morgana Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 hrabro bi bilo da su ovo premijer i brat, a ne predsjednik i ministar :D
gone fishing Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Jelisaveta je imala žestoku scenu seksa s kolegom Predragom Bjelcem i nakon brojnih komentara o ovome oglasila se i Jelisaveta. "Za početak, nisam bila gola. Bila sam u kupaćem kostimu, tako da se faktički ne vidi ništa. S te strane mi nije bilo neprijatno. Ipak, ja sam živo biće i normalno je da je uvek malo neprijatno snimati takve scene“, istakla je Orašaninova za Blic. Lepa glumica je u vezi sa kolegom Vukom Kostićem od kojeg je, kako kaže, mnogo naučila o glumi.
svashtabezneshto Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 i izrodiće divnu decu glumce Očajni su, svi.
pbg12345 Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 hvala ima peta na onom milosevom linku, a bilo mi malo cudno da su vec okacili novu
nisam ja Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 nisam znao da je bjeljac taj pastuh. užasno govori. jel to zato što dobro glumi?
Arkadija Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Jedini koji nisu neprijatni za gledanje u svojim ulogama su Štimac, Janketić i dečko derpe. Kostić postaje nesnosan u crnoj majici, sa pištoljem koji je neprekidno vidljiv i nedostatkom talenta i hodanjem kao ukočeni gorila. Dijalozi su sve jadniji. Iznenadilo me je da nije bilo zapaljene cigarete u svakom kadru. Da li je Janketić maznuo stari dosije od pokojnog ćaleta pandura iz fijoke? Volim što se oprema za praćenje i nadzor (kamerice u obliku olovke) nalaze dostupne u fijoci kod najdebilnijeg policajca u odseku za gledanje ekrana i što je naš junak tehnički stručan i obučen da ih postavi , neprimećen, i da ih odmah usmeri da šalju signal na njegov lap top.
Apollo Creed Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Super epizoda, valjda je sad jasno ko je ubica...
nisam ja Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Štimac dobar? Phiju. Meni ono jezivo. Ko da glumi na baterije i to slabe. I janketić se hajpuje previše. Evo sad sam gledo bolji život. Odire serija.
Recommended Posts