Milošica Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 (edited) Ponovo je odložena sednica. Zakazana je(valjda sada konačno) za subotu u 18h. Edited March 4, 2021 by Milošica 1
radisa Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Izgleda da je Hrkalovićka imala neke dobre slajbe za razmenu, a? 1
Filozof manijak Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Kontam da ima usmeni iz biomehanike, te je morao odložiti sednicu 1 5
Lo Zingaro Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 22 minutes ago, radisa said: Izgleda da je Hrkalovićka imala neke dobre slajbe za razmenu, a? U najmanju ruku ima ovu slicicu. 1
Lena Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 https://www.krik.rs/poslovni-partner-o-koluviji-ja-sam-njega-upoznao-i-on-nije-obican-covek/
Heaviside Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 10 hours ago, Frank Pembleton said: Čekajte ovaj je imao 12hektara zasađeno? Sve pod zemljom ili je samo prerada bila "u podrumu"? .... Shiit has hit the fan! 10 hours ago, askeladden said: Mislim da je ‘samo’ hektar zasadjen ,a imao je jos za rasad.Rekose oko 65000 biljaka zasadjeno. Danas i n1 su izveštavali o plantaži na 12 hektara. Zapravo kada se gugla "jovanjica hektara" izađe gomila članaka koja pominje 12 hektara. Pominje se i da je zaplenjeno više od tone marihuane, a ofrlje formula je tona po hektaru godišnje, doduše ako se primenjuju ultra moderne metode može da bude i višestruko više od toga.
Tsai Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 9 hours ago, slepa živana said: molim vas, tope mu se živci usled bakterije koja je ušla preko limfe. - Slabije čujem. Nekada sam slušao na 14, 15 jačine, sad na 22 - požalio se Predrag. 1
Milosh76 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 17 hours ago, radisa said: Izgleda da je Hrkalovićka imala neke dobre slajbe za razmenu, a? Nije htela da dodje kod Cesme, pa su je zvali u goste da dogovore razmenu. Prosto je suludo da je glavni baja neko iz drustva Kokeza, Hrkalovicka ili Stefanovic...ima tu dosta ozbiljnijih igraca, sa mnogo ozbiljnijom lovom i uticajem. 1
Lezilebovich Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 10 minutes ago, Milosh76 said: Nije htela da dodje kod Cesme, pa su je zvali u goste da dogovore razmenu. Prosto je suludo da je glavni baja neko iz drustva Kokeza, Hrkalovicka ili Stefanovic...ima tu dosta ozbiljnijih igraca, sa mnogo ozbiljnijom lovom i uticajem. Daj bar neko ime ...
pt 2.0 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Članak u Vremenu mi nije mnogo toga novog otkrio (oni insistiraju na tome da je sve ovo Vučićev obračun sa “crnim kraljem” (oličenom u dr Slini). Uzgred, prošlo mi je ispod radara da je Branko Radujko novi direktor Uprave carina.... omraženi ex-direktor mog ortaka iz Telekoma. Kraj članka je simpatičan: 1
slepa živana Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 11 hours ago, Tsai said: to je bilo u pregledu dana. citat.
halloween Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 (edited) Pandemija i restrikcije rada ugostiteljskih objekata su uticale ne samo na legalna nego i ilegalna tržišta, pa tako i distribuciju droge. Zato su mi posebno sumnjivi oni političari koji nisu posebno isticati u ovoj aferi Beli vuk- šareni most, ali se zalažu da treba sve pustiti da radi kao i do sada. Edited March 5, 2021 by halloween
Recommended Posts