December 22, 2024Dec 22 BIA je prijatelj kavčana Danijel Jovanović svojevremeno prenosio tajne podatke saradniku iz Crne Gore, ali i šefu kavačkog klana. Milović ga pitao da li je moguće da je neko iz srpske bezbjednosne agencije odao škaljarcima Zvicerovu adresu u Ukrajini, ovaj negirao, rekavši da se u “BIA gleda na kavčane kao na prijatelje države” Edited December 22, 2024Dec 22 by eumeswil
December 27, 2024Dec 27 https://n1info.rs/vesti/sudjenje-belivuk-klanica-ritopek/ U Specijalnom sudu u Beogradu ispitivanjem svedoka nastavljeno je suđenje pripadnicima Belivukovog klana za sedam teških ubistava i niz drugih krivičnih dela. Svedočio je načelnik Odeljenja za operativnu forenziku koji je bio na uviđaju u kući u Ritopeku, u kojoj su prema tvrdnjama Tužilaštva, ali i okrivljenih saradnika, pripadnici Belivukovog klana mučili i ubijali svoje žrtve, ali i uništavali njihova tela kako bi se lišili dokaza. Svedok Pavlović opisao je na koji način je otkrivena skrivena prostorija, takozvana „klanica“ u kojoj se nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, koju su članovi klana koristili za uništavanje tela ubijenih.
December 28, 2024Dec 28 Da prijavim da mi je jedan od najblizih drugova zaglavio u specijalnom sudu pre 8+ meseci, druzio se sa svojim drugom iz detinjstva, bivsim fudbalerom koji je dugo vec u Austriji gde je izmedju ostalog izgleda organizovao i neke droge a ovaj moj mu preneo pare par puta misleci da su to pare od nekih kola. Bio sam s njim dva puta, nista nisam posumnjao ali eto, zajeb zesci i preti mu robija opasna. Elem, taj drug je pre 2-3 meseca prebacen u celiju s Miljkovicem koji valjda ima neke privilegije tamo i trazio je nekog normalnog ko zna da igra sah pa mu poslali ovog mog. Kaze zena njegova da je uz Miljkovica procvetao psihicki, mnogo je vedriji, ovom keva svaki dan donosi klopu pa dele sve, igraju taj sah, vezbaju, sve po redu... Pre njega je isto jako blizak drug zaglavio zbog hormona rasta isto specijalni sud ali je brzo izasao i sklonjene su sve optuznice a pre par nedelja su pale i bivse prve komsije zbog ozbiljne trgovine drogom na relaciji Juzna Amerika - Holandija - Nemacka - Mitrovica tj. Srbija. Uz njih, jos par lokalnih momaka fasovalo. https://naslovi.net/2024-12-06/blic/krimi-braca-vodje-narko-klana-svercovali-kokain-iz-juzne-amerike-u-evropu-a-sve-je-otkriveno-nakon-upada-policije-u-jedan-kafic-u-sremskoj-mitrovici/38485154 Trpaju me da sam ja sledeci
December 28, 2024Dec 28 Klincov na dedu povukao. Sitna si ti buranija Gli, nema te sablje koja će te dohvati.
December 28, 2024Dec 28 Malo advokata ima ovde... Reci lepo da ti treba pomoć a ne tako izokola... Edited December 28, 2024Dec 28 by Frank Pembleton
December 28, 2024Dec 28 16 minutes ago, Zli Gli said: Elem, taj drug je pre 2-3 meseca prebacen u celiju s Miljkovicem koji valjda ima neke privilegije tamo i trazio je nekog normalnog... pričamo o Miljkoviću koji je ubijao ljude i mleo ih u mašini za mlevenje mesa? 16 minutes ago, Zli Gli said: ko zna da igra sah pa mu poslali ovog mog. reci tom tvom da se ne odomaćuje u novom ambijentu, uskoro će Miljkoviću da dođe jedan drugi šahista...
