Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

Nijedan od tih što si ih pomenuo. Eno ti iznad samo malo više pa gledaj. Znaš ti dobro. 

• Replies 4.6k
  • Views 476.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

On 8. 3. 2021. at 18:09, dragance said:

Nijedan od tih što si ih pomenuo. Eno ti iznad samo malo više pa gledaj. Znaš ti dobro. 

Zaista ne znam, jer su samo oni komentarisali pre tvoje konstatacije. A pošto su pre toga na temi pisali Frenk Pemblton, renne, Forest i Fakundo Sava, dolazimo do zaključka da si ponovo paušalno patkometrisao, što opet potvrđuje ono što je kums napisao za tebe.

On 8. 3. 2021. at 18:19, copkillah said:

Zaista ne znam, jer su samo oni komentarisali pre tvoje konstatacije. A pošto su pre toga na temi pisali Frenk Pemblton, renne, Forest i Fakundo Sava, dolazimo do zaključka da si ponovo paušalno patkometrisao, što opet potvrđuje ono što je kums napisao za tebe.

Mislio sam na reakcije, a jedan od njih se i oglasio napismeno.

Edited by dragance

On 8. 3. 2021. at 18:30, dragance said:

Mislio sam na reakcije, a jedan od njih se i oglasio napismeno.

okej reakcije, a na koga se odnosio tvoj inicijalni post pošto fizički nije mogao da se odnosi na reakciju o kojoj pričaš i koja je usledila 24h kasnije?

Smaraš. Eno ti kumsa pa vidi sa njim. Hoćeš da pogledaš KD su reakcije ostavljane, da ti pravim skrinšotove, da bi se eto ti zadovoljio? 

edit: sasvim hezvezna rasprava da se skrene sa teme.

Edited by dragance

On 8. 3. 2021. at 18:37, dragance said:

Smaraš. Eno ti kumsa pa vidi sa njim. Hoćeš da pogledaš KD su reakcije ostavljane, da ti pravim skrinšotove, da bi se eto ti zadovoljio? 

edit: sasvim hezvezna rasprava da se skrene sa teme.

Ne, hoću da mi odgovoriš na jednostavno i konkretno pitanje na koga se tačno odnosio tvoj post u tom momentu? Ne mogu da tumačim pasivno-agresivne postove, zanima me samo konkretno.

I zašto misliš da hoću da skrenem sa teme, tj sa koje to tačno teme skrećem?

Kums, 2h30 nakon moje poruke, a posle se pridružilo još nekoliko njih kasnije, uglavnom istih likova od kojih se to i ocekuje. 

On 8. 3. 2021. at 17:01, Heaviside said:

Vuletić je svesno stao na žulj Psihu

Upravo suprotno, uradio je to samo zato sto mu jezicina ne da mira, CZ-Par patkometrija mu je poremetila centar za razmisljanje.

Ali cak i to surovanje po upravnim odborima mu je omanje nepocinstvo u odnosu na neke druge stvari kojima mogu da ga razapnu posred Terazija.

Evo i Raja dobio da objavi presretnut razgovor™ za pocetak.

Pa realno, jedino su tvoji postovi ocekivani :D nisi izneverio, ti ovaj kriminal gledas kroz cz- prtz, sto kod racionalnog coveka deluje, ajde najblaze da kazem, infantilno. 

Ostavi to za one spotrske topike

Cuj napokon, kao da je Majka Tereza bila predmet radnog angazovanja. Imaju ovi po kompjuteru bog zna sta sve o doticnom liku.

Pa više od nedelju dana je prošlo.

On 8. 3. 2021. at 18:53, radnik said:

Pa realno, jedino su tvoji postovi ocekivani :D nisi izneverio, ti ovaj kriminal gledas kroz cz- prtz, sto kod racionalnog coveka deluje, ajde najblaze da kazem, infantilno. 

Ostavi to za one spotrske topike

Šališ se?? O Ćokiju, Zvezdanu i ostalim sam dosta rekao na njihovim topicima, pa i o drugim - ukljucijuci mafiju koja drži neke igrače i preko njih pere novac. Skini malo patkometraške naočare. Da li treba svaki post da počnem sa “ima toga i kod nas, ali...”?

On 8. 3. 2021. at 18:58, dragance said:

Šališ se?? O Ćokiju, Zvezdanu i ostalim sam dosta rekao na njihovim topicima, pa i o drugim - ukljucijuci mafiju koja drži neke igrače i preko njih pere novac. Skini malo patkometraške naočare. Da li treba svaki post da počnem sa “ima toga i kod nas, ali...”?

Sve ti verujem. Ali ti ne shvatas da se ovde NE PISE o tome... Nas... Vas