Lezilebovich Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 41 minutes ago, Hamlet Strašni said: Овде је реч о кривичном предмету, не о политици. Ajd ne zajebavaj ... bas svako moze da dobije prostor u medijima da blati ministra
bradilko Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 pa ovo je bit vucicevog rezima a poruka glasi- vucic je veliki i moze i da te sjebe i da ti oprosti. to je jedini zakon koji vredi
Hamlet Strašni Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 51 minutes ago, Lezilebovich said: Ajd ne zajebavaj ... bas svako moze da dobije prostor u medijima da blati ministra Pa nije Djuka bas svako.
Tinman Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 1 hour ago, mraki said: Zar nije moglo malo suptilnije, da se bar za javnost održi neki privid koliko-toliko fer sudskog procesa? Zašto bi trebalo suptilnije? Plebs će progutati ono što navedu toaletoidi nekog dana, ma koliko to bilo kontradiktorno naslovnoj strani od prethodnog. Ja ne verujem da se glasačko telo nešto interesuje za aspekt fer suđenja, oni gutaju ono što Vučić kaže tj. toaletoidi napišu. 3
pbg12345 Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 jedino pravo pitanje je zasto je nebojsa stefanovic jos uvek ministar inace, u ovoj najavi "razotkrivanja lazi" stefanovic nijednom nije pomenuo, odnosno nije se zahvalio predsedniku vucicu 1
James Marshall Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Meni je najjače što se oni ponašaju kao da su se prekjuče prvi put sreli u sudnici, kao da niko nikad nikog nije vidio prije toga, a kamoli da su jedno drugom služili, radili zajedno i izabrali jedni druge. Ali su skapirali da ovaj narod resetuje memoriju i briše cookies svaka 24 sata i tu činjenicu drndaju nemilice, bukvalno svaki dan nova priča, zatrpavaj (trpaj, polivaj Terzo mađijo), dok u glavi ne ostane samo kaša. Ja zapravo mislim da je to master plan. 7
Frank Pembleton Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Jeste, njeno pravo je da se brani kako zna i ume.Naše pravo je da joj lažemo da je đubre lažljivo.....shiit has hit the fan. 1 1
Time Crisis Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Pitam se od koga je video ovo da će odgovoriti već za 48 sati
fandorin Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 1 hour ago, pbg12345 said: jedino pravo pitanje je zasto je nebojsa stefanovic jos uvek ministar inace, u ovoj najavi "razotkrivanja lazi" stefanovic nijednom nije pomenuo, odnosno nije se zahvalio predsedniku vucicu E to. Niti je rekao da su ovo zapravo napadi na predsednika pa i na njegovu porodicu. Dosta odstupa od dosadašnjih standarda.
pt 2.0 Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 4 hours ago, fandorin said: E to. Niti je rekao da su ovo zapravo napadi na predsednika pa i na njegovu porodicu. Dosta odstupa od dosadašnjih standarda. I ja sam to uočila, ali ne radujmo se previše. Verujem da će i on u odgovoru izjaviti ljubav prezidenteu, kao i povezati neka lica sa nekim napadima na preCednika.
Milosh76 Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 4 hours ago, Time Crisis said: Pitam se od koga je video ovo da će odgovoriti već za 48 sati Prvo mora da pita sefa, sta sme da kaze, koga sme da potkaci, a usput da pruzi sansu istom tom sefu da ispegla sukob ili ga produbi.
Mil@n Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 7 hours ago, pbg12345 said: jedino pravo pitanje je zasto je nebojsa stefanovic jos uvek ministar Jer su se Vučić i on tako dogovorili. 1
pt 2.0 Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 (edited) Posebno interesantan deo intervjua je zdušna analiza slučaja Jovanjica za interese Koluvije, naravno. I optužba da Slobodan Milenković (Sentin sin koji je navatao Koluviju) valja drogu. Obraćajući se roditeljima Belivukovih žrtava: “Moram ovde da vam delom pojasnim i moju ličnost. Rekla sam vam već više puta: ja sam emotivac, iako ne delujem tako. Ja sam jedna vrlo fragilna, vrlo ranjiva struktura ličnosti. Verujte. Ja ne bih mogla da spavam, mirno da spavam da mi savest nije apsolutno čista. Apsolutno. Inače moja uverenja su do te mere rigidna na temu nečijeg života da sam ja izrazit protivnik i abortusa i eutanazije.” Sociopata boktemazo. Al naučila tekst, mašala. Malo i previše savršeno naučila. A premalo emotivnog povezivanja i pogrešan govor tela za poruke koje saopštava. Edited June 19, 2022 by pt 2.0 3 1
Hamlet Strašni Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Ово за Јовањицу је очигледно у функцији одбране Колувије кога исто брани Ђука. 2
Recommended Posts