December 28, 2024Dec 28 22 minutes ago, pt 2.0 said: pričamo o Miljkoviću koji je ubijao ljude i mleo ih u mašini za mlevenje mesa? Blejao kod mene na gajbi pre desetak godina . Pitam rođaka koji ih je tako dovodio -jeli bre gde ti ona ekipa ,jel ste u kontaktu? On me pogleda pa mi se konspirativno nabije u facu -To su ti bre oni ,jel si ih video na tv ! - Ma daj ,pa ono bili klinci - Pa bili su klinci Taj rođak imao sreću ,ćale mu je bio vojno lice ,pa ga u poslednjem trenutku,izvukao ,dok su bili sitni kriminalci sa tribina i radili sekjuriti po kladionicama i klubovima
December 28, 2024Dec 28 1 hour ago, Desmond Bojčinski said: Klincov na dedu povukao. Sitna si ti buranija Gli, nema te sablje koja će te dohvati. Ja sam posten 100% a i ne bodem oci, stalno vozim Opele Receno mi je da sam bio proveren zbog tog druga ali osim s njim nisam imao kontakt ni sa kim drugim pa je sve proslo ok. Nadam se da ce drug izaci u skorije vreme pa cu da cujem sve sta i kako, mada taj glavni jos nije izrucen iz Ceske. Kulturica lik, ima posao u Austriji, zena, dve cerke, skroz normalan bio u prici kad ono medjutim... https://www.blic.rs/vesti/hronika/slike-droge-pronadjene-kod-kriminalne-grupe-vladana-sumarevica/ds46244 Klincova tog ne znam ali sam pretpostavio po prezimenu da je iz Lacarka, tamo preko pola sela nesto mafija jbt.
December 28, 2024Dec 28 Bas me zanima da li ce se nekad saznati kako su srbi i crnogorci dosli do kolimbijaca koji su prva ruka. Neverovatno koliko ljudi odavde svercuje kokain na veliko.
December 28, 2024Dec 28 1 hour ago, Zli Gli said: Da prijavim da mi je jedan od najblizih drugova zaglavio u specijalnom sudu pre 8+ meseci, druzio se sa svojim drugom iz detinjstva, bivsim fudbalerom koji je dugo vec u Austriji gde je izmedju ostalog izgleda organizovao i neke droge a ovaj moj mu preneo pare par puta misleci da su to pare od nekih kola. Bio sam s njim dva puta, nista nisam posumnjao ali eto, zajeb zesci i preti mu robija opasna. Elem, taj drug je pre 2-3 meseca prebacen u celiju s Miljkovicem koji valjda ima neke privilegije tamo i trazio je nekog normalnog ko zna da igra sah pa mu poslali ovog mog. Kaze zena njegova da je uz Miljkovica procvetao psihicki, mnogo je vedriji, ovom keva svaki dan donosi klopu pa dele sve, igraju taj sah, vezbaju, sve po redu... Pre njega je isto jako blizak drug zaglavio zbog hormona rasta isto specijalni sud ali je brzo izasao i sklonjene su sve optuznice a pre par nedelja su pale i bivse prve komsije zbog ozbiljne trgovine drogom na relaciji Juzna Amerika - Holandija - Nemacka - Mitrovica tj. Srbija. Uz njih, jos par lokalnih momaka fasovalo. https://naslovi.net/2024-12-06/blic/krimi-braca-vodje-narko-klana-svercovali-kokain-iz-juzne-amerike-u-evropu-a-sve-je-otkriveno-nakon-upada-policije-u-jedan-kafic-u-sremskoj-mitrovici/38485154 Trpaju me da sam ja sledeci Kao da si iz Kotora a ne Mitrovaje 😂
December 28, 2024Dec 28 33 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Bas me zanima da li ce se nekad saznati kako su srbi i crnogorci dosli do kolimbijaca koji su prva ruka. Neverovatno koliko ljudi odavde svercuje kokain na veliko. Nije to tajna. Bosko Radonjic.
December 28, 2024Dec 28 32 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Bas me zanima da li ce se nekad saznati kako su srbi i crnogorci dosli do kolimbijaca koji su prva ruka. Neverovatno koliko ljudi odavde svercuje kokain na veliko. Nije baš u vezi sa temom, ali me povuklo - pre neki dan saznam(o) da kolega iz firme, kanc do našeg, koristi određene supstance u toaletu firme. Reakcija drugog kolege - pa ok, nije to nikakav greh, ali ja nikad ne bih pomislio na poslu, nije u redu. Ostali odobravaju, nisam siguran da li celu početnu misao kako je to u redu, ali brt ne na poslu jbt. I onda kao švercuje se, ali za ino tržišta...
December 28, 2024Dec 28 Pa kod nas je bio fast fud, zna Dezmond koji, pominjali smo, gde se prodavala roba a i radnici konstantno bili uradjeni i veseli. Pre par meseci je pao glavni, isto bivsi komsija, nasli mu 4 kile necega. Male plate ovamo pa se ljudi bore na sve nacine da odskoce, jbg.