Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

Pa da se citati. Sustina je da u NS postoje dva preduzimacka klana unutar stranke I barem tri krupna narkodilera koji se bore za mrvice od ovih prvopomenutih koji dele sav kajmak. A iznad na vrhu je porodica koja obezbedjuje ravnotezu.

Najjaci moment mi je kad Snajper salje poruku/ucenu Zbiljicu da ima firmu koja ce ici na sve tendere u gradu . A ovaj odgovara : Ako. Ja ne idem na tendere.

6 hours ago, Mil@n said:

Toliko su konfuzni da će posle njih svi učesnici korupcije i mućki samo lakše da se izvuku. :D 

Ali cifre su sumanute. Biznismeni jedni drugima na ruke isplacuju desetine miliona a natkodileri zaradjuju ko bolji centarfori PLa. U Novom Sadu. Zelim verovati da je Krik svuda radi utiska dopisivao po jednu nulu.

9 minutes ago, dillinger said:

Ali cifre su sumanute. Biznismeni jedni drugima na ruke isplacuju desetine miliona a natkodileri zaradjuju ko bolji centarfori PLa. U Novom Sadu. Zelim verovati da je Krik svuda radi utiska dopisivao po jednu nulu.

nema sanse, vucic i ekipa su za ovih 12 godina ukrali dvocifren broj milijardi evra.

3 minutes ago, nenad said:

nema sanse, vucic i ekipa su za ovih 12 godina ukrali dvocifren broj milijardi evra.

Ko ne kapira da su u pitanju milijarde, taj verovatno ostavlja čarapu na kaminu za Božić Batu.

35 minutes ago, Mil@n said:

Ko ne kapira da su u pitanju milijarde, taj verovatno ostavlja čarapu na kaminu za Božić Batu.

Pa zar nije davno bila proslava prve bracine milijarde?

1 hour ago, dillinger said:

Pa da se citati. Sustina je da u NS postoje dva preduzimacka klana unutar stranke I barem tri krupna narkodilera koji se bore za mrvice od ovih prvopomenutih koji dele sav kajmak. A iznad na vrhu je porodica koja obezbedjuje ravnotezu.

Najjaci moment mi je kad Snajper salje poruku/ucenu Zbiljicu da ima firmu koja ce ici na sve tendere u gradu . A ovaj odgovara : Ako. Ja ne idem na tendere.

isto jako, kad neko od njih kaze da brat ne zna koliko se prave pare na energetici.

jok ja znam.

i naravno, to su se ovi oko predsednika, on pa i njegov brat nista ne znaju jadnici

Ali poruka u kojoj osuđeni narkodiler priča koliko su SNS političari ljigavi i gadni je nadrealna.

36 minutes ago, Engineer said:

Ali poruka u kojoj osuđeni narkodiler priča koliko su SNS političari ljigavi i gadni je nadrealna.

uopste nije nadrealna, krimosi obicno imaju nekakav kodeks koliko god iskrivljen bio, korumpirani politicari, a posebno sns ekipa, nemaju.

• 3 weeks later...

• 2 weeks later...

https://www.krik.rs/advokati-policajaca-na-sudjenju-saricu-samo-su-radili-svoj-posao-stefanovic-i-parezanovic-to-znali/

Advokati policajaca optuženih da su članovi grupe Darka Šarića koja je planirala ubistvo i diskreditaciju svedoka saradnika Nebojše Joksovića danas su u završnim rečima istakli da su njihovi klijenti sve radili u interesu službe i da su o tome bili obavešteni nekadašnji ministar policije Nebojša Stefanović i načelnik BIA-e Marko Parezanović. KRIK je pre godinu dana otkrio da je policija utvrdila da su Stefanovića i Parezanovića članovi Šarićeve grupe u „skaj“ porukama nazivali Edo i Markus, kao i da su im dvojica funkcionera pomagala. Suđenje Šariću bliži se kraju – nakon što svi advokati i optuženi iznesu završne reči, očekuje se presuda.