January 31Jan 31 Pa da se citati. Sustina je da u NS postoje dva preduzimacka klana unutar stranke I barem tri krupna narkodilera koji se bore za mrvice od ovih prvopomenutih koji dele sav kajmak. A iznad na vrhu je porodica koja obezbedjuje ravnotezu. Najjaci moment mi je kad Snajper salje poruku/ucenu Zbiljicu da ima firmu koja ce ici na sve tendere u gradu . A ovaj odgovara : Ako. Ja ne idem na tendere.
January 31Jan 31 6 hours ago, Mil@n said: Toliko su konfuzni da će posle njih svi učesnici korupcije i mućki samo lakše da se izvuku.
January 31Jan 31 Ali cifre su sumanute. Biznismeni jedni drugima na ruke isplacuju desetine miliona a natkodileri zaradjuju ko bolji centarfori PLa. U Novom Sadu. Zelim verovati da je Krik svuda radi utiska dopisivao po jednu nulu.
January 31Jan 31 9 minutes ago, dillinger said: Ali cifre su sumanute. Biznismeni jedni drugima na ruke isplacuju desetine miliona a natkodileri zaradjuju ko bolji centarfori PLa. U Novom Sadu. Zelim verovati da je Krik svuda radi utiska dopisivao po jednu nulu. nema sanse, vucic i ekipa su za ovih 12 godina ukrali dvocifren broj milijardi evra.
January 31Jan 31 3 minutes ago, nenad said: nema sanse, vucic i ekipa su za ovih 12 godina ukrali dvocifren broj milijardi evra. Ko ne kapira da su u pitanju milijarde, taj verovatno ostavlja čarapu na kaminu za Božić Batu.
January 31Jan 31 35 minutes ago, Mil@n said: Ko ne kapira da su u pitanju milijarde, taj verovatno ostavlja čarapu na kaminu za Božić Batu. Pa zar nije davno bila proslava prve bracine milijarde?
January 31Jan 31 1 hour ago, dillinger said: Pa da se citati. Sustina je da u NS postoje dva preduzimacka klana unutar stranke I barem tri krupna narkodilera koji se bore za mrvice od ovih prvopomenutih koji dele sav kajmak. A iznad na vrhu je porodica koja obezbedjuje ravnotezu. Najjaci moment mi je kad Snajper salje poruku/ucenu Zbiljicu da ima firmu koja ce ici na sve tendere u gradu . A ovaj odgovara : Ako. Ja ne idem na tendere. isto jako, kad neko od njih kaze da brat ne zna koliko se prave pare na energetici. jok ja znam. i naravno, to su se ovi oko predsednika, on pa i njegov brat nista ne znaju jadnici
February 1Feb 1 Sad će milicija to sve da reši, samo da počisti kukolj u svojim redovima: Pokrenut novi disciplinski postupak protiv Katarine Petrović zbog izjava u emisijama TV N1
February 1Feb 1 Ali poruka u kojoj osuđeni narkodiler priča koliko su SNS političari ljigavi i gadni je nadrealna.
February 1Feb 1 36 minutes ago, Engineer said: Ali poruka u kojoj osuđeni narkodiler priča koliko su SNS političari ljigavi i gadni je nadrealna. uopste nije nadrealna, krimosi obicno imaju nekakav kodeks koliko god iskrivljen bio, korumpirani politicari, a posebno sns ekipa, nemaju.
February 23Feb 23 Ovo je potencijalno bitno desavanje: https://n1info.rs/vesti/pod-istragom-inspektor-koji-je-pokusavao-da-kriminalizuje-kolege-milenkovica-i-mitica-zbog-jovanjice/ „U trenutku kad je otpočinjala hajka na dvojicu inspektora zbog ‘Jovanjice’ Knežević je, prema kazivanju pojedinih policajaca, prihvatio saradnju s Dijanom Hrkalović i kriminalizovanim delovima policije...."
March 4Mar 4 https://www.krik.rs/advokati-policajaca-na-sudjenju-saricu-samo-su-radili-svoj-posao-stefanovic-i-parezanovic-to-znali/ Advokati policajaca optuženih da su članovi grupe Darka Šarića koja je planirala ubistvo i diskreditaciju svedoka saradnika Nebojše Joksovića danas su u završnim rečima istakli da su njihovi klijenti sve radili u interesu službe i da su o tome bili obavešteni nekadašnji ministar policije Nebojša Stefanović i načelnik BIA-e Marko Parezanović. KRIK je pre godinu dana otkrio da je policija utvrdila da su Stefanovića i Parezanovića članovi Šarićeve grupe u „skaj“ porukama nazivali Edo i Markus, kao i da su im dvojica funkcionera pomagala. Suđenje Šariću bliži se kraju – nakon što svi advokati i optuženi iznesu završne reči, očekuje se presuda.