• Timmy

45

Posted

jos je davno Irfan Mensur rekao da Stimac nema pojma da glumi

Posted

Jedini koji nisu neprijatni za gledanje u svojim ulogama su Štimac, Janketić i dečko derpe.

Kostić postaje nesnosan u crnoj majici, sa pištoljem koji je neprekidno vidljiv i nedostatkom talenta i hodanjem kao ukočeni gorila.

Dijalozi su sve jadniji.

Iznenadilo me je da nije bilo zapaljene cigarete u svakom kadru.

Da li je Janketić maznuo stari dosije od pokojnog ćaleta pandura iz fijoke?

Volim što se oprema za praćenje i nadzor (kamerice u obliku olovke) nalaze dostupne u fijoci kod najdebilnijeg policajca u odseku za gledanje ekrana i što je naš junak tehnički stručan i obučen da ih postavi , neprimećen, i da ih odmah usmeri da šalju signal na njegov lap top.

Otprilike sve ovo i još mnogo toga...

Meni je osnovni pokazatelj to što scenario postaje sve lošiji, dijalozi sve glupaviji...

Likovi umesto da napreduju postaju sve bleđi...

BTW, gde se izgubi lik iz kafića?

Posted

Realno i Slavko Štimac ima jednu ulogu u svojoj karijeri. I ovo što glumi u ovoj seriji je isti vrag kao i u Kustinim tvorevinama i kao u Braći po materi. Jezivo.

Kao da je na setu neko zaboravio da zatvori kante s bojom ili ljepilom pa su se svi naduvali i sad snimaju ovako zombirani. I kasnije se cerekaju kad odgledaju šta su snimili i kako debilno to izgleda.

Posted

stimac isto glumi ko u vuku samotnjaku i zimovanju u jakobsfeldu, s tim sto je onda bio dete pa je to bilo simpaticno :D

Posted

To da su isti u svakoj ulozi moze da se kaze za skoro sve nase glumce (ukljucujuci i mnoge pokojne velikane), ne vidim zasto bi sad Stimac bio posebno kritikovan zbog toga. Pogotovo sto je ovde sporedna uloga, koju odradjuje sasvim pristojno..

Posted

To da su isti u svakoj ulozi moze da se kaze za skoro sve nase glumce (ukljucujuci i mnoge pokojne velikane), ne vidim zasto bi sad Stimac bio posebno kritikovan zbog toga. Pogotovo sto je ovde sporedna uloga, koju odradjuje sasvim pristojno..

баш тако, а многи у овој серији глуме и испод својих ниских стандарда.

Posted

ja se taman ostrila da pocnem....sad mi se ni ne gleda :)

Posted

Pa dobro i najbolje serije u sredini sezone imaju par mrtvih epizoda u sredini. Mislim što se tiče radnje i scenarija. Gluma je već opisana. Neverovatno ispod nivoa.

Posted

ja se taman ostrila da pocnem....sad mi se ni ne gleda :)

Moraš, makar na silu.

Posted

Jedini koji nisu neprijatni za gledanje u svojim ulogama su Štimac,  Janketić i dečko derpe.

Kostić postaje nesnosan u crnoj majici, sa pištoljem koji je neprekidno vidljiv i nedostatkom talenta i hodanjem kao ukočeni gorila.

Dijalozi su sve jadniji.

I to bi bilo to. Nisam siguran da ću gledati dalje, bilo je lepo osrednje dok je trajalo. Celih prvih 20 minuta sam prevrtao očima, em one dve žene, em majka koja izlazi napolje na parking i ćuti i time šalje poruku. Kostić je ranije bio loš, sada već proizvodi želju da se televizor ugasi.

Radnja, uz nekoliko sve većih propusta, i dalje nekako gura napred, ali četiri meseca trudnoće, duboki značajni pogledi, ne mogu ja ovo.

Posted

Poslednja epizoda serije „Ubice mog oca“ biće emitovana 1. januara 2017, a kako je nagovešteno, uveliko je u toku pisanje scenarija za drugu sezonu ove serije.

Sudeći po raspoloženju glumaca i oduševljenju gledalaca, ista ekipa će biti na okupu i u novim epizodama.