Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

10 minutes ago, Malvo said:

Nije baš u vezi sa temom, ali me povuklo - pre neki dan saznam(o) da kolega iz firme, kanc do našeg, koristi određene supstance u toaletu firme.

Reakcija drugog kolege - pa ok, nije to nikakav greh, ali ja nikad ne bih pomislio na poslu, nije u redu.

Ostali odobravaju, nisam siguran da li celu početnu misao kako je to u redu, ali brt ne na poslu jbt.

I onda kao švercuje se, ali za ino tržišta...

Ja sam se sokirao kada sam provalio koliko se kod nas koristi kokain, maltene ko trava kad sam ja bio klinac. Pre par godina se jedan drug navuko zestoko pa smo pricali o tome kada je krenuo da se skida. Sad niko ne koristi heroin, imaju bupove, a ostali koriste kokain. 

16 minutes ago, radnik said:

Nije to tajna. Bosko Radonjic. 

Citao sam o tome ali nekako mi nije bilo uverljivo, nemam pojma. 

On 29. 12. 2024. at 0:01, Кристофер Лумумбо said:

imaju bupove

Šta su bupovi?

To su lekovi koji se koriste da se skines sa heroina, ali su pakao zivi.  Dobijaju se na recept. 

Nekad je bio metadon, ne znam šta je sad. Ako se dobro sećam, apoteke koje ih drže moraju da ih imaju zaključane u sefu.

On 28. 12. 2024. at 23:47, Malvo said:

Nije baš u vezi sa temom, ali me povuklo - pre neki dan saznam(o) da kolega iz firme, kanc do našeg, koristi određene supstance u toaletu firme.

Reakcija drugog kolege - pa ok, nije to nikakav greh, ali ja nikad ne bih pomislio na poslu, nije u redu.

Ostali odobravaju, nisam siguran da li celu početnu misao kako je to u redu, ali brt ne na poslu jbt.

I onda kao švercuje se, ali za ino tržišta...

Nije fer doping prema kolegama. Ovaj urađeni ima da prebaci normu...

On 29. 12. 2024. at 1:01, Кристофер Лумумбо said:

Ja sam se sokirao kada sam provalio koliko se kod nas koristi kokain, maltene ko trava kad sam ja bio klinac. Pre par godina se jedan drug navuko zestoko pa smo pricali o tome kada je krenuo da se skida. Sad niko ne koristi heroin, imaju bupove, a ostali koriste kokain. 

Koriste heroin urbani Romi, zovu ga pajdo...

• 4 weeks later...

Kad smo već na ovoj temi, jel ima neko zvaničan info o tome gde je brat™? Da potvrdimo aber sa foruma, recimo...

:fantom:

da ponovim i ovde:

apel: ajmo temu Krik i SNS-klan na jednu temu, posto sada vidim da je ima na tri (ovoj, SNS i Vucic).

Ja sam za to da se prebaci na SNS temu, ili eventualno ostavi ovde (posto sustinske razlike i nema jel), a da Vucic-temu ostavimo kao eksluzivno za hulju i njegova prikljucenija.

Kada čitam ove krikove članke od milion reči, posle 20 minuta silnih imena citata i koječega zaboravim kako se zovem...

16 minutes ago, Mil@n said:

Kada čitam ove krikove članke od milion reči, posle 20 minuta silnih imena citata i koječega zaboravim kako se zovem...

ja cekam da Miki Alieksic nacrta infografik na A3 papiru i napravi presicu u holu skupstine :fantom:

1 minute ago, dunja said:

ja cekam da Miki Alieksic nacrta infografik na A3 papiru i napravi presicu u holu skupstine :fantom:

Pogledaj ko u tekstu 2020. osim Stefanovića nije bio po volji Zbiljiću za ministarsko mesto :fantom:

Toliko su konfuzni da će posle njih svi učesnici korupcije i mućki samo lakše da se izvuku. :D 

8 minutes ago, Milošica said:

Pogledaj ko u tekstu 2020. osim Stefanovića nije bio po volji Zbiljiću za ministarsko mesto :fantom:

ne razumem :sad: